.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 163
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    бих добавила само: горките скандинавци!

мнмнмда, наистина няма какво да кажа, затапи ми

лошото е, че не очаквах точно от теб да ръсиш такива неща
    И аз не очаквах от теб да си толкова податлива на чуждо мнение/влияние.
    *сън*

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    bi4es pls

anonymous708973
    Guest
    И аз съм изключително любопитна как такъв прост акт като пускане на видео във форум предизвика такъв непремерен, високомерен, че и доста злобен коментар... че и имидж се уронвал и т.н.
    Разбирам да го беше казала след няколкото мнения на Щрудел, ако не си съгласна и не смяташ, че защитава каузата по определен начин, ама да скочиш след пускане на видео... Много непремерено.

Мега фен
    наистина убиването на животни по болезнен за тях начин, измъчването, и малтретирането не са добро нещо, защото животните също имат души, и могат да изпитват болка подобно на човеците когато са измъчвани, ето защо Ангел от Господа направил забележка на валаам когато той си изкарал яда на своето магаре като го ударил три пъти:

"Господ отвори очите на Валаама, и той видя ангела Господен стоящ на пътя с гол нож в ръката си; и преклони глава и падна на лицето си. И ангелът Господен му каза: Ти защо би ослицата си вече три пъти? Ето, аз излязох да ти се съпротивя, защото пътят ти не е прав пред мене;" Числа 22: 31-32

истината е, че хората като онези, които мъчат животните във видеото от първия пост можеха да се отнасят добре към тях, освен че и коленето на животни да става по безболезнен за тях начин, а не както в кланицата показана във видеото където кравите бяха разпаряни през гръдният кош с циркуляр, при което се виждаше, че те изпитват голяма болка - такива практики са доста неудачни, и са извършвани с цел ускоряване на процесите на преработка на месото, а първо може да се бие местна упойка в областта на сънната артерия и да се прави фин разрез така че животното бъде приспано по този начин, лично аз избягвам месото, но поради разни причини не всеки можа да си позволи само растителна храна, понеже въглехидратните и рафинирани храни не бяха достатъчни за прехрана, а много от качествените растителни храни бяха с пъти по-скъпи от животинските, но това не пречи на месоядците, които вече са разбрали каква би могла да се окаже реалната ситуация с животновъдните ферми и кланиците да се стараят да сведат консумацията си на месо до минимум
    Последно редактирано от npp : 02-04-2014 на 13:29

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    наистина убиването на животни по болезнен за тях начин, измъчването, и малтретирането не са добро нещо, защото животните също имат души, и могат да изпитват болка подобно на човеците когато са измъчвани, ето защо Ангел от Господа направил забележка на валаам когато той си изкарал яда на своето магаре като го ударил три пъти:

"Господ отвори очите на Валаама, и той видя ангела Господен стоящ на пътя с гол нож в ръката си; и преклони глава и падна на лицето си. И ангелът Господен му каза: Ти защо би ослицата си вече три пъти? Ето, аз излязох да ти се съпротивя, защото пътят ти не е прав пред мене;" Числа 22: 31-32

истината е, че хората като онези, които мъчат животните във видеото от първия пост можеха да се отнасят добре към тях, освен че и коленето на животни да става по безболезнен за тях начин, а не както в кланицата показана във видеото където кравите бяха разпаряни през гръдният кош с циркуляр, при което се виждаше, че те изпитват голяма болка - такива практики са доста неудачни, и са извършвани с цел ускоряване на процесите на преработка на месото, а първо може да се бие местна упойка в областта на сънната артерия и да се прави фин разрез така че животното бъде приспано по този начин, лично аз избягвам месото, но поради разни причини не всеки можа да си позволи само растителна храна, понеже въглехидратните и рафинирани храни не бяха достатъчни за прехрана, а много от качествените растителни храни бяха с пъти по-скъпи от животинските, но това не пречи на месоядците, които вече са разбрали каква би могла да се окаже реалната ситуация с животновъдните ферми и кланиците да се стараят да сведат консумацията си на месо до минимум
    ти ще фалираш само от упойката lol

мисля че зашеметяването с ток ще излезе по-евтино пък така няма да се усети нищо

иначе упойката боли и то доста пък не би искал да дрогираш животните нали?

а да и безболезния начин на колене се прави защото така се намаля стреса в месoто има по-малко адреналин и е по-крехко и вкусно
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    Проблема се корени в това, че вече дори не се напъвате за някаква мижава наченка на логически дискурс. Всякаква идея, че може да се разбере или научи нещо от другия се е изпарила. Станали сте себични и злобни, но за сметка на това знаете и можете всичко. Вие сте еманацията на човешкото общество. Форума не е за обмяна на идеи, а за хвърляне на кал за спорта, а спорта е такъв заради порочния кръг на сляпа омраза и обезверение. Бавно се превръщате в животни, дори не е нужно някой да го прави и да ви го вменява целенасочено, защото всякакви съпротивлителни сили от ваша страна липсват. Дегенерирате с усмивка и засилка... Върхове в еволюцията, Ба!

Щях да пиша нещо по темата, но бях покрусен. Спомних си и защо спрях да влизам тук...

Пейте с пълно гърло, хором!

"Нашия народ и нашата страна
    са затънали до гуша в лайна!
    От лайната после правиме кайма
    със която храним своите деца!"

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението

мисля че зашеметяването с ток ще излезе по-евтино пък така няма да се усети нищо
    мхм, хуманно ми изглежда и на мен... да се попикаеш от кеф направо...
    http://www.bestgore.com/execution/el...est-us-prison/

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    мхм, хуманно ми изглежда и на мен... да се попикаеш от кеф направо...
    http://www.bestgore.com/execution/el...est-us-prison/
    всъщност е звучи страшно но боли най-малко дори по-малко и от упойката
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

всъщност е звучи страшно но боли най-малко дори по-малко и от упойката
    Удряло ли те е ток? Да ти кажа, не е много яко... Неслучайно електрическия стол е заменен от инжекция. При токов удар организма не спира да изпитва болка за части от секундата, както при кадърно колене.

Град
    системата дегоба
    Удряло ли те е ток? Да ти кажа, не е много яко... Неслучайно електрическия стол е заменен от инжекция. При токов удар организма не спира да изпитва болка за части от секундата, както при кадърно колене.
    зависи от волтажа и от това дали си мокър ако искаш иди спори с тия дето са го наложили като метод не спори с мен

Град
    системата дегоба
    иначе ако трябва да сме точни най-безболезнения метод за екзекуция е бесенето ако искаш дай да бесим говедата

зависи от волтажа и от това дали си мокър ако искаш иди спори с тия дето са го наложили като метод не спори с мен
    То тва, че е наложено като метод, не значи, че е хуманно... Всъщност, да, по-хуманно е от това да трошиш/късаш главата на пилето, ама не и от колене, извършено от професионалист.

иначе ако трябва да сме точни най-безболезнения метод за екзекуция е бесенето ако искаш дай да бесим говедата

Мда... къде по-хуманно е да му скършиш гръбнака, вместо да го прекъснеш с нож... и хич не е стресиращо...

Град
    системата дегоба

Мда... къде по-хуманно е да му скършиш гръбнака, вместо да го прекъснеш с нож... и хич не е стресиращо...
    при едната смърт си жив докато ти изтече кръвта при другата ти се чупи врата за по-малко от секунда и после не усещаш нищо

Мега фен Аватара на tori
    Бе най-хубаво е да пускаш котки във фритюрника, стига спорихте.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    в микровълнова

при едната смърт си жив докато ти изтече кръвта при другата ти се чупи врата за по-малко от секунда и после не усещаш нищо
    Това, че така колят повечето, не значи, че това е единственият метод... На село има един овчар, който забива ножа в тила на животното... Строполясва се на секундата без нито звук... Просто трябва да си много добър, за да знаеш точно къде да забиеш ножа, така че да раздели прешлените, за това и малко хора го правят...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Моля коментирайте

и бтв, гадно е да чета пост от момиче "ла^но"
    нарича се: човешки екскремент
    отпадък
    Л.
    хюман тоблерон

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Да гледаш как им се пръсват очичките, нали?!?

Мега фен Аватара на tori
    в микровълнова
    Дададададададада. Да.

Мега фен Аватара на tori
    Да гледаш как им се пръсват очичките, нали?!?
    Да, точно.

Град
    системата дегоба
    ох каква романтика

Мега фен Аватара на tori
    Че как?!

Голям фен Аватара на ОР
    tl;dw

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Моля коментирайте

и бтв, гадно е да чета пост от момиче "ла^но"
    нарича се: човешки екскремент
    отпадък
    Л.
    хюман тоблерон
    Ми к такоа
    Ти не би ли си смукала млеко от цицата ако си гладна ?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    нуждата ни от месо ни е насадена. ние сме израснали с мисълта, че се нуждаем от него. наумили сме си, че сме хищници. навикът е много лошо нещо.
    Ако хората не бяха започнали да се хранят с месо, щяхме всички да сме с твоя акъл, или каквото там имаш в кратуната.
    Чувала ли си за еволюция и че маймуните хранещи се с месо/ловуват/ са много по-изобретателни/интелигенти от хранещите се с тикви ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си