- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра ?
Много силен аргумент.Изключително спокойна бях, докато го пишех - все пак го показва. Това, че за пореден път се опитваш да си вреш носа и да ми казваш как са нещата в моя живот, вече няма как да ме впечатли. Обаче сигурността, с която го казваш, направо ме изумява, честно. Откровена арогантност. "Можело да съм сигурна" - на база какво? На база твоя живот, опит, познати? Е, как да стане тоя номер? Трябва ли при мен нещо да е така, както е в твоята връзка? Някак... в повечко ми идва тая категоричност и сигурни изказвания за друг човек с други отношения.
Както и да е - очевидно на това няма как да дадеш отговор
Дедлок, пиша ти лично.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-12-2014 на 06:17
Нямало как да дам отговор, ама моля ти се. Първо пишеш лични неща в някакъв форум пълен с непознати, а после ме упрекваш, че ти се вра в живота. Ама недей с лошо моля ти се. Мъжкото мислене е по различно от женското мислене и аз като мъж мога да претендирам, че съм по запознат с него. Още повече приятеля ти не вярва в приятелството между мъж и жена, нещо в което много малко мъже вярват като цяло. Ама ти си мислиш, че на твоя му е чудно усещането да си пишеш, споделяш, прегръщаш, целуваш, обичаш и още там каквото се правите с твоя най-добър приятел. Изобщо не казвам, че това е лошо, просто казвам че няма начин да не му е станало неприятно поне веднъж или поне нещо от това отношение. Това разбира се не значи, че той веднага ще ти каже и т.н. хората рядко казват това което мислят в действителност. Сигурността е хубаво нещо.
Разбира се.
Приятелят ми не ми е казал, но ти ще ми кажеш, защото знаеш какво си мисли, нали?![]()
Арогантността ти е в повече.
Както написах и на Дедлок, в началото му беше странно, но да кажеш, че СЕГА му е такова - че дори и неприятно, (да не търся цитата, ясно индикиращ сегашно време) и то с някаква пълна убеденост, е смехотворно.
Да не говорим колко е смешно да претендираш, че разбираш моя приятел по-добре от мен, която съм му най-близкият човек, на база... момент, барабани, моля... тва, че имате еднакъв орган в гащите. Слагаш това над наши дъъъъъълги разговори, обяснения, споделяния за живота ли? Достатъчно си интелигентен да разбереш, че това ме ядосва.
Ако дойда и ти обясня как мисли приятелката ти за нещо, щото, видиш ли, и аз съм жена, няма ли да ми се изхилиш, щото някак познаваш по-добре от мен момичето, което всяка вечер ти спи в леглото и споделяте добри и лоши моменти?
Щото аз точно ще се изхиля на това ти убеждение.
Още една точка:
Това, че хипотетично бих спала с най-добрия си приятел, далеч не прави приятелството ни по-малко истинско. Като казвам, че мога да му споделя всичко, значи наистина означава ВСИЧКО. Ако беше просто една от онези ситуации, в които уж сме приятели, ама се гледаме като котка и куче, далеч нямаше всичко да му казвам. Лично мнение.(;
Дедлок го обясни много добре с последните си две изречение.
Бих добавила - това, че вие не можете да го разберете и имате определена дефиниция за "истинско приятелство", не значи, че нашата различна дефиниция го прави по-малко "истинско".
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-12-2014 на 16:22
Глупости, ясно си спомням как се изказа "ласкаво" за моето интелектуално ниво![]()
Относно това, че може да му споделиш всичко, то мога да кажа че да накараш една жена да ти се довери не е много трудно, поне на мен не ми е било досега (далеч съм от идеята да проличи като похвала) ама това е доста дълга тема която не мисля да разисквам тук. И разбира се не казвам, че вашият случай е такъв.
Между другото ако дойдеш и ми обясниш как мисли приятелката ми, няма да ти се изсмея а ще си поговорим. Все пак в мисленето на жените няма толкова логика и трудно се разбира понякога![]()