.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Повече от фен
    Купувам кола всеки ден да ви кажа, ям ли не мога без газирано, или фанта портокал или кола, и вода пия, но никога докато ям. Досега колкото пъти съм ял, толкова пъти съм пил кола и фанта, разбира се пия и докато не ям.

Дали ще пием кола/фанта или вода, все тая. Във водата има сума ти химикали за да е чиста, не се знае колко вредни са те.

Но все пак ще се опитам да понамаля газираното.
    Последно редактирано от mcfe : 02-08-2014 на 04:19

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от mcfe Виж мнението
    Купувам кола всеки ден да ви кажа, ям ли не мога без газирано, или фанта портокал или кола, и вода пия, но никога докато ям. Досега колкото пъти съм ял, толкова пъти съм пил кола и фанта, разбира се пия и докато не ям.

Дали ще пием кола/фанта или вода, все тая. Във водата има сума ти химикали за да е чиста, не се знае колко вредни са те.

Are you serious?! хахахаха
    Във водата има химикали - ами вземи си филтрираща кана и решаваш проблема,пък и под химикали,ако разбираш Хлор,Натрий,Флуор и др химични елементи спри веднага всякаква храна и напитки,тъй като във всичко има химични елементи ...Я се вгледай малко в етикета отзад на тея газирани напитки и ми кажи поне 1 нещо,което да е естествено,а не синтетика.То всеки си избира как да живее,не ти казвам да спреш газираното,а да не говориш глупости!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

anonymous708973
    Guest
    Хаха, дами и господа, наблюдаваме вечния аргумент на хората, които не могат да аргументират избора си.
    Лично аз си избирам водата по ph и количество хлориди. Айде убеди ме, че колата е със същия състав.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха, дами и господа, наблюдаваме вечния аргумент на хората, които не могат да аргументират избора си.
    Лично аз си избирам водата по ph и количество хлориди. Айде убеди ме, че колата е със същия състав.
    Колата чисти ръжда => ни прочиства... Малко ли ти е това?

Сериозно? Сравняваш вода с газирани напитки, наблъскани със захар ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си