- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Изгледайте това видео.
ти ще фалираш само от упойкатаlol
мисля че зашеметяването с ток ще излезе по-евтино пък така няма да се усети нищо
иначе упойката боли и то доста пък не би искал да дрогираш животните нали?
а да и безболезния начин на колене се прави защото така се намаля стреса в месoто има по-малко адреналин и е по-крехко и вкусно![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мхм, хуманно ми изглежда и на мен... да се попикаеш от кеф направо...
http://www.bestgore.com/execution/el...est-us-prison/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.