.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 172

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нищо не ми навява темата. И сега чакам да ми кажеш как като не съм минала през това, няма как да знам как ще реагирам.

Не го твърдите УЖ, ама скачате като петленца когато някой каже, че е непростимо, за да го опровергаете?
    Само ти скачаш като петле из темата ми се струва.
    Колкото и да не ти харесва, такава алтернатива съществува и всеки сам избира за себе си как да постъпи.
    Единственото, което АЗ лично се опитвам да опровергая е, че изневярата е непростима in general. Просто защото не е вярно.
    Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си. Или Тодора да не иска да си разбива семейството. Сеш' се. И вярвай ми, решението им за това е било трудно. И не винаги се дължи на "нежелание за разваляне на рахатлък" или "слабост".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Само ти скачаш като петле из темата ми се струва.
    Колкото и да не ти харесва, такава алтернатива съществува и всеки сам избира за себе си как да постъпи.
    Единственото, което АЗ лично се опитвам да опровергая е, че изневярата е непростима in general. Просто защото не е вярно.
    Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си. Или Тодора да не иска да си разбива семейството. Сеш' се. И вярвай ми, решението им за това е било трудно. И не винаги се дължи на "нежелание за разваляне на рахатлък" или "слабост".
    Някой път много абсурдно се опитваш да преекспонираш нещата. Аз никъде не съм твърдяла, че е непростима като цяло нито пък ми пука кой и защо би простил. Аз казах че за мен е и точка. К'во сте тръгнали вие да се обяснявате кой на какво бил способен.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Някой път много абсурдно се опитваш да преекспонираш нещата. Аз никъде не съм твърдяла, че е непростима като цяло нито пък ми пука кой и защо би простил. Аз казах че за мен е и точка. К'во сте тръгнали вие да се обяснявате кой на какво бил способен.
    Не се опитвам да преекспонирам нищо, просто ползвам твоите думи.

И не разбирам, на ТЕБ какво ти пречи какво се обясняваме, след като мнението ти е твърдо определено? Не ни чети и толкова, вместо да ходиш да раздаваш к*рове или там каквото беше на всички нещастни женички, само защото ти не можеш да ги разбереш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си