- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм написала, че съм свикнала да имам всичко, което искам, но това е защото все още родителите ми ми задоволяват нуждите. Не съм казала, че излизам с по 20лв на ден в джоба.
Явно съм забравила да добавя, че ми взима това и онова и "почти винаги" плаща сметката, в моментите, в които има възможност да го направи. През останалото време аз съм тази, която прави тези неща. Да речем ако той го прави 5 дни от месеца, аз го правя останалите 25. Не ме е срам нито от това, нито от факта, че той няма толкова пари, а и за 3 години заедно не излизаме всеки ден по кафета и разходки.
Била съм и в ситуация, в която момчето задоволява всичките ми нужди. Излезем, влиза в някой магазин и излиза с подарък, което се случваше много често, но 1-во ми беше неудобно и 2-ро осъзнах, че нямам нужните чувства към него, за да останем заедно и се разделихме.
Докато не реша, че искам да създам семейство с този човек, не ме интересува какво има и какво няма. След време обаче това ще има значение.
По принцип с цялото ти мнение съм съгласна. Само т'ва е мноооого тъпо изказване. К'во, ти лимит ли имаш. До 27 тоя месец ще ме иска живота, ама от 28-ми ще усетя драстичната нужда да се задомя, ще го оставя тоя 'щото е цървул и ще си търся някой по калъп, горе-долу т'ва каза...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не съм съгласен, авторе, с това със взимането на работа! Разбирам какво искаш да кажеш, но лично аз бих се замислил преди да започна работа във фирмата на свекър ми. В началото може да е ОК, ама после като ми скръцне със зъби жената и като й отговоря, ще се започне със "Не стига, че баща ми те взе на работа, не стига, че заплата ти плаща..." И от там зАбрави!!
Ако искат да ми направят услуга, нека да ме оредят в друга фирма. Така е по-приемливо според мен: взимат те заради някого - факт, но ако си малоумник или некадърник никой няма да те търпи, така че факта, че си останал на работа е, защото имаш ценз!
Последно редактирано от Tsukuda_Hiroshi : 03-07-2014 на 14:56
по принцип дори и родителите и да са богати и да харчи по много на ден това не означава, че с момчето няма да се получи. Някои момичета не искат момчетата да им купуват постоянно подаръци и да им плащат всичко, а и някои момичета не гледат колко пари има момчето и не мога да разбера защо всички момчета си мислят, че момичетата се влюбват в момчето заради парите или са с едно момче само заради това. Момичетата се влюбват в държанието, в милите жестове, в отделеното за тях време, а не колко скъпи подаръци и купува.
Това зависи от родителите. Ако аз попадна в такава ситуация, съм сигурна че майка ми и баща ми няма да уволнят момчето само защото не сме се разбрали (ако са доволни от него, де). И го знам, защото винаги съм имала проблеми с момичетата, които работят при майка, обаче тя не им бие шута заради мен.
http://ask.fm/iwwkaa
О, не, не. НАПЪЛНО съм против взимане на работа. Абсолютно заврят зет. С какви очи да се възхищавам на тоя мъж и да ми е партньор в живота, ако родителите ми му плащат заплатата?
А за парите и ролята им в една връзка е писано много, най-обобщено бих повторила мнението на Виоленца:
Докато сме тийнейджъри и не живеем заедно, почти не играе роля. След това нещата стават сериозни. Ама за да тръгнем да живеем заедно, тоя човек вече ще работи и ще съм преценила каква му е амбицията и дали възможностите му отговарят на нея.
всеки с мнението си ..
Ще ви задам въпроса така, ако момчето ВЕЧЕ работи в фирмата на техните и в последствие се запознаят ? искате да кажете че трябва да го уволнят само за да не е в тяхната фирма ?
е очакването е друго от случващото се .. аз мога да очаквам много неща но те да не стават.. но има ли проблем с това да ги очаквам ? и кой казва че е забранено да очаквам нещо и че една връзка не трябва да тръгне защото някой си е очаквал нещо което примерно другия не е очаквал партньора му да очаква ? : )
Има проблем. И аз очаквам мъжът ми да ми прави слуш и да ме носи на ръце цял живот, да ми наеме домашна помощница за триетажната къща и да ми отпуска по 1000 лв. джобни. Ама не става. И за туй съм кисела. И се караме. Що не може да е истински мъж и да се погрижи за мен...Бахти дебила...
Лошо ли е да го очаквам? При условие, че не съм си мръднала пръста да постигна нищо от това, което очаквам...![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
О, полЪскана съм![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи: