.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Положението е тъжно...
    добре, че си ти да внесеш малко комедия. майната ти и на теб. жалко, че те харесвах.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз също, нямаше да се замислям за толкова много неща и всичко щеше да е толкова по-лесно.
    сиг се чувстваш всеки път мн умен, когато си похапваш мръвки или когато хейтиш хомота. майната ти. не се имам за тъпа. досега никой не ми го е казвал (освен група пишлемета от форона), дори напротив. нз, явно имаме различни дефиниции за умен човек. никога не съм целяла да говоря на висок стил (а и не се налага) и да се правя на многознайка. истински умният човек според мен е този, който е винаги подготвен, който респектира учителите и съучениците си с наученото, че дори и който има отлични оценки, щот не всеки може, а се налага все пак да седнеш и да научиш.
    днес гледах 12г. робство, който ми даде лъч надежда, че един ден отношението на потомците ни към наболели проблеми като веганството и вегетарианството например ще е такова, каквото е отношението ни днес към робството. и не става въпрос дали думите на бащата на Пи са верни, че това, което виждаме в очите на животните не е тяхната душа, а отражението на нашата. става въпрос за това, че е нехуманно, нецивилизовано и надявам се един ден немислимо.
    в един коментар за снъф филми прочетох: 'Преди си мислех "what a wonderful world", сега е по-скоро "what a awful world"'.
    исках само да споделя.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    бля бля бля станете вегетарианци бля бля бля колко е жесток светът

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    бля бля бля станете вегетарианци бля бля бля колко е жесток светът

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    добре, че си ти да внесеш малко комедия. майната ти и на теб. жалко, че те харесвах.
    Ако не беше толкова проста, житейски незряла, лигава и самовлюбена кифла и поне малко умееше да носиш на критика, можеше и да осъзнаеш какво се опитват да ти кажат някои от потребителите тук. Гледай си зимните спортове, радвай се на клакьорите си, лигави се на воля и си мисли, че знаеш всичко за живота, нямам против. Но не се опитвай да даваш оценки на хора, които просто не са ти в категорията. Хич не ми пука какво мислиш за мен. Никога не съм и не бих се хабил да ти се харесам.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-06-2014 на 18:58
    Welcome to the Jungle...

Ако не беше толкова проста, житейски незряла, лигава и самовлюбена кифла и поне малко умееше да носиш на критика, можеше и да осъзнаеш какво се опитват да ти кажат някои от потребителите тук. Гледай си зимните спортове, радвай се на клакьорите си, лигави се на воля и си мисли, че знаеш всичко за живота, нямам против. Но не се опитвай да даваш оценки на хора, които просто не са ти в категорията. Хич не ми пука какво мислиш за мен. Никога не съм и не бих се хабил да ти се харесам.

ти осъзнаваш ли парадокса? единствените, които си позволяват да налагат етикети сте вие. никога не съм подхождала агресивно към никого. хейтърството е жалка професия, нали знаеш? позволявате си постоянно да ме обиждате, аз да съм го правила? с какво право? какво ви става? какво ви бърка? какво ви липсва? защо имате такива проблеми с общуването?

лол. какво ми се случва..

ти осъзнаваш ли парадокса? единствените, които си позволяват да налагат етикети сте вие. никога не съм подхождала агресивно към никого. хейтърството е жалка професия, нали знаеш? позволявате си постоянно да ме обиждате, аз да съм го правила? с какво право? какво ви става? какво ви бърка? какво ви липсва? защо имате такива проблеми с общуването?

Какво хейтърство бе? Осъзнаваш ли изобщо кви ги плещиш? Няколко пъти съм подметнал, че търсиш внимание и веднага ми тегли една майна? Осра цялата тема с разни тъпи песни и лигавщини, само за да се направиш на интересна и накрая се мъчиш да се изкараш жертва. Ти реална ли си бе? Или си живееш в "светът на Ива", където всичко се върти около теб?

Само виж колко поредни поста с откровени тъпизми имаш преди изобщо да се намеся в темата.
    Welcome to the Jungle...

Какво хейтърство бе? Осъзнаваш ли изобщо кви ги плещиш? Няколко пъти съм подметнал, че търсиш внимание и веднага ми тегли една майна? Осра цялата тема с разни тъпи песни и лигавщини, само за да се направиш на интересна и накрая се мъчиш да се изкараш жертва. Ти реална ли си бе? Или си живееш в "светът на Ива", където всичко се върти около теб?

Само виж колко поредни поста с откровени тъпизми имаш преди изобщо да се намеся в темата.
    кво хейтърство? :ДДДДДДДДДДДД
    аз няколко пъти съм ти казвала, че ако търсех внимание, щеше да е по др начин. може би имаме различни представи за внимание :О. темата е повече от ясна и не съм развалила нищо. просто е .. безсмислена. ясно е, че ще има две страни, които няма да са съгласни, а да се стигне до консенсус е все едно да кажеш кое е първо - яйцето или кокошката. и да, живея с свой соб. свят благодарение на нашите и на средата, в която съм отраснала. никога, ама никога не съм твърдяла, че съм видяла всичко от живота и че знам всичко. както знаеш сам доста често се случва да се учудя от..света. в тоя форон съм, за да разпускам, а не да се правя на .. да не казвам ква, че тук вие ще го вземете мн присърце. и да, аз си се държа като дама (мразя тая дума). не съм тръгнала да те обиждам (макар, че мн лесно мога да го направя). ти си този, който подходи .. просташки.

кво хейтърство? :ДДДДДДДДДДДД
    аз няколко пъти съм ти казвала, че ако търсех внимание, щеше да е по др начин. може би имаме различни представи за внимание :О. темата е повече от ясна и не съм развалила нищо. просто е .. безсмислена. ясно е, че ще има две страни, които няма да са съгласни, а да се стигне до консенсус е все едно да кажеш кое е първо - яйцето или кокошката. и да, живея с свой соб. свят благодарение на нашите и на средата, в която съм отраснала. никога, ама никога не съм твърдяла, че съм видяла всичко от живота и че знам всичко. както знаеш сам доста често се случва да се учудя от..света. в тоя форон съм, за да разпускам, а не да се правя на .. да не казвам ква, че тук вие ще го вземете мн присърце. и да, аз си се държа като дама (мразя тая дума). не съм тръгнала да те обиждам (макар, че мн лесно мога да го направя). ти си този, който подходи .. просташки.
    Имаш уникалната склонност да не разбираш какво ти се говори и да извърташ думите на събеседника си по начин, който на теб ти изнася. А после се изкарваш жертва, след като сама си предизвикала шитсторма.

Нали си голямата спортна фенка, що напълни темата с талаш, откровения кой искаш да чукаш и разни песни? Не можа ли да постнеш нещо по-различно/оригинално/смислено? Казваш, че намираш темата за безсмислена, тогава защо изобщо се намеси в нея? Да се месиш в нещо, което реално не те интригува, но знаеш, че ще направиш някакво впечатление/предизвикаш реакция не е ли атеншън хорщина?

Щом си позволяваш да теглиш майни (което явно не е обида в "светът на Ива"), не очаквай културна реакция.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-07-2014 на 10:37
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на toad
    Имаш уникалната склонност да не разбираш какво ти се говори и да извърташ думите на събеседника си по начин, който на теб ти изнася. А после се изкарваш жертва, след като сама си предизвикала шитсторма.

Нали си голямата спортна фенка, що напълни темата с талаш, откровения кой искаш да чукаш и разни песни? Не можа ли да постнеш нещо по-различно/оригинално/смислено? Казваш, че намираш темата за безсмислена, тогава защо изобщо се намеси в нея? Да се месиш в нещо, което реално не те интригува, но знаеш, че ще направиш някакво впечатление/предизвикаш реакция не е ли атеншън хорщина?

Щом си позволяваш да теглиш майни (което явно не е обида в "светът на Ива"), не очаквай културна реакция.
    Дарк защо си губиш времето с това надуто кифле? Цени си повече времето и нервите

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Аз не те обиждам и няма нищо лично, просто казвам нещата, които мисля...
    Проблеми с общуването?

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Аз не те обиждам и няма нищо лично, просто казвам нещата, които мисля...
    Проблеми с общуването?
    няма нищо лично? абе, вие четете ли се, усещате ли се? какво по-пърсънъл от това?

техеранбой, една хронология ми е достатъчно да извадя, за да спреш с безсмислените си избухвания, а да не говорим за последният ни чат... ти мина всички неща, граничещи с глупостта. повече от жалък си. на лично ми пишеш едно, а пред др се правиш на интересен. не можеш да си държиш на думата, смешка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си