.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сигурна ли си, че сте гаджета? Или само ти си въобразяваш, че сте?

По написаното до тук изглеждате като просто добри приятели. Не мога да си представя да си влюбен в някой и да го игнорираш по този начин. В чата всеки е различен, това не е показателно. Говори с него и се изяснете.

п.п. Хм, сега видях, че сте на 13 (14)г. На тая възраст е нормално да не знае как да потдържа връзка с момиче. Споко от годинките е
    Последно редактирано от RapExotic : 03-10-2014 на 21:28

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сигурна ли си, че сте гаджета? Или само ти си въобразяваш, че сте?
    И аз исках да питаш същото, докато четях темата.
    На мен ми се струва, че момичето си е изфантазирало цяла връзка с това момче, но той още не е съвсем просветен в плана.

Авторке, ако наистина сте толкова малки, това предполагам ви е първата връзка. Абсолютно нормално е той да не знае какво да прави, а ти да си въобразяваш, че го обичаш. Тази приятелка въобще не звучи като истинска приятелка. Вместо да ти помогне, тя излиза с него зад гърба ти, при положение, че явно знае, че ти го харесваш.
    Аз ако бях на твое място, щях да ги оставя и двамата. Първо, защото такива приятели не ми трябват. И второ, защото аз поне не обичам да ми се подиграват по такъв начин. Пази си достойнството.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си