.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    georgigeorgi
    Guest

Lightbulb Защо му върви на приятеля ми?

Значи аз съм момче и съм на 20 години от София .

В компания сме 7-8 души , аз тренирам тенис на корт и футбол , тялото ми е доста добре , другите от компанията също са доста здрави ,тренират и ходят на фитнес постоянно.

Имам приятел обаче ,който изобщо не е здрав . Той си е пухкав ,не е дебел ,но не е и здрав ,просто пухкав .

Мислех , че момичетата си гледат първо външен вид,тяло,плочки и т.н .

Не знам как става ,обаче винаги като отидем в клуб или дискотека , успява да заговори момиче , смеят се нещо там 15-20 минути и бам тръгва си с тях . И момичетата никога не са лоши ,дори момичета ,които се занимават с фитнес и т.н пак му връзват ,не мога да си обясня как .

Доста умен е, свири на разни инструменти , занимава се с фотография ,композира музика и редовно изнася някакви концертчета . Само дето не виждам как това ,че си умен е кой знае какъв фактор да забиеш момиче в клуб или даже в нормални условия когато е за един път .

Говорили сме си , казвал ми е ,че момичетата не обичали селяни дето се правят на адски нацепени и не знам си какво и не говорят нищо друго освен за себе си,но мен примерно като дойде момиче ако не ми харесва на външен вид ако ще и нобелова награда да има няма да правя нищо с нея..

Момичетата как мислят по този въпрос? Главно с външния вид ли започвате и занимавате ли се още ако не ви допада той?

Явно твоят приятел има някаква харизма и знае какво да каже.Естествено ,че външният вид е първото впечатление,но ако насреща е не особено умен човек,без такт,простак,нахален,няма какво да стане просто.Какво общо има точно фитнеса и че онези момичета ходели на фитнес? Вие да не сте някоя секта и да излизате само със себеподобните? колкото и да е красив или изваян някой,ако е само това не бих си тръгнала с него.Било то и за една вечер.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Може да има и чувство за хумор. Бих казала и, че може да е интересна личност, но това няма значение за свалки за една нощ.
    А доста от зарибените по фитнеса, нямат много добро чувство за хумор, някои дори 2 изречения не могат да вържат - не са ми никак интересни.
    И външния вид не е само тяло. Мен лично дори някой да има много якото тяло според мойте виждания, ако лицето му не ми допада не става. Ааа и облеклото също прави впечатление.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2014 на 12:28

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Може би просто сте тъпи

Не бих се занимавала с човек, който мисли само за хубавото си тяло и очаква от мен да го боготворя, понеже имал плочки. Както вика един приятел "six packs are for alcoholics"
    Ти каза, че е закръглен , не дебел, освен това явно е умен и знае как да заговори момиче. И вместо да говориш против него, взимай пример, очевидно сам не можеш да се справиш.

Повече от фен Аватара на ~LadyCrawley~
    Айде сега, първото, което се набива на очи е външният вид, но има разлика между сексуално привличане и просто харизмата на даден човек /отделно някои момичета си харесват и по-пухкави момчета/. Може наистина да говори страшно добре и да им завърта главата, но и другата крайност-нацепените, които само гледат фигурата но момичето срещу тях са досадни.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Seduce me with words...сигурно е такъв тип

Повече от фен Аватара на DeHu
    В обкръжението ми в момента присъстват и двата типажа момчета,които ти представи и мога съвсем откровено да ти кажа,че се чувствам много по-добре в компанията на 'пълничкия'.Ако трябва да избера с кого да имам някакъв интимен контакт,пак ще е той,защото другият определено ме отблъсква поради по-различни причини от външния вид.Това хипотетично де,но въпросът е,че има много важни неща,освен плочките и хубавото лице.За мен лично няма по-противно нещо от това някой да не спира да говори за фитнес,пари и жени и реално целият му живот да се върти само около тези три неща.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    От Ханцунга ти е

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Върви му защото има подход. И Аполон да ми дойде, ако не може две приказки да върже, няма как да го огрее.

От друга страна има мъже, които могат да те накарат да се подмокриш само с присъствието си. Но и тук не става въпрос за физика и плочки, а за излъчване.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от georgigeorgi Виж мнението
    Говорили сме си , казвал ми е ,че момичетата не обичали селяни дето се правят на адски нацепени и не знам си какво и не говорят нищо друго освен за себе си,но мен примерно като дойде момиче ако не ми харесва на външен вид ако ще и нобелова награда да има няма да правя нищо с нея..
    В това ти изречение няма никаква логика, впрочем.

Да "забиеш" момиче зависи от доста повече фактори от външния вид. Тъй като външният вид е първото, което виждаш у другия, съвсем логично той е първата бариера. Мине ли се отвъд нея - доста други неща казват своята дума.
    Приятелят ти, за разлика от теб и останалите, успява да изгради привличане - тоест, създава впечатление на интересна личност с хубав външен вид, казано накратко.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от georgigeorgi Виж мнението
    Мислех , че момичетата си гледат първо външен вид,тяло,плочки и т.н .
    Явно изобщо не познаваш женската психика. Всъщност външния вид почти не е от значение, стига да не е някакъв доста извън нормата или нечистоплътен. Жените обичат с ушите си, а както казваш той се занимава с музика. Явно има готин глас и знае как да го използва за да омае дадено момиче. Това е голям плюс. Това, че е свикнал да е на сцена пред много хора също му дава увереност, която се забелязва от жените. Също така е важен и маниера на поведение. Не трябва да си прекалено сприхав, нито пък прекалено отпуснат. И както каза е умен. Това е основното качество с което можеш да привлечеш едно момиче. Ако разчиташ единствено на мускули и тяло няма да намериш момиче различно от Кифла-стайъл.

Авторе, приеми, че външният вид не е решаващ, smart is the new sexy все пак. Приятелят ти явно има много качества, които му помагат да успява. Падвай му се, защото от описанието което даде по-горе, сте се събрали една скучновата компания от фитнес маниаци. Твоят приятел се явява глътката свеж въздух, която ви е нужна.

Мега фен Аватара на 102
    1) тъпи сте
    2) ти си въпросния дебеланко и искаш да видиш дали ше важиш
    3) тъпи сте

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    1) тъпи сте
    2) тъпи сте
    3) тъпи сте
    !

Е ти как искаш да забиеш момиче с външен вид?
    Казваш "ходя на фитнес, виж ми плочките" и очакваш да ти седне на хуя?

Мега фен Аватара на 102
    друго си е "искаш ли да ми видиш космите по дупето ? "

То се знае, че мъжете са по-визуални същества и се впечатляват от външния вид повече, отколкото ние. Вероятно приятелят ти успява да ги спечели с харизма, излъчване, начина, по който говори.
    В една дискотека едно момче от компанията толкова много ми хареса на външен вид (особено лице), че сама го заговорих. Честно казано, на второто изречение ме отказа тотално. Простоват отвсякъде.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    друго си е "искаш ли да ми видиш космите по дупето ? "
    Ми, да така има няква мистерия и енигма...
    Какви ще са тези косми - къдрави, прави, дебели, тънки, черни, червени....Точно около ануса или по цялото дупе ще са...Оформени ли ще са - някаква прическа, ала-бала...
    За каква по-силна тръпка може да мечтае едно момиче?

Мега фен Аватара на 102
    ма аз си знам раотата ко ми обесняваш ;д
    фитнесджии4ето да си записва

4икиджии4е мо се вика по нашемо

Мега фен Аватара на 102
    наи оби4ам да си го търкам леко в малките лиси4ки ин да диско

и те да крештиат "рингдингдингдингрингдинг инг" и "хатехатехатехо" в ошенцето ми <333

Мега фен Аватара на trabi_bs
    дреме ти ,нали вечер татко ти та минава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си