Значи аз съм момче и съм на 20 години от София .

В компания сме 7-8 души , аз тренирам тенис на корт и футбол , тялото ми е доста добре , другите от компанията също са доста здрави ,тренират и ходят на фитнес постоянно.

Имам приятел обаче ,който изобщо не е здрав . Той си е пухкав ,не е дебел ,но не е и здрав ,просто пухкав .

Мислех , че момичетата си гледат първо външен вид,тяло,плочки и т.н .

Не знам как става ,обаче винаги като отидем в клуб или дискотека , успява да заговори момиче , смеят се нещо там 15-20 минути и бам тръгва си с тях . И момичетата никога не са лоши ,дори момичета ,които се занимават с фитнес и т.н пак му връзват ,не мога да си обясня как .

Доста умен е, свири на разни инструменти , занимава се с фотография ,композира музика и редовно изнася някакви концертчета . Само дето не виждам как това ,че си умен е кой знае какъв фактор да забиеш момиче в клуб или даже в нормални условия когато е за един път .

Говорили сме си , казвал ми е ,че момичетата не обичали селяни дето се правят на адски нацепени и не знам си какво и не говорят нищо друго освен за себе си,но мен примерно като дойде момиче ако не ми харесва на външен вид ако ще и нобелова награда да има няма да правя нищо с нея..

Момичетата как мислят по този въпрос? Главно с външния вид ли започвате и занимавате ли се още ако не ви допада той?