- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Т'ва София
Ебахти умрялото СЕЛО МАйна.Заклевам се,по голямо село от т'ва не съм виждал,имали претенции за столица.. Бе майка Ви тъпа да еба.Както и да е. Варна Тоун мадафакас.
tiho,che shte izpratq na wsichki,golite snimki koito mi prashtash
Седи си у Варна и да не ти е стъпил крака в София.
Вие колкото ни мразите, аз 100 пъти повече ви мразя.
Само дето на никой провинциален супермен не му се е разминало, ако не си пази мнението за себеподобните...
В София е скъпо, мишки!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
София е града на всички които се страхуват от мен
стойте там мърши и треперете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
vsichko dalech ot moreto e provinciq,i gledai kato doidesh u varna,da kajesh,da te posreshtna,selqk.
da eba,kak mojete da jiweete na takowa Ubito mqsto i da se narechete "stolichani" ahxehahxehaxheh,mishki sreshtu mene cyrkat,kato me skivat,poznai kyde si byrkat..
к'во цитираш рапЕри от Софията?!
малко ли ти е там Явката да ти пее МОЙЧЕ
Стойте си в прованса , никой не ви е канил в София !
Винаги ми е било любопитно защо само шопите така злобно се обиждат на подигравките към 'столицата'.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защото това е моят роден град и си го обичам... и няма да допусна разни малки неграмотни сополи от не знам си къде, да го плюят, ама много голяма част от тях налазват щутгарт и започват да тарикатеят, ама си намират майстора, де.
Защото става дума за елементарно уважение и защото в крайна сметка в София почти няма софиянци... и градът не е това, което аз помня, но въпреки това си го обичам.
Т'ва ,че баба ти и дядо ти са отишли в София за да бачкат,за да може т и да се наречеш гражданин,не те прави такъв.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Май никога няма да ме разберете...
Не се имам за нещо повече от вас, просто не разбирате какво казвам.