.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    ЦУРО TEAM. Anyone ?

Tsvetoslav Tsonev (TheBleChannel) е най -добрия и най-забавния от българските според мен, също така е и редовен и не преиграва.
    За правенето на влогове трябва да знаеш как да се държиш пред камера поне малко, да има какво да кажеш или покажеш и да имаш усещане за нещата за да не се изложиш като масата 12 годишни със "влогове" Какво имам в чантата / Предизвикателство гледайте ме как се давя с канела много е интересно.
    <3 d(ˆˆ)b

Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    ЦУРО TEAM. Anyone ?

Tsvetoslav Tsonev (TheBleChannel) е най -добрия и най-забавния от българските според мен, също така е и редовен и не преиграва.
    За правенето на влогове трябва да знаеш как да се държиш пред камера поне малко, да има какво да кажеш или покажеш и да имаш усещане за нещата за да не се изложиш като масата 12 годишни със "влогове" Какво имам в чантата / Предизвикателство гледайте ме как се давя с канела много е интересно.
    Така е.Цветослав прави яки клипове също.А тези с чантите.. Не мисля че на някой му пука какво има в чантата им.Мисля първия ми клип да е или за кифлите или за начинаещите влогърки.Много ми е интересно как Емо си прави такива снимки за клиповете.Някой да ми обясни как мога да си направя клипа да се вижда така ----> http://www.youtube.com/channel/UCxrWfVWWL44JEvDEb7wLIfQ ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си