.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Е, то е логично качествените хора да са обвързани. Всичко хубаво а този свят не остава незабелязано за дълго.
    Не са вещи, не можеш да ги откраднеш - те сами си преценяват дали да ти откликнат. Ако са задоволени във връзката си не биха.
    Аз не бих се намесила между женени хора или такива с деца, единствено.
    От друга страна бих се замислила дали, ако изневерят с мен няма да изневерят и на мен...Бих внимавала.

Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Е, то е логично качествените хора да са обвързани. Всичко хубаво а този свят не остава незабелязано за дълго.
    Не са вещи, не можеш да ги откраднеш - те сами си преценяват дали да ти откликнат. Ако са задоволени във връзката си не биха.
    От друга страна бих се замислила дали, ако изневерят с мен няма да изневерят и на мен...Бих внимавала.
    Точно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Дотук мнението ми е абсолютно същото.
    Тук обаче идва тънкия момент, че НЕ бих позволила да се стигне до момент, в който изневеряват с мен. Всичко би било като флирт, но няма да предприемам физически действия докато все още момчето е обвързано.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Тук обаче идва тънкия момент, че НЕ бих позволила да се стигне до момент, в който изневеряват с мен. Всичко би било като флирт, но няма да предприемам физически действия докато все още момчето е обвързано.
    Физическата изневяра бледнее пред емоционалната... Да развиваш чувства и да градиш връзка с един, докато си с друг...
    Мен лично ме смущава повече от всичко физическо...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Физическата изневяра бледнее пред емоционалната... Да развиваш чувства и да градиш връзка с един, докато си с друг...
    Мен лично ме смущава повече от всичко физическо...
    По принцип съм на същото мнение, но затова употребих "флирт", а не "изневяра". Емоциите са по-болезнения вариант за другата страна, ама ако ги разбере и ако историята се проточи много. А това не е вариант според мен, щото не мисля дълго да чакам човек, който има чувства към мен да скъса с приятелката си. Това е тъпо - или къса с нея или не, няма да го чакам да му поникнат топките.

Иии да, има доза егоизъм в моите разсъждения. Честно казано, причината поради която не бих стигнала до кой знае какви физически действия е, че това е нещо, което хората могат да контролират, за разлика от чувствата и емоциите. Тоест, за чувствата на друг към мен не мога да съм виновната аз, но би ми било гузно, ако имаме сексуална връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си