.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 172
    Мега фен Аватара на Hilary_
    НЕ! По никакъв повод, случай, причина.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мухльото те са си го избрали и докато вярват, че го обичат и той е мъжът за тях, ще му търпят номерата. Докато човек се самонавива за нещо, никой не може да го убеди в обратното.

И аз не разбирам масовата женска склонност да се изкарват жертва на обстоятелствата. Това псевдомъченичество ми идва в повече.

Реакцията ти на поста на Cookie изглеждаше сякаш темата ти навява неприятни асоциации/лоши спомени и се чувстваш някак лично ангажирана, а не сякаш изказваш принципно мнение. Затова употребих епитета афектирана.

Не виждам някой да твърди, че всеки би простил изневяра, още по-малко, че всеки трябва да прости изневяра. Подобни твърдения са твърде нелепи и на практика недоказуеми.
    Нищо не ми навява темата. И сега чакам да ми кажеш как като не съм минала през това, няма как да знам как ще реагирам.

Не го твърдите УЖ, ама скачате като петленца когато някой каже, че е непростимо, за да го опровергаете?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да,всеки е свободен в избора си какво да прави!Не можеш просто да държиш приятелката си само при теб!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Нищо не ми навява темата. И сега чакам да ми кажеш как като не съм минала през това, няма как да знам как ще реагирам.

Не го твърдите УЖ, ама скачате като петленца когато някой каже, че е непростимо, за да го опровергаете?
    Само ти скачаш като петле из темата ми се струва.
    Колкото и да не ти харесва, такава алтернатива съществува и всеки сам избира за себе си как да постъпи.
    Единственото, което АЗ лично се опитвам да опровергая е, че изневярата е непростима in general. Просто защото не е вярно.
    Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си. Или Тодора да не иска да си разбива семейството. Сеш' се. И вярвай ми, решението им за това е било трудно. И не винаги се дължи на "нежелание за разваляне на рахатлък" или "слабост".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Lilanda
    На мен ми е интересно защо твърдите, че не е възможно да има човек, който в никакъв случай не би постил изневяра?

Аз лично познавам човек, на който са му изневерявали 4 пъти, в 4 абсолютно различни една от друга ситуации, първата от които беше еднократна изневяра, след която половинката му си призна кажи-речи веднага..И познайте...Нито една от тези 4 изневери не беше простена. И не говоря за "аз ще си претърпя, за да запазя връзката ни, пък ако се случи втори път, край". Говоря именно за раздяла..Аз лично на негово място /макар че той е мъж и както казаха по-рано, от жена изневярата е по-тежка/ бих постъпила точно по същия начин и в 4-те ситуации..И да, смея да твърдя, че В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не бих простила изневяра..Това е единственото нещо, което никога не бих простила. Наречете го наивност, ако искате..

Ако, недай си Боже, ми се случи след време и взема та простя, лично ще се извиня за сегашните си думи тук. Ако трябва и тема ще ви публикувам. Но не мисля, че прошката е вариант.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си.
    Да, да, да и да! С това съм напълно съгласна.

зависи от колко време съм с него .. но попринцип не ..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Само ти скачаш като петле из темата ми се струва.
    Колкото и да не ти харесва, такава алтернатива съществува и всеки сам избира за себе си как да постъпи.
    Единственото, което АЗ лично се опитвам да опровергая е, че изневярата е непростима in general. Просто защото не е вярно.
    Може да е непростима за теб, може да е непростима за мен, обаче Ганьо от съседния вход може да иска да прости на жена си. Или Тодора да не иска да си разбива семейството. Сеш' се. И вярвай ми, решението им за това е било трудно. И не винаги се дължи на "нежелание за разваляне на рахатлък" или "слабост".
    Някой път много абсурдно се опитваш да преекспонираш нещата. Аз никъде не съм твърдяла, че е непростима като цяло нито пък ми пука кой и защо би простил. Аз казах че за мен е и точка. К'во сте тръгнали вие да се обяснявате кой на какво бил способен.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Аз пък съм инато и горделиво келеме, кака, ако ще и от 79 години да сме женени, ако разбера, че ходи да мърсува в трактора на Пешо от съседното село.. па ня'а ми пука разделяме се и това е..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Град
    Варна
    Някой път много абсурдно се опитваш да преекспонираш нещата. Аз никъде не съм твърдяла, че е непростима като цяло нито пък ми пука кой и защо би простил. Аз казах че за мен е и точка. К'во сте тръгнали вие да се обяснявате кой на какво бил способен.
    Не се опитвам да преекспонирам нищо, просто ползвам твоите думи.

И не разбирам, на ТЕБ какво ти пречи какво се обясняваме, след като мнението ти е твърдо определено? Не ни чети и толкова, вместо да ходиш да раздаваш к*рове или там каквото беше на всички нещастни женички, само защото ти не можеш да ги разбереш.

Лейди не, че нещо, но повечето у тая тема се опитват да убедят нас "дечицата, наивниците, безнадеждните романтици" че изневярата може да се прости, ами ако ние си имаме един супер КРАЕН принцип и си го следваме това лошо ли е?

Аз не изневерявам и изневяра не прощавам, никога няма да изневеря нито ще простя.. пък нека мисля по детински..

В случая не се опитвам да ви накарам и вие да станете като мен, всеки има право да бъде какъвто си пожелае, просто не се опитвайте да ме убедите, че някога в даден период от живота ми, аз магически ще се преродя, ще преживея някакъв душевен катарзис или ще "порасна" и ей така от нищото, ще приема изневярата като нещо нормално, което се прощава с лека ръка или пък, което ако го извършиш едва ли не, нищо не си направил..

Живейте си с вашите си разбирания, а аз с моите.. и нека не се караме.. Хора сяк'ви.. характери сяк'ви.. за мен и другите като мен е непростимо, за вас е.. света не е свършил, move on.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ето кои били афектираните... Еми с това да бяхте почнали.

anonymous708973
    Guest
    Добре де, Виоленца.
    Ако съществува вариант изневярата да е непростима - както ти напомни да имаме предид,
    защо да не съществува вариант да е простима?

Просто е.

Град
    Варна
    Ето кои били афектираните... Еми с това да бяхте почнали.
    пак нещо си недоразбрала, ама айде

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Изневярата е предателство и слага край на доверието в една връзка. Един мъж с достойнство не би простил на няква си лигла, че чесала пишката на друг, само щото "била объркана, чувствала се странно, не можела да мисли адекватно".
    Ако толкова ми е скучно в една връзка и търся разнообразие, просто си казвам - така и така, имам желание да спя с други жени, редно е да се разделим. А не зад гърба на човек, който ти вярва безрезервно, да се въргаляш в леглото нa друг. Пък вие си мислете каквото си искате, прощавайте изневери, после се чудeте що мъжете са кретени.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре де, Виоленца.
    Ако съществува вариант изневярата да е непростима - както ти напомни да имаме предид,
    защо да не съществува вариант да е простима?

Просто е.
    Пантерке, хайде не и ти. Къде съм казала аз, че не съществува вариант да е простима? Казала съм единствено, че за мен не съществува такъв.

едит: Лейди, айде пак... Имах предвид, че много хард ви е жегнал един обикновен израз явно.

Мега фен Аватара на 102
    едва ли някой може да каже дали би или не би простил изневяра без да му се е случило

но вие си продължавайте

забавни сте

Мега фен Аватара на babity
    Пантерке, хайде не и ти. Къде съм казала аз, че не съществува вариант да е простима? Казала съм единствено, че за мен не съществува такъв.

едит: Лейди, айде пак... Имах предвид, че много хард ви е жегнал един обикновен израз явно.
    Стандартно си по-уравновесена, толкова.

anonymous708973
    Guest
    А защо изневярата е само физическа за теб?
    А ако примерно откриеш чатове без уговорки за среща, а просто неща от сорта на "липсваш ми", "обичам да говоря с теб", "ти ме разбираш доста повече от най-близките ми хора"?

Мега фен Аватара на 102
    А ако примерно откриеш чатове без уговорки за среща, а просто неща от сорта на "липсваш ми", "обичам да говоря с теб", "ти ме разбираш доста повече от най-близките ми хора"?
    и тва изключва варианта да си обичаш човека до теб ?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Еми пак ще питам, къде обясних, че говоря само за физическа изневяра? На това бих ти отговорила, ако искаш, но не ми се пише в темата повече.

Еми явно не съм съумяла да си обясня добре гледната точка, щом има толкова неразбирателства. Ще ме извинявате тогава.

anonymous708973
    Guest
    Ама не говоря на теб, бе :д
    На пича с поста над моя говоря.
    Ама щом си мераклийка, любопитно ми да ти чуя отговора - на лично, ако желаеш, разбира се

102, тогава пък аз да попитам къде и защо са свързани любовта и сексът... щото ако си с някого, а пък друг човек те разбира по-добре (което ми се е случвало за определен период от време, не е довело до нищо повече обаче), по тая логика можеш да си с някого, пък друг да те задоволява по-добре. Границите са тънки, а субективизмът е голям.
    Повечето под изневяра някак си виждат/е най-буквалния пример, който даде Мони - да хванеш половинката с друга в леглото, само че има и доста други моменти. Поне за мен, разбира се. За друг човек изневяра ще е само сексът.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-06-2014 на 21:38

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Изневярата е предателство и слага край на доверието в една връзка. Един мъж с достойнство не би простил на няква си лигла, че чесала пишката на друг, само щото "била объркана, чувствала се странно, не можела да мисли адекватно".
    Ако толкова ми е скучно в една връзка и търся разнообразие, просто си казвам - така и така, имам желание да спя с други жени, редно е да се разделим. А не зад гърба на човек, който ти вярва безрезервно, да се въргаляш в леглото нa друг. Пък вие си мислете каквото си искате, прощавайте изневери, после се чудeте що мъжете са кретени.
    Човека го каза, както е.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Изневярата е предателство и слага край на доверието в една връзка.
    Колко по - ясно от това?
    Допълвам си отговора.

Мега фен Аватара на DarkTemplar

Нямам никаква идея през какво си минала, нито ми е работа. Така че ще те разочаровам.

Конкретизирай кои сме тея ние, които скачаме като петленца, защото лично аз не виждам някаква организирана група, която едва ли не да пропагандира нещо подобно?
    Welcome to the Jungle...

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си