- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да процедирам сега?
HollyGolightly не лъжи отлично знам какво е станало. Ама ето докато се наканя и той пак я излъгал нещо и се събрали. Явно повече от приятел скоро няма да бъда![]()
Преди време изпадах много в такива ситуации. Винаги момичето което харесвах си хващаше друг. И аз чаках съдбата да се обърне тя да го скъса и да погледне към мен. За разлика от колегите който са пишлегарчета на по 16 години и който се опитват да се правят на опитни с жените,аз ще се опитам да ти помогна.
1.Братчето ми не знам дали си чул,но ако си Friendzoned дори и господ не може да ти помогне. Да клише е може и да не вярваш то този урок всеки един от нас го е научил трудно. Колкото повече изслушваш една жена,колкото повече разбираш проблемите и ти си мислиш,че така ще и покажеш,че си мил и всеотдаен,ДА но не е така.Така ставаш техен приятел,все по близък и все по близък.Колкото по близък ставаш толкова повече шансовете ти да бъдеш с нея намаляват. Но това е заложена в жените/момичетата в днешно време. (набор след 95) За съжаление не виждат кой е правилният за тях а вместо това ходят с ''гъзарчета'' . Тъжно но факт,но нека речем,че твоята любима е изключение.
2.Разбери дали наистина е скъсала. От приятелки приятели но най точно ФЕЙСБУК. Там има всичко,ако не се е отбелязала като обвързана то от нейните постове ще разбереш.
3.Не бързай веднага да я ухажваш. Ще и трябва време за да премине етапа след раздялата. Води с нея нормални контакти.
4.Сам ще разбереш кога е момента,покажи и че тя не е заслужавала другия.Трябва да разбере,че ти си правилният за нея.Колкото повече показваш интерес толкова +чета трупаш.Жените след раздяла са лесни.С риск да ме нападнат тук в форума го казвам,но е така. Ако наистина я обичаш ти е простена можеш да използваш раздялата.
5.Най важният етап.Имаш да речем 40 % шанс да тръгнеш с нея ако направиш поне малко от това което ти писах.Обаче уловката е че повечето от жените ще тръгнат веднага в нова връзка,само и само да забравят старата.Без чувства без нищо. И повярвай ми от това боли най-много.Сега е моментът да си до нея.Сега и покажи,че разбираш от проблемите и и покажи че тя трябва да е с теб а не с никой друг. Пожелавам ти късмет и чакам отговор.
Slu6ai ma sq !!!! Trqbva da q napie6 , samo malko i da po4ne6 da se caluvate . Sas ili bez gadje , trqbva vse pak leko da nakloni6 veznata . Nali znae6 - ako iska6 balon da teji kolkoto kamak , ne moje6 da ne nakloni6 veznata , s polo6tta na racete si . Tai , 4e i sas gadje probvai q prelasti .
Я някой да ме светне кво се случва, преди да почна да раздавам шамарите.
Holly, тоя на теб ли досажда IRL?
Какви са му другите теми?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
хора, истина ли е тва, което чета в последните няколко теми?
и ако е - защо никой не ми е писал досега?
авторе, ето как процедираме от тук нататък:
1. Получаваш ограничителна заповед за форума.
И това. Няма 2-ро
И един приятелски съвет: Потърси помощ от психиатър.
Защо имам бан и къде са ми другите теми? Сайта е за споделяне и търсене на отговори за дадените проблеми нали така
Поне обсъжда реален проблем който има. Просто не трябваше да разкрива за кой говори, това му беше грешката.
Лейди защо не затвориш темата направо ?
И без това усещам че следващите страници ще се напълнят със спам.
LadyDi какво толкова съм направил? Споделих си проблема и търся разрешение на него. Не е моя вината че и тя пише тук ако знаех други форуми и там шях да питам. Предполагам пак тя се е оплаквала и за това сте на нейна страна сега