.

Виж резултатите на анкетата: За и Против казармата

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

32 72,73%
  • Против

12 27,27%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 229

Hybrid View

Мега фен
    В Сирия защо е войната според вас? Всичко от пазарите тръгва...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    В Сирия защо е войната според вас? Всичко от пазарите тръгва...
    всичко тръгва от империалистическите интереси на великите сили, с тях България никога няма да може да се справи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    всичко тръгва от империалистическите интереси на великите сили, с тях България никога няма да може да се справи
    империалистическите сили зависят от нас
    Mary_Jane_69 Странно как толкова ,,демократични'' страни имат казарми и армия ..
    Хайде и основното образование да го направим незадължително, защото е въпрос на личен избор..
    Последно редактирано от klimatronik : 02-13-2014 на 16:50

anonymous895156
    Guest
    Mary_Jane_69 Странно как толкова ,,демократични'' страни имат казарми и армия ..
    Хайде и основното образование да го направим незадължително, защото е въпрос на личен избор..
    докато си на 12, не можеш да решаваш дали да учиш или не, докато хората, които искаш да ходят в казарма, са пълнолетни

Мега фен
    докато си на 12, не можеш да решаваш дали да учиш или не, докато хората, които искаш да ходят в казарма, са пълнолетни
    На 12 майка ти решава какво е ще правиш, а майка ти я пълнолетна. Освен това на 18 момче може да бъде същия пикльовец, а и в повечето случаи и тогава ни издържат родителите (висшето образование). Да, основния проблем за всички сега е че родителите нямат възможност да издържат децата си толкова дълго време..

anonymous895156
    Guest
    На 12 майка ти решава какво е ще правиш, а майка ти я пълнолетна. Освен това на 18 момче може да бъде същия пикльовец, а и в повечето случаи и тогава ни издържат родителите (висшето образование). Да, основния проблем за всички сега е че родителите нямат възможност да издържат децата си толкова дълго време..
    Не. На 18 си пълнолетен, носиш наказателна отговорност и ставаш пълноправен гражданин на Републиката. Никой не може да ти казва къде да ходиш, как да живееш и с какво да се занимаваш.

Мега фен
    Не. На 18 си пълнолетен, носиш наказателна отговорност и ставаш пълноправен гражданин на Републиката. Никой не може да ти казва къде да ходиш, как да живееш и с какво да се занимаваш.
    продължавай в същия дух, нека за всички цигани да има демокрация , права и свободи НА 18 години ставаш една мишка, ми оп и утре може конституцията да го направи 19, или 20, а казармата да е на 17 и дечицата да пляскат с две ръце доволни колко сме върховни.

anonymous895156
    Guest

Мега фен
    да мойто момче, от множеството

anonymous895156
    Guest
    да мойто момче, от множеството
    колко сладко, вярваш в силата на множеството

Мега фен
    колко сладко, вярваш в силата на множеството
    Да, едното множество е зависимо от другото множество..

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    То пак е, уличния живот си е уличен, както виждаш и сега е що-годе въпрос на избор, поне там където наистина липсата е ясна.
    Много тъпо ми праиш контра, не става, защото основното образование няма пряк контакт с някаква си казарма, в която се прави? Какво? Обучават те за армия ли? Да не сме във война, че да е задължителна.
    Едно напълно нормално дело е да взимаш сам решения, дефакто дали да ходиш на училище, дали искаш в казарма, всеки си знае най-добре за себе си.
    Не желая да имам син, който е задължен да ходи на нещо толкова не-хуманно, щото за мен е именно тва.
    Е първо ще си избира сам, но да е задължен от държавата, не мисля.

Да и да допълня, както казаха колегите по-горе
    едната казарма не може да те научи на дисциплина и отговорност, ако ти си си я нямал във възпитанието и в главицата до преди стъпването в нея.
    Като толкова желаете, отивайте да ставате пожарникари, гвардейци, терористи, приятели на ТехеранБой, мигрирайте в някоя държава на война, да ви вдига тестостерона и оставете другите хора да си развиват мозъците.
    Последно редактирано от Mary_Jane_69 : 02-13-2014 на 19:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    То пак е, уличния живот си е уличен, както виждаш и сега е що-годе въпрос на избор, поне там където наистина липсата е ясна.
    Много тъпо ми праиш контра, не става, защото основното образование няма пряк контакт с някаква си казарма, в която се прави? Какво? Обучават те за армия ли? Да не сме във война, че да е задължителна.
    Едно напълно нормално дело е да взимаш сам решения, дефакто дали да ходиш на училище, дали искаш в казарма, всеки си знае най-добре за себе си.
    Не желая да имам син, който е задължен да ходи на нещо толкова не-хуманно, щото за мен е именно тва.
    Е първо ще си избира сам, но да е задължен от държавата, не мисля.

Да и да допълня, както казаха колегите по-горе
    едната казарма не може да те научи на дисциплина и отговорност, ако ти си си я нямал във възпитанието и в главицата до преди стъпването в нея.
    Като толкова желаете, отивайте да ставате пожарникари, гвардейци, терористи, приятели на ТехеранБой, мигрирайте в някоя държава на война, да ви вдига тестостерона и оставете другите хора да си развиват мозъците.
    Прочети коментарите на ХАРИТОВ и пак пиши.. няма винаги да живеем в мирни времена
    да, на някой може би му се струва,че е болшитс да си излагаш живота на опасност или в името на другите, но точно ние сме отговорни за следващите си поколения И децата ни, за да ИМАТ закрилен живот в една защитена страна с армия...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    //
    точно тва е, че ме мързи, и имам друга работа в момента, просто видях че си ме цитирал одеве.
    Знаеш ли кое е добро решение? Да се спре с тия глупости, изтребваме всички враждебни забулени пингвини, пръска се тук-там звезден шарен прах и просто всеки да си гледа интереса, който за да има осезаема еволюция, да бъде "how to make your brain bigger".
    Не виждам по-добро решение, промяната ще дойде от мислене относно upgrade като знания, а не примитивните дивачески навици на човека в миналото, да си пази територията чрез кръв, насилие и размирици.

Мега фен
    точно тва е, че ме мързи, и имам друга работа в момента, просто видях че си ме цитирал одеве.
    Знаеш ли кое е добро решение? Да се спре с тия глупости, изтребваме всички враждебни забулени пингвини, пръска се тук-там звезден шарен прах и просто всеки да си гледа интереса, който за да има осезаема еволюция, да бъде "how to make your brain bigger".
    Не виждам по-добро решение, промяната ще дойде от мислене относно upgrade като знания, а не примитивните дивачески навици на човека в миналото, да си пази територията чрез кръв, насилие и размирици.
    човечеството е враждебна раса и като опре до банкрут никой не проявява самочувствие, за да не открадне късчето от чуждата паница.. моля ти се, и искам рай ама Фактите сочат съвсем друго!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Добре, а да отговориш, какво точно работиш с това оръжие ?
    Нищо не работи с него, мисли се за нещо повече от останалите, защото спазва

примитивните дивачески навици на човека в миналото, да си пази територията чрез кръв, насилие и размирици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си