- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че е жалко
добре учен,инжинер,лекар,спортис всички имат една кръв всички отиват в гроба
живееш умираш червеи
въпроса е какво оставяш след теб учения развива науката той създава не е маловажен
може да промени начина на живот на човечеството
спортист така е работи върху себе си може да не е умен
но много спортисти са пример за децата,вместо тези деца да ходят по улиците и да пият и да се друсат като много тук
ходят да тренират и се грижат за здравето си
също така се учат на уважение един спрямо друг защото това е идеята на спорта
припомни си олимпийския принцип няма войни няма умраза
тук идват феновете побоища смърт и тн нищо хубаво
но да видим учените защо ли Айнщайн е съжалявал за дето е разделил атома?
защо ли теорията за божествената частица която ти споменаваш е разработена до край от него но унищожава всички записи ?
трябва нещо което да свърже хората и спорта е средство за постигането на тази идея
иначе щом няма смисъл от спорта няма смисъл от музиката,киното,изкуството и тн
омг
Последно редактирано от haritov : 03-05-2014 на 17:28
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
http://www.youtube.com/watch?v=g1_0T--1eZE
pz za chisloto
добре учен,инжинер,лекар,спортис всички имат една кръв всички отиват в гроба
живееш умираш червеи
въпроса е какво оставяш след теб учения развива науката той създава не е маловажен
може да промени начина на живот на човечеството
спортист така е работи върху себе си може да не е умен
но много спортисти са пример за децата,вместо тези деца да ходят по улиците и да пият и да се друсат като много тук
ходят да тренират и се грижат за здравето си
също така се учат на уважение един спрямо друг защото това е идеята на спорта
припомни си олимпийския принцип няма войни няма умраза
тук идват феновете побоища смърт и тн нищо хубаво
но да видим учените защо ли Айнщайн е съжалявал за дето е разделил атома?
защо ли теорията за божествената частица която ти споменаваш е разработена до край от него но унищожава всички записи ?
трябва нещо което да свърже хората и спорта е средство за постигането на тази идея
иначе щом няма смисъл от спорта няма смисъл от музиката,киното,изкуството и тн
що не ми излиза поста о.0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добре, че си ти да внесеш малко комедия. майната ти и на теб. жалко, че те харесвах.
сиг се чувстваш всеки път мн умен, когато си похапваш мръвки или когато хейтиш хомота. майната ти. не се имам за тъпа. досега никой не ми го е казвал (освен група пишлемета от форона), дори напротив. нз, явно имаме различни дефиниции за умен човек. никога не съм целяла да говоря на висок стил (а и не се налага) и да се правя на многознайка. истински умният човек според мен е този, който е винаги подготвен, който респектира учителите и съучениците си с наученото, че дори и който има отлични оценки, щот не всеки може, а се налага все пак да седнеш и да научиш.
днес гледах 12г. робство, който ми даде лъч надежда, че един ден отношението на потомците ни към наболели проблеми като веганството и вегетарианството например ще е такова, каквото е отношението ни днес към робството. и не става въпрос дали думите на бащата на Пи са верни, че това, което виждаме в очите на животните не е тяхната душа, а отражението на нашата. става въпрос за това, че е нехуманно, нецивилизовано и надявам се един ден немислимо.
в един коментар за снъф филми прочетох: 'Преди си мислех "what a wonderful world", сега е по-скоро "what a awful world"'.
исках само да споделя.
Кофти е , ама като няма други. Що глупавите хора и до днес се радват на фифти-фифти
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
талибанбой пак олигофренясва
едит: ...
Последно редактирано от Ivaaaaa : 03-06-2014 на 17:59
Ако не беше толкова проста, житейски незряла, лигава и самовлюбена кифла и поне малко умееше да носиш на критика, можеше и да осъзнаеш какво се опитват да ти кажат някои от потребителите тук. Гледай си зимните спортове, радвай се на клакьорите си, лигави се на воля и си мисли, че знаеш всичко за живота, нямам против. Но не се опитвай да даваш оценки на хора, които просто не са ти в категорията. Хич не ми пука какво мислиш за мен. Никога не съм и не бих се хабил да ти се харесам.
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-06-2014 на 18:58
Welcome to the Jungle...
ора от най-висока категория само
в кофата
на тийнпроблем
топкек
По-скоро нейната категория е прекалено ниска. Докато е толкова лигава и нафукана и се дуе наляво-надясно, а не може да върже 2 смислени изречения, ще си понася заслуженото.
Welcome to the Jungle...
ти осъзнаваш ли парадокса? единствените, които си позволяват да налагат етикети сте вие. никога не съм подхождала агресивно към никого. хейтърството е жалка професия, нали знаеш? позволявате си постоянно да ме обиждате, аз да съм го правила? с какво право? какво ви става? какво ви бърка? какво ви липсва? защо имате такива проблеми с общуването?
лол. какво ми се случва..
Ту моя приятел, с който ше владеем света, шот ме мързи да ЦИТАТВАМ
Начиии тук е по-философско, по-религиозно, като цяло НАЙ-МЪДРОТО място от целия форум, което ме кара да се чувствам по два начина.
Мноо кофти
и мноо ... нз...
ама кво се пънете в глупотевини
всеки тука е писал идиотщини, аз включително
кво ся, поумняхте всички ли
едва ли некой има за цел да показва умствения си капацитет във (тоя) форум
според мен пък Ива е едно много добро момиче и просто като порасне още малко ще започне да мисли
не казвам че сега не мисли просто гледа малко по-айляк на раотите
жалкото в случая е че не разбира от шега (глупава при това) и се афектира за глупости