.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Има любов и страст, но постоянно се караме

Здравейте,

Ето и моята история....имам връзка от година и нещо, имного често се карахме най-вече причината беше в мен тъй като постоянно му авах поводи, излизах с други момчета,даже се бях целувала всичко това той го знае, защото си го признах. Незнам как но уш ми го прости продължихме напред, няма ми абсолютно никакво доверие, много е ревнин, дразни се и ме обвинява ако дори си сложа клин с по-дълга туника, постоянно ме пита дали има нещо което трябва да знае. Караме се много често зарради отношението ми към него, тъй като той е в сесия иска спокойствие и е по-раздразнителен.....и така преди няколко дни се разделихме, казахме си отвратителни неща, говори ми само колко ме мрази и колко е отвартен от мен и да не го занимавам.....а в същото време,че винаги ще иска да е с мене и че ме обича, но няма да си позволои да е оново унизен. Незнам какво да правя, как да постъпя---на мен самата ми е много гадно....Следя форума и съм много доволна от статиите затова реших и аз да потърся помощ.

Повече от фен Аватара на Тодор
    Оффф и ти неможе даси на 18( както си писала) с това си поведение!!! Имаш гадже а се целуваш с други!!!Ми той ако ти нае*бе всичките приятелки ти във възсторг ли ще си?Какво значи "прости"? Няма прошки на тоя свят!!!Дето нещо сее скъсало,и да се завърже,възела остава!Има премълчаване,компромис и така нататък .Просто нее превъзмогнал "възела"! Като прибавим към всичко това че и той има голяма вина и недостатъци ... Другия път се надявам и двамата дастесе поучили от грешките допуснати в тая връзка

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално да те ревнува и да се дразни като ти се целуваш с други докато си с него много е тъпо тва дето си направила и едва ли има мъж който би го простил това нещо

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Късно се е усетил младежа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Абе след като сама сие признала,можел е и той да направи компромис(зависи в следствие на какво сее стигнали до признанието де).Ама е важно и дали сее поправила!!! А и той нее цвете като я гледам какво пише(въпреки че е я вярно я преувеличено )

да.....взех си поука, но просто не ми вярва и се караме за дребни неща......като се караме, както може би повечето двойки се нареждаме и той си мисли, че не го обичам

Супер фен Аватара на shmatarok

Авторке, не се представяш в много добра светлина. Едно, че си мега неграмотна, второ - явно си и мега глупава.

Извинявам се за неграмотността. Относно това, че съм глупава - смятам, че всеки прави неща, за които в даден момент съжелява. Според мен във форума не се публикуват теми, за да се обвиняваме кой какъв е, а за да сме си полезни
    Последно редактирано от polly99 : 01-29-2014 на 19:04

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Късно е вече да искаш да оправите нещата. Свърши. Просто си вземи поука от цялата история и занапред не повтаряй същите грешки във връзките си.

Цитирай Първоначално написано от polly99 Виж мнението
    Извинявам се за неграмотността. Относно това, че съм глупава - смятам, че всеки прави неща, за които в даден момент съжелява. Според мен във форума не се публикуват теми, за да се обвиняваме кой какъв е, а за да сме си полезни
    +++

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Късно е вече да искаш да оправите нещата. Свърши. Просто си вземи поука от цялата история и занапред не повтаряй същите грешки във връзките си.
    +++

Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    Абе след като сама сие признала,можел е и той да направи компромис(зависи в следствие на какво сее стигнали до признанието де).Ама е важно и дали сее поправила!!! А и той нее цвете като я гледам какво пише(въпреки че е я вярно я преувеличено )
    Той компромис е направил веднъж. В противен случай щеше да й е бил шута веднага след признанието.

Т.е. няма начин да оправя нещата. Така ли ?

Т.е. няма начин да оправя нещата. Така ли ?
    Ооо миличко, "нещата" тепърва пи предстоят даги нареждате!!! Сега просто се учите как

Ооо миличко, "нещата" тепърва пи предстоят даги нареждате!!! Сега просто се учите как
    Съгласна съм, но бих желала да си върна този човек обратно, ако има начин.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Той компромис е направил веднъж. В противен случай щеше да й е бил шута веднага след признанието.
    Не ...просто се е опитал някакси да не разваля връзката си ... може би защото я обича ... а тя като му се отблагодарява като целува други момчета ...няма да е във въсторг де ....

Така...целувах се с един и след това му признах. Това го минахме и стигнахме до там да се караме за моето отношение спрямо него

Съгласна съм, но бих желала да си върна този човек обратно, ако има начин.
    Човек оценя нещо едва когато го е загубил!Ти когато го имаше несиго отценила,а сега когато до правиш,значи сиго загубила!

Човек оценя нещо едва когато го е загубил!Ти когато го имаше несиго отценила,а сега когато до правиш,значи сиго загубила!
    Не точно. Цених го, когато беше до мен, но попринцип избухвам лесно, нервя се и от там се тръгва за безсмислени караници.

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Не ...просто се е опитал някакси да не разваля връзката си ... може би защото я обича ... а тя като му се отблагодарява като целува други момчета ...няма да е във въсторг де ....
    Преглъща изневярата в името на връзката си. Това не е ли компромис?

Така...целувах се с един и след това му признах. Това го минахме и стигнахме до там да се караме за моето отношение спрямо него
    Още по зле.

Значи всичко е загубено.....?

Факта че подминаваш причината за която се карате ..показва колко си държала на него ..... на ли за това е загубил доверие в теб и от там започват караниците........

Държах на него много....и съм го показала, като съм спряла с всякакви лапешки игрички.....

Не точно. Цених го, когато беше до мен, но попринцип избухвам лесно, нервя се и от там се тръгва за безсмислени караници.
    Промени си представата за значението на думата "ценя"

Еми колкото и да си се променила .....това не се забравя лесно ,а и не се прощава лесно (поне според мен,не го познавам твоя пич)....но много трябва да се потрудиш за да си го върнеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си