.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като жена ще ти кажа, че ако не е някоя заета, работеща жена (в което съм сигурна, че не е), значи просто не изпитва огромно желание да се видите или както предполагаш - може да се е стреснала. Самия ти не знаеш дали всъщност ти харесва, така че аз те съветвам .. let it go.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Като жена ще ти кажа, че ако не е някоя заета, работеща жена (в което съм сигурна, че не е), значи просто не изпитва огромно желание да се видите или както предполагаш - може да се е стреснала. Самия ти не знаеш дали всъщност ти харесва, така че аз те съветвам .. let it go.
    Като цяло и при обкновенни обстоятелства бих се съгласил с теб и както казваш just let it go (а и така да го кажа би ми било по-лесно поради причината че нанякакъв етап в живота започваш да се пазиш от потенциални драми, а тази история е потенциална драма). Но това което ме озадачи е че чатовете ни не бяха принудени , в смисъл стори ми се че пише с желание, а й до колкото разбрах е разпитвала за мен един от мойте хора.
    Не знам ..... мамка му!!! ...... точно за това мразя такиво без опит - изпращат сигнали и дори не осъзнават че ги изпращат

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    Като цяло и при обкновенни обстоятелства бих се съгласил с теб и както казваш just let it go (а и така да го кажа би ми било по-лесно поради причината че нанякакъв етап в живота започваш да се пазиш от потенциални драми, а тази история е потенциална драма). Но това което ме озадачи е че чатовете ни не бяха принудени , в смисъл стори ми се че пише с желание, а й до колкото разбрах е разпитвала за мен един от мойте хора.
    Не знам ..... мамка му!!! ...... точно за това мразя такиво без опит - изпращат сигнали и дори не осъзнават че ги изпращат
    Много ясно, че ще разпитва! Нали, ако все пак реши да излезе с теб, трябва да знае малко от малко поне що за човек си... Никой не иска среща с Джак Изкормвача!!

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Много ясно, че ще разпитва! Нали, ако все пак реши да излезе с теб, трябва да знае малко от малко поне що за човек си... Никой не иска среща с Джак Изкормвача!!
    Описах се горе-долу , мисля че не съм Джак Изкормвача. И тя е разпитвала преди да сваля картите на масата( да я поканя).

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Описах се горе-долу , мисля че не съм Джак Изкормвача. И тя е разпитвала преди да сваля картите на масата( да я поканя).
    Прочети "Енциклопедия на смъртта". По възможност и 2та тома. Повечето убийци и изнасилвачи са с готина визия и обноски.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Прочети "Енциклопедия на смъртта". По възможност и 2та тома. Повечето убийци и изнасилвачи са с готина визия и обноски.
    Значи не е дора идея да спомена че съм тренирал мма и мога да стрелям с почти всички полу-автоматични оръжия за които можеш да се сетиш
    За книгата стана ми интересна ще я прочета при първа възможност , Благодаря за предложението

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всеки, който е отговорил в темата ти малко или много е проявил желание.
    Недей да ги приемаш толкова навътре, тези чатове. Повярвай ми, не винаги са това, което ти се иска да бъдат.
    А колкото до "на някакъв етап в живота започваш да се пазиш от потенциални драми" си прав и ми харесва как звучи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си