.

Виж резултатите на анкетата: За и Против казармата

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

32 72,73%
  • Против

12 27,27%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 229

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    но явно сме много зле щом вече казваме че армията която няма загубено бойно знаме,превзема непревземаеми крепости,побеждава на всички фронтове понасяйки минимални загуби и нанасяйки непоправими щети на противника,пренаписва учебниците с военно въздушни стратегии и артилерийски стратегии и винаги е бранела народа си и не е искала нищо от чуждите,е съставена от лекета
    кво специално виждаш в обсадата на одрин примерно? там като стратегия сме гола вода
    всеки, който се занимава с война и убива, е леке (освен ако не пази дома и семейството си)
    това да помага при природни бедствия е само една малка функция на армията, основната й задача е да сее смърт под претекст, че пази родното
    ако военният ни корпус беше толкова способен, за колкото го представяш, нямаше да имаме две загубени световни войни
    българската армия няма загубено бойно знаме, ама сме били 650 години под робство, нали?

българския войник винаги е бранел своето
    имаш предвид това, което мисли за свое? земята не принадлежи на никого

смърт за национализма алелелелелелелелелей
    Последно редактирано от dimitar., : 02-15-2014 на 18:05

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    кво специално виждаш в обсадата на одрин примерно? там като стратегия сме гола вода
    всеки, който се занимава с война и убива, е леке (освен ако не пази дома си)
    това да помага при природни бедствия е само една малка функция на армията, основната й задача е да сее смърт под претекст, че пази родното
    ако военният ни корпус беше толкова способен, за колкото го представяш, нямаше да имаме две загубени световни войни
    българската армия няма загубено бойно знаме, ама сме били 650 години под робство, нали?

смърт за национализма алелелелелелелелелей, да живее обединеният свят
    и 2 не заслужаваш по история
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    азсъмпромитмозък.ком
    ся разбирам защо сте се карали с чачо

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ся разбирам защо сте се карали с чачо
    не се карам с никой

едва ли имам нещо да деля с вас че да се карам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Димитър, прочети това, ако обичаш http://pan.bg/view_article-6-20225-S...t-Chechnq.html
    След това, ако не си промениш мнението за армията, ни кажи.

Мега фен
    всеки, който се занимава с война и убива, е леке (освен ако не пази дома и семейството си)

смърт за национализма алелелелелелелелелей
    Ти си такова леке, че при първа възможност би напуснал редиците, да предадеш братята си (тоест да ги убиеш) за да се разревеш при мама си.
    Ако ли не, то изобщо нито история си чел, нито нещо - ти си тъп и толкова. С тъпи хора не може да си контактува.
    Има две възможности . Или си тъпо дете, или си алчно говедо...
    Не, не те обиждам , то като няма 1 процент вярност от мненията ти, какви аргументи искаш да ти изваждам?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ти си такова леке, че при първа възможност би напуснал редиците, да предадеш братята си (тоест да ги убиеш) за да се разревеш при мама си.
    Ако ли не, то изобщо нито история си чел, нито нещо - ти си тъп и толкова. С тъпи хора не може да си контактува.
    Има две възможности . Или си тъпо дете, или си алчно говедо...
    Не, не те обиждам , то като няма 1 процент вярност от мненията ти, какви аргументи искаш да ти изваждам?
    Добре, аз съм леке, понеже никога няма да убия или нараня някого само защото ми казват, че браня народната чест. Как може да има толкова слепи хора като теб, леле, ужас, явно не си дорасъл, за да разбереш за какво става дума.

Не ми пука дали България е на осем континента, три морета, на територията на един град или в пределите на Османската империя, важното е да няма войни, хората да живеят мирно и спокойно и аз да съм щастлив.

След като не виждаш и процент вярност в мненията ми, искам да обориш всичко, което съм казал в онзи пост. Щото не виждам да правиш нещо различно от това да ми обясняваш, че съм на 14, че съм алчно говедо, тъпо дете и т.н., а това само по себе си говори за някви жалки напъни да ти признаем фалшивата правота. Не е истина, че сме били 7 века под робство, че сме един от най-заблудените народи etc, така ли? Осъзнайте се най-накрая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си