- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителски Бисери
Госпожата по немски ще пише 2ка на някого,отваря дневника,пише я на друг номер и казва '' ОПА,ХИМИКАЛКАТА СБЪРКА' и затваря дневника.
Госпожата по биология написа забележка на един от нашия клас "Ученикът си говори сам в час!".....
Проверяваме едни тестови книжки по литеретура и госпожата казва:Имахте много грешки!Бунтовникът бил благодарен на баба Илийца, защото тя му занесла кекс и одеало....защо направо не е помъкнала и Дормеото?...това не е смешно, а направо трагично
В друг клас българичката дала маркер на едно момче и му казала да напише нещо, обаче я викнали в дирекцията и тя излязла.Момчето продължило да пише, обаче по едно време маркера спрял да пише и казал "Да ти еба майката!" в същия момент тя влязла и го попитала "Айде сега Викторе да ми обясниш как се eбе маркер!"
Последно редактирано от Madlenita : 01-19-2014 на 20:38
Г-жата по география:
- Цвети, КЛИМАТИЗИРАЙ се върху урока!
Г-жата по математика:
- Невъзможни сте до ПЛЮС БЕЗКРАЙНОСТ!
Пак по география:
-Деца, искам да напляскам някой!![]()
![]()
![]()
По английски ме искарват на дъската:
Казва ми да напиша думата стилю
Аз пиша ..steеl..(като стомана)
Ама дидо ..не се пише така
Махам го и пиша stihl(като трион)
И така не ...
Пиша steal (като крада)...
И така не е...
И вече не издържах и казах ...стил като какво ..
Еми стил като стил какво толкова не можеш да разбереш.......и така и не можах да разбера за какъв стил става дума ...
Госпожата по музика ( ако дъвчеш дъвка ) : Прибери си дъвката в джоба !
Госпожата по биология : Седях в автобуса и гледам 14 човека си въртяха телефоните, а другите 8 си бяха пъхнали тези кабели в ушите ..
Пак гопожата по биология : Ако кихнеш ще те изгоня ! ..![]()
(smushame muzika ot telefon w mejduchasieto)
g-jata po matematika wliza:Az kolko pyti da wi kazwam da ne SLUSHATE TELEFONI![]()
![]()
![]()
Свободна тема, НО без коли, отбори, графити, обезобразени хора, сякаш някой им е хвърлил ютия в главата ...По рисуване :Д
- Започвай да пишеш преди да съм ти драснала двойка.
- Но госпожо ръцете ми са замръзнали.
- Духай, ти го можеш!![]()
В час по музика:
*една съученичка си похапва*
госпожата: СТИГА ПЛЮСКА БЕ МЪРШОО!!!![]()
веднъж класната започна да брой -1,2,3 поради причини ,който не си спомнями един дойде до нея:
-Госпожо може ли да отида до тоалетна?
-На място ти седни!
и се получи:1,2,3 на място ти седни![]()
Това беше много брутално
В час по Психология ... тоз и без туй ней добре с главата , си дрънка нещо по темата , и започва да са кара на един мой съученик...
Той много се ядоса и му каза - Духайте го господине xD
И оня нали е шматка му вика усмихнат :
Само аз ли да го духам ? ... Дай и на другите , ако имаш толкоз материал![]()
Госпожата по биология :
Кое е положителното при половото размножаване ?
Аз : Удоволствието !
Днес по физическо господина се обяснява на едно момиче - Гледай само топката
Едно момиче казва - Гледайте само топките!
Господина - Гледайте ако искате моите, ако искате гледайте вашите
-----------
Английски
Постоянно ни се карат за телефоните да не ни звънят и т.н
Стоим в часа по английски бяхме се разприказвали и звъни телефона на госпожата - Чакайте малко млъкнете че ми звънят
-----------
Биология
Госпожата изкарва едно момиче да чертае нещо по урока, друго момиче се обръща да си говори с другите назад
Госпожата - Млъкни ма!
Учителка по География: Който не помни и е тъп си записва, като мен!
ох, такс са хиля че не си уцрлвам букрите.
Аз за тия бисери имам цял тефтер.Ето някои
История :
господина изпитва : А твоята съдба Пламена е да си при Симеон...
Пламена : мълчи
господина :Момичето ми, като не казваш нищо за симеон поне за сина му няма ли да кажеш?
Оная пак мълчи.
господина :....Или викаш да са проклети всичките фо 9- то коляно?
природа :
Когато водата се изпарява тя отива нагооре във облаците....
Павел :В Рая ли?
гео :
Река Дунав се влива във Варна..
А в кабинета по История имаме един череп (не истински, дялан) а до него е гилотина от клечки за зъби с острие от самобръсначка.господина все казва :
Деца, не ми зяпайте черепа щото вие сте следващите.
По биология: НЕ ЧУВАМ ТИШИНА! ;дд
По математика: Аз тука да не съм ви падар, бе?!
По география: Ще ви скъсам задниците от изпитване ! ;ддддд (после ни се извини за думите си *рофл*)
Тия моите учители по всеки предмет имат бисери.. Ей тва ме изкърти оня ден от учителката ми по английски : “You are in danger of extinction!” ии “Are you still alive?”..Ех, няма да забравя никога миналата година като учихме за еволюцията госпожата по биология ми вика - "Николай, слушай ме внимателно, ако искаш да разбереш поне нещичко за маймуните!", да включа и епичното "Мария, с дъвката - в коша!
Или учителя по физическо, много голям образ - "Нито едно природно явление не може да ме спре да ви напиша отсъствията! може и "Момчетата са без облекло и се държат непристойно" и "Момичета, събличайте се, аз ей сега идвам!, както и другаря Ценкин, бруталния физик - "Какво ми се мъкнете на тумби един по един?!" да включа разбира се и "Ако ти ударя един шамар, ще започнеш да трептиш хармонично..." , и най-якото, което ще запомня от него е Хайде, бачкайте! Пушек да се вдига! Да мирише на изгорял кабел!, математичката с "Защо си нарисувал такъв неравен квадрат бе? Да не си далтонист?", както и "Представете си, че съм триъгълник и се въртя около оста си...По български най-готината госпожа с нейния бисер - "Знаете, че не ви чувам нали...И тая по музика от едно време с "Който слуша чалга, ще го накарам да я преведе на английски!"
Пропуснах историчката Ризова - "Като си обръщате листите, недейте да предизвиквате цунами!" и "Това театър на абсурда ли е?"
аха ии по география „Къде се обаждаш от преизподнята?”. (rofl) Ама гадното е, че скоро завършваме и ще се наложи да слушаме живот и здраве след някой друг месец скучните доценти професори асистенти и сие...