.

Виж резултатите на анкетата: За и Против казармата

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

32 72,73%
  • Против

12 27,27%
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 229
    Мега фен
    Маймун, така или иначе ще напуснеш България при първа възможност. Дори родителите ти още от сега ти избират чуждестранен университет и те карат да учиш немски, не си мисли че тези номерца са от вчера.
    Не сме уникален народ, нито по-различен, но това не означава, че други страни, заради тяхното икономическо превъзходство са нещо повече от нас. Или може би не. Там поне държат на родното.
    Недей да се връщаш във времената на Аспарух и Симеон. Виж останалите бивши съветски републики. Дори емигрантите от Полша са стотици хиляди. Да, сега няма никакво основание някой да ми вярва на консервативните теории, но могат да се извадят много истини. Никои от събитията не се случайни.
    И да припомним отново България на кое място е по-численост на армиите на Балканите. На последно естествено (като това се отнася за всички републики на прехода, а обратното - страните с наистина силни връзки на НАТО са далеч друга мерудия)
    Последно редактирано от klimatronik : 02-14-2014 на 16:58

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението

Климатроник, казаха ти какво да правиш с всичките си консервативни съмишленици - казармата е отворена за вас и се нуждае от нови кадри. Не нужно да ходите в Афганистан, може и да станете запасняци. Защитете родината и думите си, като се запишете там. Иначе нЕ важите.

Една мисия до някой HoTSpoT на НАТО струва (толкова ти плащат) 120 000 $ е мой..
    Що да не ида в Афганистан, Сирия или където и да е.. за 4 месеца?
    Пък и Българите по мисиите.. ходят когато вече няма бой.. и к'во.. разхожда се с пълно бойно.. и чисти отломки.. (общ работник) с тая разлика, че ако си седи в България ще взема 300 лева.. А в казармата те хранят/поят/обучават/получаваш висока заплата и чин.. пенсионираш се рано и вземаш висока пенсия..

Това си е алтернатива.. ако за нищо друго не те бива.. ;С

Бту Митко в момента България е освободена от армия.. има само наемници, които не са армия и нямат право да носят бойния флаг в битка.. което съкс..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    ^'щото автоматично те превръща това в наемник, отрепка, боклук, човешки отпадък. Примерно.

'Щото е дори по-жалко от хората, които крадат и/или убиват с цел да се наядат. Ти отиваш с нагласата да убиваш хора (пък било то и 'само ако се наложи') за пари.

Отрепки. Дано се избият всичките най-после. Професия войник = професия леке

QQ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    По-лошото е, че си мислят, че бранят народната чест и националната гордост.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^'щото автоматично те превръща това в наемник, отрепка, боклук, човешки отпадък. Примерно.

'Щото е дори по-жалко от хората, които крадат и/или убиват с цел да се наядат. Ти отиваш с нагласата да убиваш хора (пък било то и 'само ако се наложи') за пари.

QQ
    армията помага и при бедствия даже тя е основния спасител не само убива

българския войник винаги е бранел своето

но явно сме много зле щом вече казваме че армията която няма загубено бойно знаме,превзема непревземаеми крепости,побеждава на всички фронтове понасяйки минимални загуби и нанасяйки непоправими щети на противника,пренаписва учебниците с военно въздушни стратегии и артилерийски стратегии и винаги е бранела народа си и не е искала нищо от чуждите,е съставена от лекета
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    но явно сме много зле щом вече казваме че армията която няма загубено бойно знаме,превзема непревземаеми крепости,побеждава на всички фронтове понасяйки минимални загуби и нанасяйки непоправими щети на противника,пренаписва учебниците с военно въздушни стратегии и артилерийски стратегии и винаги е бранела народа си и не е искала нищо от чуждите,е съставена от лекета
    кво специално виждаш в обсадата на одрин примерно? там като стратегия сме гола вода
    всеки, който се занимава с война и убива, е леке (освен ако не пази дома и семейството си)
    това да помага при природни бедствия е само една малка функция на армията, основната й задача е да сее смърт под претекст, че пази родното
    ако военният ни корпус беше толкова способен, за колкото го представяш, нямаше да имаме две загубени световни войни
    българската армия няма загубено бойно знаме, ама сме били 650 години под робство, нали?

българския войник винаги е бранел своето
    имаш предвид това, което мисли за свое? земята не принадлежи на никого

смърт за национализма алелелелелелелелелей
    Последно редактирано от dimitar., : 02-15-2014 на 18:05

anonymous895156
    Guest
    "— Ние имаме повече материя, отколкото ни е нужно — рече той, — за да вършим много зло, ако злото идва от материята, и твърде много дух, ако злото идва от духа. Знаете ли например, че в момента, който ви говоря, сто хиляди глупци от нашата порода с шапки на глава убиват сто хиляди други животни с чалма на главата или са избивани от тях, и че почти по цялата Земя от незапомнени времена работите вървят така?
    Жителят на Сириус изтръпна и попита каква може да бъде причината за тези вражди между такива жалки животни.
    — Касае се — каза философът — за няколко купчини кал, високи колкото тока на обувката ви. Не че никой от тези милиони хора, които отиват да се колят, претендира дори за една сламчица от тези купчини кал. Касае се дали те ще принадлежат на един човек, когото наричат „султан“, или на един друг, когото наричат, не зная защо — „цезар“. Нито единият, нито другият никога не са виждали, нито ще видят някога малкото ъгълче земя, за което воюват; и почти никое от тия животни, които се колят едни други, никога не е виждало животното, заради което го колят.
    — О, нещастници! — извика сириусецът възмутен. — Може ли човек да си представи нещо по-ужасно от такъв свиреп бяс! Иде ми да направя три крачки и да стъпча този мравуняк от жалки и смешни убийци.
    — Не си правете този труд — му отговори един от философите. — Те сами достатъчно работят за собственото си унищожение. Трябва да ви кажа, че след десет години няма да остане и една стотна част от тези нещастници. Знайте, че дори и да не бяха измъкнали мечовете си, гладът, изтощението и развратът отнасят почти всички в гроба. Впрочем не те трябва да бъдат наказани, а онези варвари, които никога не излизат от кабинетите си и оттам, докато им се смила храната, заповядват да се избият един милион души и след това нареждат да се отслужат благодарствени молебени."

"Микромегас" Волтер

като сме тръгнали на войнишка тематика

Град
    системата дегоба
    кво специално виждаш в обсадата на одрин примерно? там като стратегия сме гола вода
    всеки, който се занимава с война и убива, е леке (освен ако не пази дома си)
    това да помага при природни бедствия е само една малка функция на армията, основната й задача е да сее смърт под претекст, че пази родното
    ако военният ни корпус беше толкова способен, за колкото го представяш, нямаше да имаме две загубени световни войни
    българската армия няма загубено бойно знаме, ама сме били 650 години под робство, нали?

смърт за национализма алелелелелелелелелей, да живее обединеният свят
    и 2 не заслужаваш по история
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

anonymous895156
    Guest
    азсъмпромитмозък.ком
    ся разбирам защо сте се карали с чачо

Град
    системата дегоба
    ся разбирам защо сте се карали с чачо
    не се карам с никой

едва ли имам нещо да деля с вас че да се карам

Димитър, прочети това, ако обичаш http://pan.bg/view_article-6-20225-S...t-Chechnq.html
    След това, ако не си промениш мнението за армията, ни кажи.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Не трябва да има армии, войни, омраза и насилие по света.

Абсолютно ДА !!! 60% процента от днешните мъже ,дори не могат да се нарекат такива, са баш гейчетата, точно заради това .. Много малка са останали тези с не гейски наклонности ;д Мнн ме нервии някой гей като се нареди в женския кенеф и да почне да преплита кълки ;@ Просто ми идва да скоча и да му счупя кофата

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    vis pacem para bellum

Мега фен Аватара на 102
    qjte mi kura

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Не трябва, ама има.
    Между другото като ти гледам профилната снимка ми става ясно, защо не би искал да ходиш в казарма.

Мега фен
    всеки, който се занимава с война и убива, е леке (освен ако не пази дома и семейството си)

смърт за национализма алелелелелелелелелей
    Ти си такова леке, че при първа възможност би напуснал редиците, да предадеш братята си (тоест да ги убиеш) за да се разревеш при мама си.
    Ако ли не, то изобщо нито история си чел, нито нещо - ти си тъп и толкова. С тъпи хора не може да си контактува.
    Има две възможности . Или си тъпо дете, или си алчно говедо...
    Не, не те обиждам , то като няма 1 процент вярност от мненията ти, какви аргументи искаш да ти изваждам?

Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Аз лично съм "за". Нямам нищо против да важи и за жените.
    милки , всички които парадират в че са минали казарма преди нямат нито дисциплина нито оръжейна култура , да не говорим че из казармите са абсолютни пропадняци и педали там доста испедерастяват факт е това

и за кво ни е военна служба като нямаме военна техника ще бием врага с пръчки ли

джеси като се праиш на толкова отворена искаш ли като се видим да ти покажа малко казармен режим да видим дали щи хареса ще ти напрая една бърза загрявка и от нея ще изпъхтиш после ще дойдеш и ще си редактираш мнението мога да се фана на бас

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    По-лошото е, че си мислят, че бранят народната чест и националната гордост.
    Пропускате колко от тях отиват за да помагат, а не за да воюват.
    От вкъщи е лесно да се дават отчети.
    Отново да припомня.
    Доверявайте се на ЕС, ООН, и НАТО, ама след 10 години не се чудете защо отново сме попаднали под нечие иго. Не, ние и сега сме едни роби, ама вие не го осъзнавате.
    25 000 хилядна армия.. каква толерантна и добродушна страна сме, присъща за всички пидираси.

Цитирай Първоначално написано от plisskin Виж мнението
    Между другото като ти гледам профилната снимка ми става ясно, защо не би искал да ходиш в казарма.
    +1

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от darknesswillfall Виж мнението
    и за кво ни е военна служба като нямаме военна техника
    Ами как очакваш да имаме военна техника с тези олигофрения, продажност, простотия, с тези промити мозъци навсякъде?

интелектуалците в българия са били избити по времето на турско робство, след тва довършени по комунизма тъй че тук има останали само такива като теб

по добре да си разпуснем армията и да ползваме чужда ,примерно на принципа както сан марино и ватикана имат на разположение италянската армия май беше

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ти си такова леке, че при първа възможност би напуснал редиците, да предадеш братята си (тоест да ги убиеш) за да се разревеш при мама си.
    Ако ли не, то изобщо нито история си чел, нито нещо - ти си тъп и толкова. С тъпи хора не може да си контактува.
    Има две възможности . Или си тъпо дете, или си алчно говедо...
    Не, не те обиждам , то като няма 1 процент вярност от мненията ти, какви аргументи искаш да ти изваждам?
    Добре, аз съм леке, понеже никога няма да убия или нараня някого само защото ми казват, че браня народната чест. Как може да има толкова слепи хора като теб, леле, ужас, явно не си дорасъл, за да разбереш за какво става дума.

Не ми пука дали България е на осем континента, три морета, на територията на един град или в пределите на Османската империя, важното е да няма войни, хората да живеят мирно и спокойно и аз да съм щастлив.

След като не виждаш и процент вярност в мненията ми, искам да обориш всичко, което съм казал в онзи пост. Щото не виждам да правиш нещо различно от това да ми обясняваш, че съм на 14, че съм алчно говедо, тъпо дете и т.н., а това само по себе си говори за някви жалки напъни да ти признаем фалшивата правота. Не е истина, че сме били 7 века под робство, че сме един от най-заблудените народи etc, така ли? Осъзнайте се най-накрая.

Мега фен
    Защо сме били почти 5 века роби? Защото също като сега, сме били разпокъсани. Нашите царчета отново са се борили за власт, точно като сега. Отново хората са се мразили, делили и кво ли не. Това и циганин ще ти го каже.
    И какво става като си завладяват? Мислиш ли, че благодарения на нашата човеколюбност са ни изнасилвали жените и взимали децата ни? Мислиш ли, единствено от различната ни вярва е била причината, да не сме живеели РАВНО и да имаме същите условия и права? Отново щеше да се изземат от всевъзможни източници простотии, с които отново е щяло да робуваме за жълти стотинки. Същото е и сега, но времената са различни. Както ти сам каза.. сега войната не е толкова с човешка сила и е на икономически основи (не за дълго) .. от гледане на много дискавари, натионал джеографик и други американски телевизии няма много да научиш..
    Та и Римнската империя на какво се е крепяла? На робството.. Кой ще ти копае нивите и пече гащите?
    Далеч съм от мисълта да се разпространяваме на 100 морета. ТЕРИТЕРОИИТЕ ни сега не бива да се менят.
    Но така или ти би ли искал по телевизията си след време да слушаш всичко на турски език , примерно? Да те сабужда пищялка на джамия? Да те задължават на куп отговорности, които друга култура и религия изискват..
    Съгласен ли си Турция да ни вземе Родопите, защото там живеели голям процент турци и за да отидеш ?
    Съгласен ли си Албания да ни Вземе Македония, защото просто албанците се въдят много?
    Пуу, тея неща не са далеч..

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Защо сме били почти 5 века роби?
    Никой не може да отговори на този въпрос, защото никой не е доживял от онова време, за да ни разкаже. Всичко е само празни хипотези, както цялата история.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си