.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    с удоволствие ма съм от варна

тоя компот ще го пенсионирам в момента , почвам един нов проект с водно ако искаш мога да ти постна конфигурацията ако се кефиш на такива изпълнения по геимарски
    Купи си интел и7 или хеон от 1000 лева и 2 видеокарти по 512 бита и тогава мисли за водно охлаждане :P, С водно охлаждане ,ссд 256 или 512гб , 2х 512 битови карти и ксеон или и7 за 1000 лева- някъде към 3300-3500 лева ще ти излезе всичко ,може и повече.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Купи си интел и7 или хеон от 1000 лева и 2 видеокарти по 512 бита и тогава мисли за водно охлаждане :P, С водно охлаждане ,ссд 256 или 512гб , 2х 512 битови карти и ксеон или и7 за 1000 лева- някъде към 3300-3500 лева ще ти излезе всичко ,може и повече.
    А някоя такава раница няма ли да му трябва ?
    http://www.spisanie8.bg/images/artic...etpacksale.jpg

от щатите ще поръчвам всичко и ще са неща които тук все още ги няма и няма да ги има де

тоя комп в момента не че е слаб просто ме хвана манията отново

сори за лайняните снимки

Супер фен
    от щатите ще поръчвам всичко и ще са неща които тук все още ги няма и няма да ги има де

сори за лайняните снимки

Дай ми пс-то ти, това на снимките след като си сглобиш с водното охлаждане??Така и така това пс ще събира прах като си сглобиш с водното охлаждане .

Дай ми пс-то ти, това на снимките след като си сглобиш с водното охлаждане??Така и така това пс ще събира прах като си сглобиш с водното охлаждане .
    благодаря доста си благороден но аз имам силна прахосмукачка също и кенчета със сгъстен въздух та мисля че ще се справя с прахта

Супер фен
    благодаря доста си благороден но аз имам силна прахосмукачка също и кенчета със сгъстен въздух та мисля че ще се справя с прахта
    Като неизползваш това пс частите му ще се амортизират без ползване, все едно да запалиш малко стотачки .А като аз го използвам частите му ще се амортизират с ползване и ще направиш едно добро дело-ще зарадваш един hardcore gamer .

Голям фен Аватара на ОР

сори за лайняните снимки

timestamp

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си