.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Проблем..

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от purssue_ Виж мнението
    Здравейте на всички, давам направо по това,което искам да споделя и бих ви помолила за съвет или не знам и аз.Девствена съм на 16 съм ако е от значение.Та,проблема е следният връзките ми вървят г/д добре,но стане ли въпрос за секс просто плаша се, не знам защо. Притесняваме това,че след секс човека може да ме остави,може да почне да се държи като парцал с мен,не искам да бъда курва в нечии очи доста са ме наплашили и просто някакси самата мисъл ме тревожи.Последната ми връзка приключи точно заради това просто го зарязах иначе не съм притеснителна или нещо подобно,не ми е проблем първият път.Непознато е за мен,а непознатото ме плаши.Да на кратко това ми е проблема ще съм ви благодарна за някакви съвети как да го преодолея.Благодаря предварително.
    Ми прави му свирки и сам ште видиш дали ште се даржи с теб като курва штом се притесняваш от тва.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ми прави му свирки и сам ште видиш дали ште се даржи с теб като курва штом се притесняваш от тва.
    Моля те недей..

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Май някой си изкарват оценките по Български език именно по този начин ..

По темата: Не прави секс, докато не решиш, че си готова. Също така не се притеснявай, че някой ще те помисли за курва. Всеки може да пусне такъв слух дори и да си девствена, но не вярвам да тръгнеш да го доказваш пред хората. Важното е твойто поведение какво е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си