- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Къде по-конкретно би искала да поживееш след Франция? Канада, Корея, Австралия. Обмислям ги и трите най-сериозно и най-забавното е, че са ужасно различни а всяка една от тях ме привлича по един особен начин и бих поживяла там.
Вкъщи е там, където дупето ти седне, или единствено България? Вкъщи е точно там където дупето ми седне. Аз си го правя и мога да се чувствам вкъщи навсякъде.
Кой е най-добрият ти приятел? От доста време е приятелят ми.
Влюбена ли си в момента? Да, хаха. c:
Удовлетворена ли си от себе си? Не, почти никога. Или съвсем за кратко. Доста е деструктивно да си перфекционалист.
Срамежлива ли си? В буквалният смисъл не. Дори съм пряма и доста дръзка. Но тук всеки път се притеснявам когато имам среща в някаква институция, защото ме е страх, че говоря с твърде много грешки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Какво те накара да заминеш за Франция? Историята е доста комична всъщност. Исках да замина за Монреал, но нямаше как да си платя таксите и в средата на 12-ти клас съобщих на нашите, че този план отпада и ще кандидатствам във Франция. Идеята беше да отида в Бордо или Страсбург и отново в средата на процеса за кандидатстване реших, че ще отида в Тулуза без да знам нищо за града и без да познавам един човек от там. Та, така оказах се тук предимно заради снимките в Уикипедия. xD А защо заминах в чужбина изобщо, ами не ми се стоеше в България. Няма достатъчно добър университет в областта, в която искам да се развивам, още повече някакво кариерно бъдеще. А и ми се пътува много.
Вино пиеш ли? :д Аз съм битов алкохолик. Бутилка вино с прилично качество е по-евтина от кока колата.
Няма ли да се представиш? Име, възраст, град? Айде, тоя път без ЕГН, да мине от мен. Ужаснодългото ми пълно име е Таня и тъй като е толкова дълго си имам и прякор Тети от далечно детство. На 19 съм, тази година ще стана на 20. Родена съм в Стара Загора и съм живяла там почти през целия си живот.
Доколкото помня беше запалена по азиатската култура. Коя държава харесваш най-много? А какво те запали? Имам най-голям афинитет към китайската история. Но както спонеха напоследък все повече и повече се интересувам от Корея и от съвременния живот там. По китайската култура се запалих предимно от митове и легенди.
Сериали, игрални филми или анимета? Анимета почти не гледам вече, не че някога съм гледала много. Сериали следя само някои, а филми обичам да гледам, но със специфична насоченост и не го правя често. Като цяло не се считам за кино маниак.
Какво точно учиш?
Защо го избра?
Какви бяха очакванията ти преди да заминеш?
Оправдаха ли се?
Трудно ли ти беше да се приспособиш?
Какво мислиш за французите?
Обичаш ли да пътуваш? Любими посетени места? Места, които искаш да посетиш? (И в България, и извън)
Защо не си червенокоска (като аватара си)? Не те нападам или нещо, просто мисля, че ще ти отива...![]()
Какво точно учиш? Вече официално биология.
Защо го избра? Но бях в геология, а защо точно го избрах нямам идея. Винаги съм се виждала да работя нещо свързано с природата, а престилките и микроскопите са секси. А и не обичам да работя с много хора, така че беше логичен избор.
Какви бяха очакванията ти преди да заминеш? Че ще е лесно, че ще си намеря много приятели веднага и ще си купонясваме постоянно.
Оправдаха ли се? Не, за съжаление. Самият живот тук би бил прекрасен, ако не ми се налагаше да уча. c:
Трудно ли ти беше да се приспособиш? Не, мисля. В началото беше пълен шок когато ми се наложи да се оправям с куп институции и с много от тях сама, но след първия месец вече бях свикнала напълно.
Какво мислиш за французите? Че са твърде неглиже и избощо не им пука как изглеждат, че не се къпят достатъчно често, че има твърде много бездомници под 40 години, че се отказват от най-малкото. Но пък в общия случай са много мили, учтиви и готови да ти помогнат.
Обичаш ли да пътуваш? Любими посетени места? Места, които искаш да посетиш? (И в България, и извън) Много! Любими градове са ми Верона, Барселона, а в България Варна. Ужасно много искам да посетя Краков, защото съм го виждала от автобуса и изглежда страхотно. Любими места са ми Триградското ждрело и Хижа Рай.
Искам да посетя толкова много държави. Китай, Япония, Корея, Тайланд, Русия, Австралия, Египет, Венецуела, Канада, Щатите, Финландия, Норвегия, Ирландия, Исландия... Един ден си мечтая да съм обиколила поне всички държави в Европа.
Това е някак толкова миличко! Всъщност са им била червенокоса преди, макар че не изцяло. Много хора ме подканват да се боядисам в червено, но истината, е че в момента не мога да си го позволя. Червеното изисква постоянна поддръжка на 2-3 седмици, а предвид количеството ми коса не мога да си платя боите.А и всяко трето момиче вече е червенокоса. Обичам да казвам, че всяка скучна мадама се боядисва в червено с идеята, че ще я направи уникална и различна.
В момента ми се ще едно тъмно лилаво, но там пък боите са с още по-сериозни цени.
Все те свързвам с момичето на аватара ти, въпреки че съм почти сигурна, че съм попадала на твоя снимка в някоя от темите (за балове примерно)![]()
В момента косата ти боядисана ли е, кога започна да се боядисваш?
Чувстваш ли се "на място" в този град, този университет, тази специалност?
Сама ли живееш или със съквартирант/и? На общежитие или в апартамент? А как би предпочела?
Обичаш ли да готвиш?
Има ли някакъв навик, който ти се иска да имаш, но нямаш? Какъв е той?
Предпочиташ да стоиш до късно и да ставаш късно или да лягаш рано и да ставаш рано?
Защо си избра този ник ?
Били тренирала йога ?
Какво мислиш за мача с Лудогорец ?
Фенка ли си на марката Lexus ?
A какво мислиш относно Кати Пери и раздялата й с Джон Майър ?
Познай от къде се досетих за тези въпроси?
Жокер: погледни на долууу![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Защо си избра този ник ? Означава гора на японски, а дълго време се подвизавах из нета като Forest goddess.
Били тренирала йога ? Да.
Какво мислиш за мача с Лудогорец ? Не съм го гледала.
Фенка ли си на марката Lexus ? Не.
A какво мислиш относно Кати Пери и раздялата й с Джон Майър ? Не ѝ следя личния живот.
1 Любим спорт ?
2 На кой спортист симпатизираш ?
3 Страхуваш ли се от мисълта за война ?
4 А смяташ ли че си достатъчно подготвена ако сес тигне до там?
5 За или против воените действия в Афганистан .
6 Би ли приела бежанци в домът си ?
Съжалявам, че съм те пропуснала!![]()
В момента косата ти боядисана ли е, кога започна да се боядисваш? В момента косата ми е след неуспешно черно къносване и май си е изцяло моя цвят.
Чувстваш ли се "на място" в този град, този университет, тази специалност? Със сигурност не се чувствам по-малко на място от в Стара Загора. А за университетът и специалността не мога да кажа още.
Сама ли живееш или със съквартирант/и? На общежитие или в апартамент? А как би предпочела? Сама живея, на квартира. Май предпочитам този вариант.
Обичаш ли да готвиш? Направо мразя.
Има ли някакъв навик, който ти се иска да имаш, но нямаш? Какъв е той? Да, да, да! Да мога да си лягам рано.
Предпочиташ да стоиш до късно и да ставаш късно или да лягаш рано и да ставаш рано? Мога да стоя цяла вечер и да си лягам по съмване без да ми е криво, стига да се наспивам. Да ставам рано мразя.
1 Любим спорт ? Фигурно парзаляне! <3 Въпреки, че съм най-навътре с художествената гимнастика, заради сестра ми.
2 На кой спортист симпатизираш ? Не мисля, че има такъв.
3 Страхуваш ли се от мисълта за война ? Не. Войните съществуват откакто го има човечеството, приемам ги за неизбежни.
4 А смяташ ли че си достатъчно подготвена ако сес тигне до там? С моята липса на зрение и кашкавалени ръце, едва ли. Но пък знам къде да се скрия.
5 За или против воените действия в Афганистан. Не мисля, че мога да съм за или против военни действия.
6 Би ли приела бежанци в домът си? Много зависи дали ми допадат като хора. По-скоро не.
Hayashi, избери си заместник.
Ако не - ние да го изберем?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Иии в крайна сметка какво правим ?!?
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Аз съм съгласен mayaaa да седне на стола. Ще ми бъде наистина интересна.