.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Циганската престъпност по селата,избиват ни!

вижте това видео,за съжаление само до няколко години може да се наложи да оставим своите офиси,кабинети,болници,кан ори и да трябва да вземем по една пушка,за да защитим човеците от тези полухора-полумайнуми!Замислете се,какво бихте направили ако ваш близък живее в това село?Как бихте го защитили
    http://www.btv.bg/shows/btv-reporter...bravenite.html
    Последно редактирано от thedentist : 02-23-2014 на 13:29

Това всички го знаем но има хора което се правят на много толерантни и казват че такова нещо няма, още малко ще почнат да те убеждават че това е хубаво и ти трябва да се радваш. И големите господари от ЕС които ни мачкат постоянно също ги защитават. Чак вече се чудя колко глупав трябва да си за да говориш такива простотии.

Всички тези са антибългари, захласнати по запада. Които по цял ден си повтарят колко велик е Обама и другите урунгели от ЕС, самозалъгват се какви борци за мир са, колко добре се справят с интеграцията и световната криза. Пълни глупости.

Някаква цензура ли има...или заради нещо друго,,,,клипчето не ми излиза,въпреки че съм дал линк

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ужас! Край! Избиват ни!

Но спокойно, с хленчене по форумите ще оправим нещата! Нашите магически клавиатури ще ни решат проблемите!
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на toad
    Да , направете и клипче във Вбокс , така ще помогнете на бабите !

Мега фен
    преди да се започнат радикални действия първо трябва да се говори и пише, за да се разясни на всички, а не да остават заблудени овце на ЕС, с които още дълго време няма да има промяна. Така наречения цивилизован път можеше да се осъществи някога, но сега ще е доста трудно, не мисля, че държавата е способна за какъвто и да е от кратък до средно дългогодишен период да стабилизира положението. Полицията е и поставяните камери са едно НИЩО. Безработицата е най-основния фактор, но има хора, които и работа да им даваш - те искат по своя си начин. Те не си взимат поука, а затворите не могат да ги издържат и побират всички, а и все пак кражбите се очисляват към дребни и те бързо излизат на свбода.. ГРЕШКА... Как мислите, че ще ги спрем културно такива?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Да , направете и клипче във Вбокс , така ще помогнете на бабите !
    ти също имаш вина, тва че не пишеш и мълчиш не те прави по-различен.

Циганина е нагло същество. Можеби най-долното от всички раси. Няма никакви задръжки. Живял съм като малък в кв. Калтинец в гр. Горна Оряховица който може би ви е известен като средище на телефонните измамници. Когато живеех там (1995-2002г.) нямаше много цигани но към днешна дата българите са малцинство в буквалния смисъл на думата. Говоря ви за 6-7 къщи с по 1 баба и дядо. Квартала за няколко години рухна и сега е типично гето, изкупиха се къщити на починалите хора и почнаха да се рушат поради простата причина че всичко що е метал заминава на вторични, пътищата не приличат на нищо(може да се отвори малък басейн), човек ако се занимава с земеделие може да си събере оборска тор от пътя поради големия брой коне. За кражбите и побоищата да не говоря.
    Абе каквото и да се говори циганин да го научиш на честност не може. Спосението е само да им натрошиш крадливите ръце и тогава не те закачат. Няма ЕС няма нищо. Тези хора са сганта на света и управия с тях освен горепосочената няма. Казвам го от личен опит.

Оправията е да има работещи институции, които да им намерят работа и/или да ги карат да извършват обществено полезен труд, вместо да крадат и лентяйстват. В никакъв случай не ги защитавам, но интегрирането им и работата с тях е приоритет на държавните институции. Може да са от друг етнос, но са български граждани и държавата (не ЕС) носи отговорност за тях. Вместо да направят нещо за подобряване на живота и образованието им, партиите умело ги манипулират и използват за свои цели и се сещат за тях само покрай избори. България сигурно е единствената държава в света, където на избори човек от малцинство, в случая циганин, гласува за крайни националисти.

Че са нагли и крадливи е безспорен факт, но ролята им на аутсайдери в обществото до голяма степен допринася за това.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Оправията е да има работещи институции, които да им намерят работа и/или да ги карат да извършват обществено полезен труд, вместо да крадат и лентяйстват. В никакъв случай не ги защитавам, но интегрирането им и работата с тях е приоритет на държавните институции. Може да са от друг етнос, но са български граждани и държавата (не ЕС) носи отговорност за тях. Вместо да направят нещо за подобряване на живота и образованието им, партиите умело ги манипулират и използват за свои цели и се сещат за тях само покрай избори. България сигурно е единствената държава в света, където на избори човек от малцинство, в случая циганин, гласува за крайни националисти.

Че са нагли и крадливи е безспорен факт, но ролята им на аутсайдери в обществото до голяма степен допринася за това.
    И какво ще направят институциите нищо. Те пари имат повече от мен и от теб на квадрат. Манталитета им е такъв, циганин и работа е нещо крайно и невъзможно.

Наскоро когато излизах от магазина на входа ме пресрещна циганин да ми продава крадени ножове. Отказах му а той вика ти ще ядеш ама аз какво ще ям? Отговорът ми беше прост-отиваш в бюро по труда и се записваш. А той ме попита че какво ще ми ДАДЪТ? Казах му че ще работи и ще получава заплата, а той ми се изсмя и ми вика - абе бате вие българите нали работите аз за какво да се занимавам.

Е такива какво друго да ги правиш освен да ги заличиш от лицето на земята.

И какво ще направят институциите нищо. Те пари имат повече от мен и от теб на квадрат. Манталитета им е такъв, циганин и работа е нещо крайно и невъзможно.

Наскоро когато излизах от магазина на входа ме пресрещна циганин да ми продава крадени ножове. Отказах му а той вика ти ще ядеш ама аз какво ще ям? Отговорът ми беше прост-отиваш в бюро по труда и се записваш. А той ме попита че какво ще ми ДАДЪТ? Казах му че ще работи и ще получава заплата, а той ми се изсмя и ми вика - абе бате вие българите нали работите аз за какво да се занимавам.

Е такива какво друго да ги правиш освен да ги заличиш от лицето на земята.

Добре де, ти сам си твърдял, че през социализма са работели и са били доста по-култивирани. Чувал/чел съм го и от доста други места. Да кажем, че тогава времената и системата са били различни, но аз и сега съм виждал чисти и спретнати цигани, които си работят и честно си изкарват прехраната. И може би най-необичайното - въпросните хора имат само по 1-2 деца, не цял футболен отбор. Да, малко са, по-скоро изключения, но ги има.

За институциите - това, че българските такива не работят, не означава, че това е естественото и нормално състояние на едни държавни институции. Напротив, както всичко в България, така и това е сбъркано. Да не вярваме в тях и да си казваме, че нещата няма как да се променят към по-добро е примиряване със статуквото (срещу което уж недоволстваме и се борим).

Човешката природа е такава, че се адаптира според обстоятелствата. Сегашните циганите са свикнали да живеят в хаос, където всеки се спасява поединично и така им е удобно (впрочем и голяма част от българите живеят по подобен начин). Ако обстоятелствата се променят, циганите щат-не щат ще трябва да се нагодят към тях. При едно работещо законодателство, съдебна система и други държавни институции, ще бачкат наравно с всички други етноси.

Хората в България имат навика да се вглеждат в следствията, вместо да търсят реалните причини за тях.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-24-2014 на 16:43
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Абе колега... Циганите имат такова голямо самочувствие, че институциите кво и да правят - нищо..
    Повечето цигани такива организации и далавери въртят, толкова босове имат.. Кой ще финансира тея институции ? Кой, като всичко вече е разпродадено и няма? Само не ми казвай, че всичко се било крадяло... ами да, краде се, и няма да се спре..

Добре де, ти сам си твърдял, че през социализма са работели и са били доста по-култивирани. Чувал/чел съм го и от доста други места. Да кажем, че тогава времената и системата са били различни, но аз и сега съм виждал чисти и спретнати цигани, които си работят и честно си изкарват прехраната. И може би най-необичайното - въпросните хора имат само по 1-2 деца, не цял футболен отбор. Да, малко са, по-скоро изключения, но ги има.

За институциите - това, че българските такива не работят, не означава, че това е естественото и нормално състояние на едни държавни институции. Напротив, както всичко в България, така и това е сбъркано. Да не вярваме в тях и да си казваме, че нещата няма как да се променят към по-добро е примиряване със статуквото (срещу което уж недоволстваме и се борим).

Човешката природа е такава, че се адаптира според обстоятелствата. Сегашните циганите са свикнали да живеят в хаос, където всеки се спасява поединично и така им е удобно (впрочем и голяма част от българите живеят по подобен начин). Ако обстоятелствата се променят, циганите щат-не щат ще трябва да се нагодят към тях. При едно работещо законодателство, съдебна система и други държавни институции, ще бачкат наравно с всички други етноси.

Хората в България имат навика да се вглеждат в следствията, вместо да търсят реалните причини за тях.
    По времето на социализма почти е нямало човек който да не работи и да не учи. Имало е огромен контрол както над едните така и над другите. Ако си позволиш своеволието да отсъстваш ти се е лепвало веднага лошо име, почвали са привиквания по милиции и бригадири. Хората са имали последователност която са спазвали и са знаели че ако стъпят накриво веднага ще бъдат скастрени.
    Докато сега ако се опиташ да накараш циганин да ходи на работа ще скочат сто организации като ДРОМ, Евро рома, ЕС и т.н. Те свикнаха вече да са безнаказани защото имат огромен гръп от тези "пазители".
    Така че спасението е само едно, както споменах по горе или поне докато не спрем да лягаме пред такива организации и съюзи.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SNikolov_Rugby Виж мнението
    По времето на социализма почти е нямало човек който да не работи и да не учи. Имало е огромен контрол както над едните така и над другите. Ако си позволиш своеволието да отсъстваш ти се е лепвало веднага лошо име, почвали са привиквания по милиции и бригадири. Хората са имали последователност която са спазвали и са знаели че ако стъпят накриво веднага ще бъдат скастрени.
    Докато сега ако се опиташ да накараш циганин да ходи на работа ще скочат сто организации като ДРОМ, Евро рома, ЕС и т.н. Те свикнаха вече да са безнаказани защото имат огромен гръп от тези "пазители".
    Така че спасението е само едно, както споменах по горе или поне докато не спрем да лягаме пред такива организации и съюзи.
    Не разбрах какво по точно е спасението и от кой?
    Обясни какво мислиш...
    Защото при едно такова избухнало положение, каквото имаш в предвид.. ще започнат такива безредици и клане на български граждани от тяхно име, че си и нямаш представа! Те не са толкова беззащитни и ще се противопоставят срещу определената партия.

Тук никой не говори за партии. Думата ми е такава че обикновенния българин няма друг избор освен да ошамари 2-3 циганина влезли да го крадат. Няма смисъл всички да се правят на големи толеранси към циганите докао ограбват и прибиват ежедневно баби и дядовци.

Има няколко прости решения поне според мен за първоначално възпиране на циганите.

Мега фен
    Тук никой не говори за партии. Думата ми е такава че обикновенния българин няма друг избор освен да ошамари 2-3 циганина влезли да го крадат. Няма смисъл всички да се правят на големи толеранси към циганите докао ограбват и прибиват ежедневно баби и дядовци.

Има няколко прости решения поне според мен за първоначално възпиране на циганите.
    бабите и дядовците не могат да се бият, нито пък да стрелят

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Абе, нека да разрешат употребата на оръжие при самозащита, пък дядото бърже ще се сети как се стреля... То не, че е и голяма философия да гръмнеш някой на 5м от теб/вече влязъл в домът ти/...
    ЕС(ЕС) са си решили проблемът кардинално, когато е трябвало...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абе, нека да разрешат употребата на оръжие при самозащита, пък дядото бърже ще се сети как се стреля... То не, че е и голяма философия да гръмнеш някой на 5м от теб/вече влязъл в домът ти/...
    ЕС(ЕС) са си решили проблемът кардинално, когато е трябвало...
    и аз съм за.... само дето тоя народ нарочно е проклет да не може да се пази, защото роб с кирка колкото си искаш, ама роб с оръжие - нема..

Голям фен Аватара на toad
    Dark се опитва да обясни как трябва да се реши проблема и от кого , респективно кой е отговорен , а те момчетата си казват какво било в момента и развълнувано подскачат като петлета. Определено се разбирате .
    Последно редактирано от toad : 02-24-2014 на 20:41

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    О могат те не ги мисли. Не забравяй че дядовците едно време са отбивали служба в казармата.

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Dark се опитва да обясни как трябва да се реши проблема и от кого , респективно кой е отговорен , а те момчетата си казват какво било в момента и развълнувано подскачат като петлета. Определено се разбирате .
    По някога като ти чета постовете мисля че не четеш написаното по горе. Никой не ти е казал че тези институции не трябва да заработят нормално. Въпроса е ако заработят как ще накарат бай мангал да влезе в правия път, като той не иска да работи.

Според мен трябва тези неща да влязат като промен в законите:
    1. Задължително обучение до 12 клас, като по време на него оченика да не надминава максималния брой отсъствия. В противен случай спиране на детските.
    2. Майчински за деца се получават само след 18 годишна възраст.
    3. Помоще да се получавам само срещи положен труд от 2 седмици в месеца. Хората не желаещи да работят без помощи. Като за целта трябва да има стаж поне 1 година работа.

Мега фен
    Според мен трябва тези неща да влязат като промен в законите:
    1. Задължително обучение до 12 клас, като по време на него оченика да не надминава максималния брой отсъствия. В противен случай спиране на детските.
    2. Майчински за деца се получават само след 18 годишна възраст.
    3. Помоще да се получавам само срещи положен труд от 2 седмици в месеца. Хората не желаещи да работят без помощи. Като за целта трябва да има стаж поне 1 година работа.
    1. Каква сума са детските сега ? Могат ли с тези детски да се издържат ученици - тетрадки, учебници, чанти, такси, униформи? Как ще предпазиш в този случаи българските деца от контакт с циганските? Или ще се създадат специални ромски училища, с подходящи кадри? Много роми и сега ходят до 9, 10 клас в селските училища, те влачат и повтарят години наред, как ще го предотвратиш това? Сериозно ли виждаш масата цигани да успеят да завършат 12 клас?
    Да не говорим, че до 9, 10, 11 клас вече повечето ученици ще са ПЪЛНОЛЕТНИ.
    Това е най-голямата простотия, която съм чувал, извинявай.
    Но как мислиш, че ще се отрази този цигански наплив върху училищата ни, ами ако започнат и да си взимат дипломите?
    После и по университети ще ги виждаме.

За второто може и да се съглася, но винаги има изключения.
    3 - с сега освен майчини какви помощи получават?
    Последно редактирано от klimatronik : 02-25-2014 на 08:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си