.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на Rabalka
    Няма да го вкарва в буркан

Повече от фен
    Е, направих едно измерване сега, размера ми не е мръднал от 7 години, дори малко съм се позалъгал, че е по-голям. Не е 13, а 12-12.5см. Обиколка 12см.

Мега фен Аватара на draid
    Ами значи е малко под средният размер. Няма какво да направиш няма да порасне повече. Гледай си кефа и се старай да обръщаш повече внимание на мацките. Щото истината е че и да имаш 20см ако само знаеш да ръгаш и да си правиш на теб кеф, няма да са доволни партньорките ти.

Затова ме дразнят момчетата, не спират с тъпия размер. Няма значение..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Ако е 15-20 сантиметра и свърши за 5 мин,язък ти,че само запълва гащите и 12 см да е,ако трещиш се едно сваляш тапети и знаеш,какво правиш,да видим дали няма да им стигне на тези лакомите дето 13 см им било малко ;д

Цитирай Първоначално написано от sexygirl6 Виж мнението
    Затова ме дразнят момчетата, не спират с тъпия размер. Няма значение..
    Има значение и точно за това е цялата тема. На нас не ни интересува колко ни е голям, а какво мисли човека до нас...и като ни кажат: "ей, на 16см мисля, че ще няма да стигне" смятате, че ще се почувстваме много добре. Все едно да ви говоря колко сте дебели и как не си пасвате с нас...Всеки си има предпочитания и най-вече предпочитания от опит. Напълно съм сигурен, че половината от тук ( за момичетата/жените говоря ) не са напълно сигурни с колко голям хуй са се ебали, че да знаят колко им трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си