- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Агресивен и избухлив съм
Бадър Хари дава съвети за овладяване на агресията алеле
Ако наистина я обичаш, ОПИТАЙ се да се промениш. Знам, че няма да ти е лесно, защото и аз съм минал през това.
И аз така и казах, но тя ми вика, че това не може така да продължава да я е страх да излезе с мене за да не направя някоя глупост, че това при мене е системно, и че когато излизам на дискотека с приятели ( без нея) да я е страх да не се случи нещо, и ми пълни главата със всевъзможни глупости...
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Агресивен си и избухлив защото не си уверен в себе си. нямайки себеуважение, търсиш някой да те забележи. И как да стане това - ами като спретнеш скандал. Ха Ха Ха - Такива души обичам да обсебвам....
Сега малко по-сериозно - не ти ли се струва, че ако някой погледне гаджето ти, нищо няма да стане особено и не е нужно да се пенявиш така страстно? Сигурен съм, че на ден ти поглеждаш достатъчно на брой чужди гаджета. Питам се какво ли би станало ако техните приятели скачаха на бой, както ти? Навярно вече да гниеш в някое гробище.
Като за начало може да поработиш върху това. следващият сеанс - когато ми дойде кеф
Гледай положително на нещата, ако заглеждат приятелката ти, значи си си хванал хубава приятелка. По-хубаво ли щеше да ти бъде ако никой не я поглежда и ти се присмиват с ква си се хванал ? А и тя като е избрала да е с теб и гледа теб, кво те топли другите кво гледат ?
Първоначално написано от antifashionshit
тоя същия има тема в раздел секс колко струва виаграта ахахахахх аве ей младежооо ;д
Очевидно си недорасъл. Не знам какво друго да кажа, щом не умееш да се контролираш.
Да, аз също съм на мнение, че мъжът не се променя, и неговото отношение е такова, каквото жената го провокира. И аз съм на мнение... освен това... че не бих се занимавала да променям мъж, но ако той не ме зачита(както авторът, когато е пиян приятелката си), няма място до мен, това е въпрос на самоуважение. Не съдя мацките, които го търпят, всеки сам си избира.
ти се вписваш идеално във форумните пхд аналитицибойните спортове не винаги каляват психиката , виж себе си ти си идеален пример за нежен и крехък несигурен младеж
да не говорим колко сгрешена ти е концепцията , но не те виня много , все пак нормално като си толкова тъп
залата е винаги мястото където загърбваш негативната енергия , оставяш останалите си проблеми и всички тези негативни неща навън и тренираш спокойно без комплекси и без злоба , хората там са твои приятели не врагове , враговете са на улицата , разбра ли ся бастун
![]()
и да , аз съм чувал че избухливите не са много умни , тебе ще те накарам да се изнервиш по форума точно с 1 пост ама ще ми се сърдят послеизчезвай от темата бахур
![]()
глей колко си зле , аз говорих хипотетичноне че искам да го направя , не съм с психични отклонения
![]()
и между другото недей да се надъхваш с адреси и тем подобни оттук доста хора ще ти потвърдят че съм реален щото са ме виждали и съм се показвал неколкократнопитай за мене ако ти е толкова интересно ще получиш инфо младежо
и плюс тва си от варна , да не стане случайно да се засечем , все пак ти си куката от сериала под прикритие демек голям си мафиот и ще ме счупиш
бих се насрал оттеб
мисля да не се ебавам повече , наистина
![]()
на истинска кука ли ве ай стига ве муааа
глей тва от профила на младежа които се описва като наи големия агресивен мощен кикбоксьор звяр
Е и на мен се случи влюбих се...На 17 съм тя на 16 ходихме на един рожден ден и просто се случи целунахме се след това спахме в едно легло (без секс но беше невероятно сигурно ако бяхме го правили нямаше да се чувствам така) просто бях сигурен че съм най - щастливия човек на света
![]()
![]()
коментарите ще оставя на другите
Усещам вашата ирония ама както и да е...
А това за твоя случай то винаги така става ако ти е приятно с един човек можеш да лежите в едно легло и да си говорите, и дори да не си помисляте за секс, това мога да го нарека влюбване от един поглед, от едно докосване...
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Моята безплатна PhD анлиза на постовете, аватара и ника на потребителя, който е пуснал темата показват, че той е просто тъпо копеле. Естествено веднага се намери с другото тъпо копеле багерист и ще си се заплашват кой кого може да пребие, набие и там другите им неандерталски изблици на псевдомъжественост.