.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен Аватара на Oldschool
    Моята безплатна PhD анлиза на постовете, аватара и ника на потребителя, който е пуснал темата показват, че той е просто тъпо копеле. Естествено веднага се намери с другото тъпо копеле багерист и ще си се заплашват кой кого може да пребие, набие и там другите им неандерталски изблици на псевдомъжественост.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    Моята безплатна PhD анлиза на постовете, аватара и ника на потребителя, който е пуснал темата показват, че той е просто тъпо копеле. Естествено веднага се намери с другото тъпо копеле багерист и ще си се заплашват кой кого може да пребие, набие и там другите им неандерталски изблици на псевдомъжественост.
    Тъпо копеле може да викаш на някой друг, но не и на мене, не ме познаваш нито нищо, и се изказваш неподготвен.Какъв ти е проблема не можах да разбера ?
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    глей ся бухъл насран внимавай в картинката щото накрая да не стане да се съюзим с младежа той е избухлив аз пък си търся белята малко му е да го подкокоросам и да ти бъде извита мутрата

олд скуул тва откъде е , знаеш боини техники тип олд скул демек от старата школа ли си УАААААААА е тва е ся лек

ДЖИИТ КУНЕ ДО тва от школата на брус ли ли бахти уважавам та , затва мисля да си отпечатам двата ми кокала на дясната ръка върху брадата ти а отпечатък ще оставя и върху приятелката ти , ама на нея отпечатъка ще го щамповам с долния кокал между кракаката ми , мноо е корав да знаеш ИСТРАПНЯРЕВ кефи ли та испания ИБИСА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си