.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Снимки :(

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Тодор Виж мнението
    колкото и датие добър апарата ако нямаш излъчване ако нямаш визия ако неси фотогенична или неси тренирана...
    По-скоро колкото ѝ е некадърен фотографа.

Всъщност повечето хора не изглеждат перфектно от всеки ъгъл и на всяка светлина. Изисква се известно самоизследване, за да разбереш от кои ъгли и на каква светлина изглеждаш най-добре.

Искам да видя обаче кои са тези снимки направени толкова добре, че да им се възхищаваш. Не е като да не съм виждала поза тип кокошо дупе в тоалетната с куп харесвания само защото въпросната има 5000 приятели.
    Не бях прочела правилно... Тези снимки са скучни и липсва креативност от всякъде. Със сапунерка ще направя по-оригинална снимка.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на Тодор
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    По-скоро колкото ѝ е некадърен фотографа.

Всъщност повечето хора не изглеждат перфектно от всеки ъгъл и на всяка светлина. Изисква се известно самоизследване, за да разбереш от кои ъгли и на каква светлина изглеждаш най-добре.

Искам да видя обаче кои са тези снимки направени толкова добре, че да им се възхищаваш. Не е като да не съм виждала поза тип кокошо дупе в тоалетната с куп харесвания само защото въпросната има 5000 приятели.
    Не бях прочела правилно... Тези снимки са скучни и липсва креативност от всякъде. Със сапунерка ще направя по-оригинална снимка.
    Да уловиш момента сие изкуство !Вярно е че и фотографа е важен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си