- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намеса в чужди връзки по собствена инициатива?
Е, то е логично качествените хора да са обвързани. Всичко хубаво а този свят не остава незабелязано за дълго.
Не са вещи, не можеш да ги откраднеш - те сами си преценяват дали да ти откликнат. Ако са задоволени във връзката си не биха.
Аз не бих се намесила между женени хора или такива с деца, единствено.
От друга страна бих се замислила дали, ако изневерят с мен няма да изневерят и на мен...Бих внимавала.
Дотук мнението ми е абсолютно същото.
Тук обаче идва тънкия момент, че НЕ бих позволила да се стигне до момент, в който изневеряват с мен. Всичко би било като флирт, но няма да предприемам физически действия докато все още момчето е обвързано.
По принцип съм на същото мнение, но затова употребих "флирт", а не "изневяра". Емоциите са по-болезнения вариант за другата страна, ама ако ги разбере и ако историята се проточи много. А това не е вариант според мен, щото не мисля дълго да чакам човек, който има чувства към мен да скъса с приятелката си. Това е тъпо - или къса с нея или не, няма да го чакам да му поникнат топките.
Иии да, има доза егоизъм в моите разсъждения. Честно казано, причината поради която не бих стигнала до кой знае какви физически действия е, че това е нещо, което хората могат да контролират, за разлика от чувствата и емоциите. Тоест, за чувствата на друг към мен не мога да съм виновната аз, но би ми било гузно, ако имаме сексуална връзка.