.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Тема: Kenryoku

Hybrid View

Banned Фен
    аве ей олигофрен ставаше дума че не влизам никога в кофата понеже тук е задръстено от дебил като теб. чета най нови мнения или влизам в други раздели, както и да е

нали викаш че съм пълен минус наживо , ай наи накрая да се видим , когато отиваш при тъпата си селска приятелка обади ми се аз си дигам телефона знаеш бастун , ще запаля колата и ще дойда веднага НА МОМЕНТА и знаеш ли що ще дойда веднага понеже се отваряш на по СЛАБИТЕ които не могат да се защитят , разбрах че си тормозил мое приятелче момиче от форума ти си много голям геи разбери имаш един юмрук от мен защото си дебел , имаш втори юмрук задето се отваряш на момичета които са по слаби и имаш трети юмрук понеже закачаш мои аверчета Общо три броя , обещавам да не те удрям в главата понеже може да ти счупя врата Но пак ще ти бъде неприятно няколко часа само се обади ако решиш , насранке

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    аве ей олигофрен ставаше дума че не влизам никога в кофата понеже тук е задръстено от дебил като теб. чета най нови мнения или влизам в други раздели, както и да е

нали викаш че съм пълен минус наживо , ай наи накрая да се видим , когато отиваш при тъпата си селска приятелка обади ми се аз си дигам телефона знаеш бастун , ще запаля колата и ще дойда веднага НА МОМЕНТА и знаеш ли що ще дойда веднага понеже се отваряш на по СЛАБИТЕ които не могат да се защитят , разбрах че си тормозил мое приятелче момиче от форума ти си много голям геи разбери имаш един юмрук от мен защото си дебел , имаш втори юмрук задето се отваряш на момичета които са по слаби и имаш трети юмрук понеже закачаш мои аверчета Общо три броя , обещавам да не те удрям в главата понеже може да ти счупя врата Но пак ще ти бъде неприятно няколко часа само се обади ако решиш , насранке
    И реши да ми пишеш лично съобщение, защото те butthurtnah, а?
    Не ме занимавай инфантилен селски бек, ела по-добре да ми измиеш прозореца на колата докато ти хвърлям левчета и чакам да светне зелено на светофара...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    И реши да ми пишеш лично съобщение, защото те butthurtnah, а?
    ...
    Няма да се заям, само ще попитам съвсем възпитано с тайната надежда да получа смислен отговор:
    Защо се дразниш на някого за нещо, което самият ти си правил милиони пъти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си