Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
аве ей олигофрен ставаше дума че не влизам никога в кофата понеже тук е задръстено от дебил като теб. чета най нови мнения или влизам в други раздели, както и да е

нали викаш че съм пълен минус наживо , ай наи накрая да се видим , когато отиваш при тъпата си селска приятелка обади ми се аз си дигам телефона знаеш бастун , ще запаля колата и ще дойда веднага НА МОМЕНТА и знаеш ли що ще дойда веднага понеже се отваряш на по СЛАБИТЕ които не могат да се защитят , разбрах че си тормозил мое приятелче момиче от форума ти си много голям геи разбери имаш един юмрук от мен защото си дебел , имаш втори юмрук задето се отваряш на момичета които са по слаби и имаш трети юмрук понеже закачаш мои аверчета Общо три броя , обещавам да не те удрям в главата понеже може да ти счупя врата Но пак ще ти бъде неприятно няколко часа само се обади ако решиш , насранке
И реши да ми пишеш лично съобщение, защото те butthurtnah, а?
Не ме занимавай инфантилен селски бек, ела по-добре да ми измиеш прозореца на колата докато ти хвърлям левчета и чакам да светне зелено на светофара...