- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изгледайте това видео.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз не ви познавам и не мога да съдя за вас по няколко мнения?Какъв неочакван извод!
Добре. Нямам какво повече да кажа на вас конкретно. Продължавайте да опитвате да променяте месоядните и успех.
Харитов, покажи ми един примат, който е бил на луната и тогава прави сравнения.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
4XCOKИ
ти имаш ли малко мозък?
я виж какво е примат
Приматите (на латински: Primates, от на латински: primas - първи [1] са разред плацентни бозайници. Този таксон обединява всички животински видове разделени в два подразреда - полумаймуни и маймуни, включително и Човека (Homo sapiens), който е систематизиран във втория подразред [2].
капиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тук въобще си далече от Москва мейт, защото каква храна може да яде даден индивид, тоест да я усвоява зависи броя на екзимите. По това отношение човека е най близо до прасето, с единствения минус че прасето може да яде и усвоява всичко дори и мърша а човека не-може да яде и усвоява мършата. Аз приемам че идеята за веганството е малко подранила но наистина това би трябвало да е бъдещето. Просто е не-приложима в момента в обществени измерения. По здравословно и по хуманно е но и доста скъпо. За жалост в България да си позволиш да ядеш здравословно, вегетериянски и био продукти трябва да ти пълен джоба. Всичко друго е жалък опит, плюс това вегетерянството е нож с две остриета тоест ако не знаеш как, рискуваш да не си осигориш жизнено необходимите аминокиселини за организма , което да доведе до болести, и отслабване на имунитета, опасно е , особено сега зимата сезона на гриповете не е препоръчително да се правят такива грандиозни промени, като отказване на всякакви животински продукти.
4XCOKИ