.

Виж резултатите на анкетата: За и Против казармата

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

32 72,73%
  • Против

12 27,27%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 229

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Защо да е огромна? Той иска да принуди 35 000 души годишно да дават години от живота си за България. Тва, че се хващате за разни цифрички, говори за неготовността ви да защитите дори собствената си теза, колкото и елементарна и наивна да е.
    Разликата е в това, че ако си на 18 и и можеш да служиш най-малко 6 години ще излезеш на 24. Ще имаш някакво висше на 28 най-малко. Разликата между това да имаш шанса да започнеш да се развиваш на 30 и на 20 аз ли трябва да ти обяснявам?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Разликата е в това, че ако си на 18 и и можеш да служиш най-малко 6 години ще излезеш на 24. Ще имаш някакво висше на 28 най-малко. Разликата между това да имаш шанса да започнеш да се развиваш на 30 и на 20 аз ли трябва да ти обяснявам?
    имам познат на 30г който е капитан с 3 висши
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    имам познат на 30г който е капитан с 3 висши
    Аз имам познат, който ги е ебал половината дето ги гледате по БГ телевизията.
    Това нищо не означава.
    6 години задължителна казарма би било лудост...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    6 години задължителна казарма би било лудост...
    Не лудост, а диктатура, никога няма да мине.

anonymous895156
    Guest
    Разликата е в това, че ако си на 18 и и можеш да служиш най-малко 6 години нали бяха 4 или 6 ще излезеш на 24. Ще имаш някакво висше на 28 най-малко. Разликата между това да имаш шанса да започнеш да се развиваш на 30 и на 20 аз ли трябва да ти обяснявам?
    23-24 и 27-28*

23-24 и 27-28*
    Питах и се оказват 6. Пак не съм много сигурна...

anonymous895156
    Guest
    Питах и се оказват 6. Пак не съм много сигурна...
    Ха, колко иронично, точно ти си тази, на която са й проблем тези 2 години. Две години, прекарани в казарма. хехехехехе

Ха, колко иронично, точно ти си тази, на която са й проблем тези 2 години. Две години, прекарани в казарма. хехехехехе
    Сега, това, което ще кажа е голямо изключение, защото смятам, че възрастта не е особен фактор за това как човек мисли, но...Ти си осми клас, нали? 13-14 годишен? Ами,някой ден ще разбереш каква е разликата между 2 и 6 години. Особено, когато човек е в 20-те си...

anonymous895156
    Guest
    Сега, това, което ще кажа е голямо изключение, защото смятам, че възрастта не е особен фактор за това как човек мисли, но...Ти си осми клас, нали? 13-14 годишен? Ами,някой ден ще разбереш каква е разликата между 2 и 6 години. Особено, когато човек е в 20-те си...
    Добре, че не отклони темата и не каза нещо очевидно.

Мега фен
    каза,че трябва да пораснеш още малко..

Щом ти е очевидно предният ти пост е бил просто дребнавост. Което не говори добре...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си