.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Значи според теб е най-добре да го спра сега за 1 месец и в началото на март да започна ? В момента съм 1,74 78 кг с гръдна около 110 и ръка около 36 студена, искам до 15 май да стигна поне до 84-5 кг, 38-39 ръка студена, след което ще поизчистя около месец.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от monster22 Виж мнението
    Значи според теб е най-добре да го спра сега за 1 месец и в началото на март да започна ? В момента съм 1,74 78 кг с гръдна около 110 и ръка около 36 студена, искам до 15 май да стигна поне до 84-5 кг, 38-39 ръка студена, след което ще поизчистя около месец.
    Ами да. 1 месец. Ако започнеш тренировки след 20 дни ще имаш период на адаптация и връщане на силовите резултати от последните тренировки. Тъй че първите 10-15 дни може да не се взема докато си върнеш формата. Монохидрата обикновено задържа вода и след вземането му теглото се увеличава с 4-6 кг,а обиколките също с по 2-3 см.

Мега фен
    Може да стигнеш до 84-85 кг до май .Само дето такива скокове по 6-7 килограмове за 2-3 месеца ще заприличаш на човек с 30 ръка,а не с 39,ако ме разбираш(демек ще се омазниш сигурно доста).
    Иначе креатинът дава сила,то това е доказано. Ама да казваш,че ще качиш 4-6 кила от креатин е меко казано смешно.
    Креатинът задържа вода интрамускулно,това не се вижда,ако се виждаш по оводнен и по-малко детайлен просто си качил мазнини,не креатинът ти е виновен.

Супер фен Аватара на Anonys
    ^
    Иначе : Последно редактирано от monster22 : Вчера на 21:45

И.. не ми се коментира твоята компетентност. И аз преди година-две разсъждавах по същия начин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си