- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Агресивен и избухлив съм
Не е нужно да те познавам, за да ти кажа, че си тъпо копеле. Ти сам си го написал, а аз просто обобщавам няколкото ти корави поста.
глей ся бухъл насран внимавай в картинката щото накрая да не стане да се съюзим с младежа той е избухлив аз пък си търся белята малко му е да го подкокоросам и да ти бъде извита мутрата
олд скуул тва откъде е , знаеш боини техники тип олд скул демек от старата школа ли си УАААААААА е тва е ся лек![]()
ДЖИИТ КУНЕ ДО тва от школата на брус ли либахти уважавам та , затва мисля да си отпечатам двата ми кокала на дясната ръка върху брадата ти
а отпечатък ще оставя и върху приятелката ти , ама на нея отпечатъка ще го щамповам с долния кокал между кракаката ми , мноо е корав да знаеш
ИСТРАПНЯРЕВ кефи ли та испания
ИБИСА
![]()
Мно'о си голем, напомняш на пинчер - голямо джавкане, голям виртуален кур вадиш, евала.![]()
20 санта не е малко ти кажакато се надърва и не спадам след 5 тека чак
искаш ли да го погалиш
ще има и за приятелката ти доста
е по добре от синдрома на форума , изявява се с трудност при уриниране и набабнал простатен канал заради честото стоене на компа и постване на мнения във форума , към 10 хиляди поста вече простатната гънка е толкова набъбнала че се налага отстраняване по оперативен път