.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: Мнения

Айде казвайте си мнениеята парите без значение ли са в една връзка :Д ... момчето бачка за 400 на месец.. момичето има богати родители и може да изхарчи 400 за ден ..

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    няма начин да стане нещо между тях,освен ако момичето не е от някой филм..от типа богаташка,но няма значение,че приятелят и няма пари

еми зависи за самото момиче колко са важни, ако родителите й я глезят и е свикнала да получава скъпи подаръци...ще очаква и това от момчета. ако родителите й са я стегнали и са я научили, че парите не са най-важното, може и да се получи.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    тва е супер тъпо.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зависи от момичето някои искат мъж с пари другите не ги интересува чак толкова колко искарват

Мега фен Аватара на xoxi
    Зависи от мноооого неща.

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Зависи от мноооого неща.

примерно ?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ilikenestea Виж мнението
    еми зависи за самото момиче колко са важни, ако родителите й я глезят и е свикнала да получава скъпи подаръци...ще очаква и това от момчета. ако родителите й са я стегнали и са я научили, че парите не са най-важното, може и да се получи.
    Това не винаги важи с пълна сила.

Мен родителите ми винаги са ме глезили, защото съм едно дете , обаче абсолютно никога не съм очаквала и някой друг да го прави и никога не съм муфтила приятеля ми за нещо. Докато имам една позната, която е пълната ми противоположност. Понеже няма кой да я глези вкъщи, иска приятеля ѝ да го прави и постоянно му мрънка да ѝ купува чантички, пудрички и всякакви подобни (и тя е убедена, че той е задължен да го прави) и , да не дава господ, ако не го направи следват такива скандали, че ви е бедна фантазията, а да не говоря колко фрапиращи истории ми е разказвала, че ще си помислите че си правя майтап. Най-тъжното е че тя му се разсърди, когато той ѝ каза, че е материалистка и му изнесе цяла тирада как момчетата трябвало постоянно да купуват неща на момичетата и по този начин да доказват любовта си.
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на djipsito
    Парите почват да стават по-важни и да създават проблеми между двама човека във връзка чак когато решат да заживеят заедно.

Иначе ако почнем да скачаме по крайностите, има много "зависи".
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Абе по-скоро не.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Парите са от значение,но от по-голямо значение са хората и тяхното отношение/разбиране към материалното.
    За някой и 100лв на месец му вършат работа ,за други и 1000 не могат да ги оправят. Мисля,че когато си научил да цениш парите ,тогава знаеш как да се възползваш от тях и да направиш така,че те да не са пречка или най-важното.
    За мен имат значение парите,които сама си изкарвам от работа . Не ме интересува той дали има в джоба си 200лв ,че и повече.Интересувам се от това да се държи като кавалер . А парите,които си изкарвам на месец за мен са ми достатъчни,за да мога хем да си покривам разходите,хем да си купя това-онова,когато имам нужда. Друго не ми трябва.

Мега фен Аватара на babity
    Имат си значение по принцип. Мно'о ясно, че ако е по-добре във финансово отношение, ще ми е по-алфа в очите (говоря за случаите, в които сам си ги е изкарал, абстрахирам се от синчетата 'дето парадират с на тати парите!).
    Изпитвам истинско неудобство когато получавам подаръци. А и въпреки че съм имала вземане-даване с паралии, от тях не съм получавала няк'ви скъпи подаръци, 'щото никога не съм проявявала интерес към подаръци по принцип. Цветенце, бонбонки, платено кафе някъде... нормалните неща.
    Интересното е обаче, че повечето ми познати (жени) ме обвиняваха, че съм меркантилна курва. Мъж досега не ми е намирал никога такъв кусур, а аз съм фул с лоши избори по принцип...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    Айде казвайте си мнениеята парите без значение ли са в една връзка :Д ... момчето бачка за 400 на месец.. момичето има богати родители и може да изхарчи 400 за ден ..
    Единствения начин да се получи такава връзка е момчето да е много, ама много надарен в леглото.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако мадамата има очаквания, а момчето няма възможност - зАбрави за тази връзка! Или тя трябва да прояви разбиране, или той трябва да стане милионер.
    Аз обаче не бих се занимавал с кифла, дето иска да е с мен само, ако й вкарвам яко финанси. Това направо ме отвращава!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    примерно ?
    Парите сами по себе си са от голямо значение, не само в една връзка, а като цяло.
    От друга страна, те не определят нищо. По-важно е какъв е човекът, който ще ги харчи.
    В една връзка, парите нямат никаква важност. Всичко си зависи от хората.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    В една връзка, парите нямат никаква важност. Всичко си зависи от хората.
    Да бе, аре живей с гаджето и едва свързвай двата края, да видим от любов ли ще кипиш или от стрес и нерви...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Абе, каквото и да си говорим, нищо в живота не става без пари.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ако момчето пълни на момичето гъза с кур и не ѝ вдига телефона като му звъни, всичко е наред
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Да бе, аре живей с гаджето и едва свързвай двата края, да видим от любов ли ще кипиш или от стрес и нерви...
    Тук ВЪОБЩЕ не става въпрос за любов.
    Иначе живеем заедно от почти 7 месеца. За такъв кратък период от време, минахме през всякакви парични проблеми и разногласия.
    Продължавам да твърдя, че всичко зависи от човека, който притежава или не притежава парите, а не от самите пари.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За мен примерно парите не са проблем.

Свикнала съм да имам всичко, докато при приятелят ми не е точно така. Единственото, което искам да ми купува е нещо за хапване, докато сме навън примерно, отделно че почти винаги плаща сметката. Не съм от тези, които ще кажат "Мило купи ми тази чантичка, тази блузка и т.н". Вярно, казвала съм му го на майтап, но никога не съм го мислила сериозно, въпреки това е имало случаи, в които явно той не го е взимал на майтап и ми е купувал..

Въпреки това съм на мнението, че лесно може да се живее и без да се харчат луди пари .. ДО НЯКОГА. До момента, в който не заживеете заедно и не започне да ви се налага да плащате сметки и т.н. Тогава наистина може би парите играят някаква роля.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Парите в повечето случай определят и начина на живот. Имат значение при тези случаи. Не си представям човек, който на ден може да си позволи да изхарчи макс. 15 лева да е с човек, които може да изхарчи 150+. Няма да им е комфортно в такава връзка, защото са си свикнали на определен стандарт.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Фенката,при положение,че ти имаш по-добри финансови възможности защо очакваш той да ти купува нещо за хапване?А ти него черпиш ли го от време на време като излезете? То оставаше и да го караш да ти купува някакви дрехи и аксесоари Не знам,аз лично не се чувствам особено комфортно моят приятел като ме почерпи няколко пъти,пък аз не съм му върнала жеста,примерно.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Парите са от значение,но от по-голямо значение са хората и тяхното отношение/разбиране към материалното.
    За някой и 100лв на месец му вършат работа ,за други и 1000 не могат да ги оправят. Мисля,че когато си научил да цениш парите ,тогава знаеш как да се възползваш от тях и да направиш така,че те да не са пречка или най-важното.
    За мен имат значение парите,които сама си изкарвам от работа . Не ме интересува той дали има в джоба си 200лв ,че и повече.Интересувам се от това да се държи като кавалер . А парите,които си изкарвам на месец за мен са ми достатъчни,за да мога хем да си покривам разходите,хем да си купя това-онова,когато имам нужда. Друго не ми трябва.
    я кажи на кого му стигат 100 лева на месец, че на мен ми е много любопитно

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Родителите ми са по-заможни, винаги са ме глезели и съм получавала това, което съм споменала, че искам. До сега не съм имала гадже, което да е по-добре финансово от мен, дори не съм имала такова, с което да сме наравно, но това никога не ми е било проблем.
    Всичко е въпрос на възпитание и разбиране. Ако момата е куха лейка и мисли, че парите растат по дърветата е ясно, че няма да може да изкара и месец с момче, чийто доходи са 400лв, а за съвместно съжителство да не говорим За сметка на това ако въпросната знае тежестта на парите и един от двамата има по-добре развити организационни умения с малко повечко усилия и пари (все пак се предполага, че щом живеят заедно и тя ще работи) могат да поддържат един нормален начин на живот.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

от коментарите се разбира едно.. всеки с мнението си .. естествено всеки е прав за себе си : ) ....

Моето мнение е малко по различно.. добра идея е ако нещата между тях потръгнат, а семейството има фирми и т.н. да намери работа с по добро заплащане на момчето и съответно тогава вече баланса свързан с парите няма да е проблем ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си