.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Тема: gaming mouse

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tactical Виж мнението
    папугазай братле ти геймърче ли си или оварклокерче и основният въпрос е ти, братле , ти как караш да се чувства майка ти
    Аз съм от публиката, която се забавлява с клоунските ти изпълнения.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    darkness, още ли имаш нерви за тоя форум е братле заебии

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    darkness, още ли имаш нерви за тоя форум е братле заебии
    Нерви има, но не и акъл, дори във форум като този, където почти никой не знае, какво говори.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Нерви има, но не и акъл, дори във форум като този, където почти никой не знае, какво говори.
    Начело с теб.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ползвам Razer - периферии аз и съм доволен. Тука гледам пак някакви мерения на пишки с конфигурации и направо ми става жал. Всяка конфигурация се прави за конкретна цел и няма абсолютно никакъв смисъл от процесори и обем рам които няма как да натоварите никога. Какво ще пусне на 32GB рам в момента едно лапе на 16г дето само игри са му в главата ?
    За игри в момента трябва 8-12гб рам . Една 16гб рам 2000-2400мхз с процесор на интел,който да може да поддържа тая памет и една карта на амд 512бита 4гб и следващите 10 години няма мърдане, освен ако не излезе дх 12.Една мишка на cm+ клавиатура за 60-70 лева общо и перфектна машина.
    Последно редактирано от koko95 : 02-20-2014 на 23:17

Имам лаптоп с 16 и въпреки тежки софтуери които ползвам на него рядко прехвърлям 12GB, в момента за 95% от игрите са достатъчни и 8GB достатъчно бърза памет. Като цяло за днешните цени на паметите 2х8 е перфектно за начална конфигурация. 32 и нагоре памет може да се използва ефективно само за специфични цели, виртуализация и т.н. Имам тук един Quad изостанал който преди бая години струваше около 1200лв и още се справя идеално с игри, и някой по тежки задачи. Изцяло зависи за какво ще се ползва машината, няма идея да дадеш 3000 като реално за целите за които я ползваш няма да намериш разлика между такава за 1500 или 2000 и такава за 3-4

Супер фен
    Имам лаптоп с 16 и въпреки тежки софтуери които ползвам на него рядко прехвърлям 12GB, в момента за 95% от игрите са достатъчни и 8GB достатъчно бърза памет. Като цяло за днешните цени на паметите 2х8 е перфектно за начална конфигурация. 32 и нагоре памет може да се използва ефективно само за специфични цели, виртуализация и т.н. Имам тук един Quad изостанал който преди бая години струваше около 1200лв и още се справя идеално с игри, и някой по тежки задачи. Изцяло зависи за какво ще се ползва машината, няма идея да дадеш 3000 като реално за целите за които я ползваш няма да намериш разлика между такава за 1500 или 2000 и такава за 3-4
    Този изостанал quad не е ли на 775 сокет?

Да 775 е 12MB L2

Супер фен
    Дай ми quada моля те :P .

Хах няма как да ти го дам, защото в момента се ползва от един компютър който съм оставил на бащата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си