- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Агресивен и избухлив съм
И аз така и казах, но тя ми вика, че това не може така да продължава да я е страх да излезе с мене за да не направя някоя глупост, че това при мене е системно, и че когато излизам на дискотека с приятели ( без нея) да я е страх да не се случи нещо, и ми пълни главата със всевъзможни глупости...
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Агресивен си и избухлив защото не си уверен в себе си. нямайки себеуважение, търсиш някой да те забележи. И как да стане това - ами като спретнеш скандал. Ха Ха Ха - Такива души обичам да обсебвам....
Сега малко по-сериозно - не ти ли се струва, че ако някой погледне гаджето ти, нищо няма да стане особено и не е нужно да се пенявиш така страстно? Сигурен съм, че на ден ти поглеждаш достатъчно на брой чужди гаджета. Питам се какво ли би станало ако техните приятели скачаха на бой, както ти? Навярно вече да гниеш в някое гробище.
Като за начало може да поработиш върху това. следващият сеанс - когато ми дойде кеф
Очевидно си недорасъл. Не знам какво друго да кажа, щом не умееш да се контролираш.
Да, аз също съм на мнение, че мъжът не се променя, и неговото отношение е такова, каквото жената го провокира. И аз съм на мнение... освен това... че не бих се занимавала да променям мъж, но ако той не ме зачита(както авторът, когато е пиян приятелката си), няма място до мен, това е въпрос на самоуважение. Не съдя мацките, които го търпят, всеки сам си избира.