Скъпо момиче,
ОПОМНИ СЕ. Забога той е 15 години по-стар от теб, а това е много време след като ти си толкова малка. Майка ти е толкова права, само ти не го разбираш заслепена от любов. Та този човек сигурно е няколко години по-малък от баща ти?
Разбирам от това, което си написала, че годините нищо не значат за теб, но за нас останалите значат много. Ти си толкова малка, той е толкова голям за теб. Само като си представя подобна двойка и то в леглото ми става лошо. Без подкрепата на семейството си, би се чувствала сама. Да сама, защото ще имаш него, но ще загубиш всичко останало. Да не говорим, че след време може да забременееш случайно да запазиш детето и тогава да прозрееш какво си нправила. Няма връщане назад. Миси се!!!
Ако аз бях на твое място. Бих се обадила на Него и бих му казала, че съжалявам за разиграването толкова дълго време, но чак сега съм си дала сметка какво съм направила и искам да се разделим.
След това отивам при родителите и и дълбоко се разкайвам. Зная, че ще срещнеш някой друг като него.., та може би и по-добър. Моля те, много те моля...не те познавам, но не прави грешката, която толкова искаш.