- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра ?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да,всеки е свободен в избора си какво да прави!Не можеш просто да държиш приятелката си само при теб!
Само ти скачаш като петле из темата ми се струва.
Колкото и да не ти харесва, такава алтернатива съществува и всеки сам избира за себе си как да постъпи.
Единственото, което АЗ лично се опитвам да опровергая е, че изневярата е непростима in general. Просто защото не е вярно.
Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си. Или Тодора да не иска да си разбива семейството. Сеш' се. И вярвай ми, решението им за това е било трудно. И не винаги се дължи на "нежелание за разваляне на рахатлък" или "слабост".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
На мен ми е интересно защо твърдите, че не е възможно да има човек, който в никакъв случай не би постил изневяра?
Аз лично познавам човек, на който са му изневерявали 4 пъти, в 4 абсолютно различни една от друга ситуации, първата от които беше еднократна изневяра, след която половинката му си призна кажи-речи веднага..И познайте...Нито една от тези 4 изневери не беше простена. И не говоря за "аз ще си претърпя, за да запазя връзката ни, пък ако се случи втори път, край". Говоря именно за раздяла..Аз лично на негово място /макар че той е мъж и както казаха по-рано, от жена изневярата е по-тежка/ бих постъпила точно по същия начин и в 4-те ситуации..И да, смея да твърдя, че В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бих простила изневяра..Това е единственото нещо, което никога не бих простила. Наречете го наивност, ако искате..
Ако, недай си Боже, ми се случи след време и взема та простя, лично ще се извиня за сегашните си думи тук. Ако трябва и тема ще ви публикувам. Но не мисля, че прошката е вариант.
Да, да, да и да! С това съм напълно съгласна.
Аз пък съм инато и горделиво келеме, кака, ако ще и от 79 години да сме женени, ако разбера, че ходи да мърсува в трактора на Пешо от съседното село.. па ня'а ми пука разделяме се и това е..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не се опитвам да преекспонирам нищо, просто ползвам твоите думи.
И не разбирам, на ТЕБ какво ти пречи какво се обясняваме, след като мнението ти е твърдо определено? Не ни чети и толкова, вместо да ходиш да раздаваш к*рове или там каквото беше на всички нещастни женички, само защото ти не можеш да ги разбереш.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лейди не, че нещо, но повечето у тая тема се опитват да убедят нас "дечицата, наивниците, безнадеждните романтици" че изневярата може да се прости, ами ако ние си имаме един супер КРАЕН принцип и си го следваме това лошо ли е?
Аз не изневерявам и изневяра не прощавам, никога няма да изневеря нито ще простя.. пък нека мисля по детински..
В случая не се опитвам да ви накарам и вие да станете като мен, всеки има право да бъде какъвто си пожелае, просто не се опитвайте да ме убедите, че някога в даден период от живота ми, аз магически ще се преродя, ще преживея някакъв душевен катарзис или ще "порасна" и ей така от нищото, ще приема изневярата като нещо нормално, което се прощава с лека ръка или пък, което ако го извършиш едва ли не, нищо не си направил..
Живейте си с вашите си разбирания, а аз с моите.. и нека не се караме.. Хора сяк'ви.. характери сяк'ви.. за мен и другите като мен е непростимо, за вас е.. света не е свършил, move on.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ето кои били афектираните...Еми с това да бяхте почнали.
Добре де, Виоленца.
Ако съществува вариант изневярата да е непростима - както ти напомни да имаме предид,
защо да не съществува вариант да е простима?
Просто е.
Изневярата е предателство и слага край на доверието в една връзка. Един мъж с достойнство не би простил на няква си лигла, че чесала пишката на друг, само щото "била объркана, чувствала се странно, не можела да мисли адекватно".
Ако толкова ми е скучно в една връзка и търся разнообразие, просто си казвам - така и така, имам желание да спя с други жени, редно е да се разделим. А не зад гърба на човек, който ти вярва безрезервно, да се въргаляш в леглото нa друг. Пък вие си мислете каквото си искате, прощавайте изневери, после се чудeте що мъжете са кретени.
едва ли някой може да каже дали би или не би простил изневяра без да му се е случило
но вие си продължавайте
забавни сте
А защо изневярата е само физическа за теб?
А ако примерно откриеш чатове без уговорки за среща, а просто неща от сорта на "липсваш ми", "обичам да говоря с теб", "ти ме разбираш доста повече от най-близките ми хора"?
Ама не говоря на теб, бе :д
На пича с поста над моя говоря.
Ама щом си мераклийка, любопитно ми да ти чуя отговора - на лично, ако желаеш, разбира се
102, тогава пък аз да попитам къде и защо са свързани любовта и сексът... щото ако си с някого, а пък друг човек те разбира по-добре (което ми се е случвало за определен период от време, не е довело до нищо повече обаче), по тая логика можеш да си с някого, пък друг да те задоволява по-добре. Границите са тънки, а субективизмът е голям.
Повечето под изневяра някак си виждат/е най-буквалния пример, който даде Мони - да хванеш половинката с друга в леглото, само че има и доста други моменти. Поне за мен, разбира се. За друг човек изневяра ще е само сексът.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-06-2014 на 21:38
Welcome to the Jungle...
Dr. Gregory House