- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 5 Кг ако не и повече :(
Здравейте ето и проблема ми значи висока съм 1,60 лятото тренирах хранех се здравословно и бях 45 кг,в момента съм 51 даже вървя към 52.Проблема ми е че искам да отслабна но не мога последно време ям доста,днес например ядох сутринта пица от магазина една вафла и като се върнах ме закараха на село и ядох 11 колачета, и сега ми е тежко на корема и съжалявам, днес повече няма да ям.Кажете ми как да отслабна бързо да стана поне 46 кг ми стига,кажете ми някакви упражнения нещо и какво да ям,не мога да бягам защото на вън има сняг, от лятото досега ям като прасе и съм качила някаде 6-7 кг,и просто искам да ги сваля
Също така да кажа,че аз дебелея повече в корема от колкото в краката
Има ли някакви упражнения за корем освен коремните преси
Мерси предварително
Ми храни се здравословно и спортувай... тренировки има в нета бол... бягането не е единственото кардио... хората бягат и на сняг де, ама както и да е. Няма как да отслабнеш само в корема, даже щом трупаш там, по-вероятно е последно там да сваляш. И не се прибира корем от коремни преси. ГУГЪЛ. :Д
Пий повече течности и това упражнение "колело" помага.
знаеш ли на кой е снимката на профила ти ?
иначе пробвай примерно да ходиш на фитнес и ограничи
въглехидратите.
Не яж бял хляб, смени го с пълнозърнест, спри сладкото, газираното.Ако нещо ти се дояде хапни си, но малко. Аз така свалих около 10 кг.И си намери някакви упражнения да правиш вкъщи или ходи на фитнес (примерно)
Мерси на всички за отговорите,междудругото не пия газирано и ям сладко рядко!
weheartiit снимката на профила е моя може би си се припознала![]()
-Замени чипсовете с ядки и салати.
-Сладкото със сушени и пресни плодове.
-Газираното/алкохола с чайове и вода.
-Захарта замени с мед.
-Солта я изключваме.
-Както и пърженото.
-Не яж след 6.
-Замени си вечерята със закуската. Със сигурност като повечето хора ядеш изключително обилна вечеря. Това количество (че ако ще и същата храна) яж на закуска (ама не закуска в 12 на обяд), а нека вечерята бъде лека.
-Грейпфрути!
-Нищо тестено!
(Ти реално със сигурност най-вече от боклуците, пърженото и тестеното качваш.)
Това плюс сутрин и вечер 15 мин. тичане и малко упражнения на обяд.
Ще си чук след нула време.
И това не ти го казвам за седмица/месец/година. Идеята е да свикнеш да живееш така, за да поддържаш здравословно тегло и състояние.
Мерси ще пробвам не ям чипсове и не пия газирано!
Карам я само на водаи от време на време малко сладко
Изяла си 11 колачета? o.O Как няма да ти е тежко?Яж по малко и често, а не наведнъж и по много. Закусвай си винаги и не пропускай хранения изобщо де. Не гладувай! Гледай да пиеш по 2-3 литра вода на ден. 'Вредните' храни би трябвало да ги знаеш кои са, изключи ги от менюто си. Наблягай повече на пресни плодове и зеленчуци, сушени плодове, сурови ядки, риба, пилешко месо, яйца, кисели млека, мед, овесени ядки, киноа, леща, боб... замени бялата захар с кафява, олиото със зехтин/кокосово масло може също, избягвай ориза и картофите, гледай да ядеш възможно най-често домашна и прясна храна, а не пакетирана от магазин. Спортувай! Времето не ти е оправдание!
Що,бе,хора-съветът не е чак толкова лош.Ако си яде малки порции, но няколко пъти на ден качествена храна едва ли ще има проблеми,дори напротив.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
В нейния случай наистина трябва да яде по-малко, защото 11 колачета наведнъж не ми звучат добре. :д
Да ви кажа изобщо не е лош съвет. Аз се хранех по много малко и при мен нямаше йо йо ефект,беше преди година и половина и все още съм същите килограми.
Не знаеш какво е колаче?![]()
http://www.gotvetesmen.com/forum/ind...ch=33889;image <3
пиши ми ти като имаш зор ,сигурна съм,че дори
истинското име не и знаеш ;д