.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    По разсъжденията, които е правил за жените като цяло преди да се влюбиш в него си личи, че е имал проблем в общуването. Именно затова търси контакт с по-малка от него. Подсъзнателно се надява да изживее тийнейджърските си години, които явно е пропилял сега и с теб. Обаче възръстта му е факт. Такива хора могат да бъдат много непредсказуеми и опасни, защото са подтиснати от детството си. Сега се държи добре с теб за да те спечели, но при първия проблем или неподчинение от твоя страна ще има непредсказуема реакция от него. Човек, който казва, че залага целият си живот на теб със сигурност е маниак. Най-добре прекрати тази безмислена история дакото не е съсипал и твоя живот.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сега се държи добре с теб за да те спечели, но при първия проблем или неподчинение от твоя страна ще има непредсказуема реакция от него. Човек, който казва, че залага целият си живот на теб със сигурност е маниак. Най-добре прекрати тази безмислена история дакото не е съсипал и твоя живот.
    +1

Как нормален мъж ще се занимава с непълнолетна?Ами като поиска деца след 2-3 години?Оставяй нещата така.Майка ти не ти говори напразно.

"Съдби на кръстопът",вие ли сте?...Tова в кръга на шегата.
    Сега ще ти кажа какво мисля аз по въпроса.Това е един неориентиран чичко,където си търси наивно и глупаво момиченце - в случая ти.Не знам с какъв акъл си се хванала с него!Знам,че връстниците ти са пълни олигофрени и не те привличат,но не можа ли да намериш някой на 18 - 19?Поне малко от малко да МЯСА. Подкрепям майка ти..това е пълна лудост твоето..ти просто си се вързала на лъжите на един ЧИЧАК.Бягай надалеч,защото нямаш абсолютно никакво бъдеще с него..Ако беше много читав на тези години вече трябваше да има жена,деца и стабилната работа..,а той сиромаха се лута из гащичките на 15 годишните..И ДА ПЕДОФИЛ Е...ако съм на майка ти до сега да съм отишъл във полицията.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си