.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там

Unhappy Правилно ли е да се постъпва така?

Значи въпроса ми не знам дали е точно за този раздел, но е свързан с любовта, затова ще го постна тук…

Преди месеци да кажем имах доста приятели, които наистина ги мислех за пекани, сериозни и че държат на мен, но какво се получи в последствие… всеки един от тях си хвана приятелка и всичките забравиха за мен — причината все още я търся. Това са да речем точно 3-ма човека, на които държах. С които преди да си хванат приятелка излизахме, забавлявахме се и си лафихме на воля, а сега нищо… даже не се и обаждат за едно „здравей“ поне.

Някой може ли да ми каже правилно ли постъпват и защо всички от тези момчета (моите 3-ма „приятеля“), пък и повечето на тази възраст, като си хванат момиче и забравят за всичко около тях… Аз не мога да си го обясня лично. Толкова ли е важно на днешно време да имаш момиче до себе си или така ми се струва? Просто искам да разбера аз ли греша някъде или наистина те не постъпват правилно, като правят така. Поздрави! :/

Прекарват прекалено много време с приятелките си и забравят за приятелите си. Ти си правия, защото, когато те се разделят пак при теб ще се върнат. Според мен това е много тъпо тръгваш с някого и си цял ден всеки ден с него .. Това е моето мнение може и да не съм права ама ..

Веднъж направих тази грешка да си оставя приятелите и до ден днешен съжалявам.Спокойно,това е моментно докато има "тръпка" между тях.Рано или късно или ще се разделят или ще си омръзнат и пак ще започнете да излизате,като преди.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Хвани си и ти приятелка. Струва ми се, че малко им завиждаш. Приятелството не е като любовта. То може да съществува дори да не се виждате с години. Скоро ще им омръзне от въпросните момичета и ще почнат отново да те търсят.

Град
    Някъде там
    Ама мен това ме дразни — сега не се сещат никакви за мен, но след това пак всички ще започнат да ме търсят. Какъв е смисъла? И не завиждам на никого, въпросът не е в това защо и дали имам приятелка…

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не е много правилно, но често се случва.

Потърси ги ти.

Град
    Някъде там
    Е колко пъти съм ги търсил, те все заети, все с „любовта“ си, а забравят до преди това как сме обикаляли заедно улиците… Само за услуги ме търсят.

Естествено не съм останал без приятели…

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми, не знам. Може и да са с гаджетата си, ама не виждам това как ги спира да излязат и с теб. Пробвай примерно, ако пак се случи така и ти каже някой, че ще е с приятелката си да му кажеш "Ами добре, елате заедно". Понякога и аз казвам, че съм с някого, ако наистина е така, но бих излязла и с него, ако ни поканят заедно. Само че, повечето хора като чуят, че съм с компания и вместо да поканят двама ни просто отменят поканата, което аз го намирам за грубо.

Не са прави, много често се получава така, даже вече започвам да си мисля, че е нещо нормално. Поговори с тях, пиши им, викай ги да излизате, търси ги известно време пък ако продължават да се държат така се събирай с други хора. Като останат без "гаджета" ще се сетят..

Супер фен Аватара на djipsito
    Те пък може по мъжки да искат да излязат..
    Кофти е, не постъпват правилно. Разумните хора могат да съчетаят приятелствата с любовта си и не бива тия неща да са разделени на две или да избираш м/у едно от двете.

Като те потърсят следващия път за услуга им кажи "любовта им" да им я свърши.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Нормално е приятелството да отстъпи до някаква степен пред любовта, но напълно не разбирам това отчуждаване. Говори с тях и им кажи какво мислиш.

Мега фен Аватара на babity
    bro's before ho's. По принцип.
    Иначе аз моите навсякъде ги зарязвам, ако е за нЕк'ъв джангър.

Много често се случва така.
    В края на краищата обаче, гаджетата се разделят, а приятелите остават.

Нормално е, когато правиш първите крачки в отношенията с другия пол да отделяш голямо внимание и да нямаш много време за други неща. Нормално е, когато една връзка е в началото си да й отделяш повече внимание, за да я подхранваш и градиш. Не е нормално, обаче да забравиш останалия си живот и хората от него. Много хора, обаче го правят. Това е признак за незрялост (с годините би следвало да се намали този ефект, но не винаги) - не осъзнават, че това може да прекрати отношенията им с други хора, за което да съжаляват след това.

Толкова много "посвещаване" на време на една връзка, дори много често има негативен ефект за самата връзка. Получава се зависимост към другата страна, започва една излишна ревност и така на татък.

Ако си държиш на приятелите, по-добре разбери, че това е част от изграждането им като личности и развитие на характера им. Можеш да си намериш и други приятели, без да се отказваш от тези. Може да мине много време без да се виждате, след това пак да сте си приятели.

Поздрави!

BeTheOne

Град
    Някъде там
    Мерси много за мненията, приятели (и приятелки)! Ще видя какво мога да направя, но както е тръгнало, май май нямат много желание да излязат с мен… Иначе пък проблема е точно там, че едното от тия момчета излиза в компания с двойки — тоест — той, неговата приятелка и още 2 двойки, а аз сам — някак не се връзва.

А и не мога да ги разбера как по цял ден са с тия момичета, не ги оставят да дишат дори… Аман…

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ekaterinadimitrowa Виж мнението
    Прекарват прекалено много време с приятелките си и забравят за приятелите си. Ти си правия, защото, когато те се разделят пак при теб ще се върнат. Според мен това е много тъпо тръгваш с някого и си цял ден всеки ден с него .. Това е моето мнение може и да не съм права ама ..
    +++

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Това е често срещано явление.
    Намери си с какво да се занимаваш - спорт, нови хора...

Повече от фен
    Путките са до време,братята завинаги

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Да, излишно ревнуваш. Че не са прави - не са, ама хормоните като те ударят, рядко се сещаш за друго.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Засега се движи с хора, които могат да излизат с теб. Покажи на твойте приятели че си готов да се видите, и ако и така и не те потърсят ( което ме съмнява, както казаха и преди мен, тва с гаджетата е доста.. хмм, временно ), здраве да е, все в някой момент пак ще се сближите.

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Да, излишно ревнуваш. Че не са прави - не са, ама хормоните като те ударят, рядко се сещаш за друго.
    Не, правилната дума не е, че ги ревнувам… по-скоро се дразня, че забравиха за всичко останало около тях, след като си хванаха приятелка и това бяха три момчета, които уж супер много държаха на мен, излизахме, забавлявахме се, всичко, а сега не са се обаждали от месеци насам (сигурно от януари). А когато аз им се обадя, сигурно двама от тримата ще кажат, че ще излизат с „любовта на живота“ си или нещо подобно… Смешна работа.

CrazyLittleThing, засега това и правя. Не съм останал без приятели и се радвам на този факт.

Град
    Варна
    Ти гадже имаш ли?

Град
    Някъде там
    Мне, нямам.

П.С.: По-бърз отговор не бях получавал скоро. ^^

Хаха че те пък от кога са заедно с въпросните мацки, че чак били "любовта на живота им" ?

Град
    Варна
    когато се влюбиш шантаво, ще разбереш

лесно съдим отстрани и да, сигурно не е правилно да пренебрегваме приятелите си в името на гаджето, но пък колко от вас казаха, че в една връзка партньорът трябва да ти е най-добър приятел?
    така че понякога, в самото начало на връзките, необходимостта да прекарваш време с половинката е много по-голяма от необходимостта да прекарваш време с момчета/момичета, с които си бил толкова много пъти
    ново е, интересно е, вълнуващо е и ти се иска изцяло да се посветиш

съвсем нормално е и необвързаните приятели да се почувстват изоставени и да изревнуват... на всички ще ви мине

Град
    Някъде там
    Не знам, LadyDi, като цяло аз съм на малко друго мнение, защото на тази възраст да се посветиш изцяло на момичето до себе си не е толкова добра идея и да забравиш за хората, с които си излизал до преди да намериш въпросното момиче… Но както казах, не съм останал без приятели и се оправям все някак.

CrazyLittleThing, не са от много време, да речем от януари като цяло, когато всичките те ме зае*аха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си