- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов, айрян и още нещо
Моят човек не може да готви, само сандвичи може да пече, така че не мога да кажа, че знам какво е нещо да е специално приготвено за мен. Само чай ми е правил специално за мен, при това онзи ден, защото бях леко грипозна заради него. Епа липов чай със захар, нищо кой знае кво. Иначе обичам да го лигавя - палачинки, тирамису, понички, спагети, пица и такива работи, които обича обичам да му правя. Тирамисуто не го радва заради кафето, но не се сърдя, защото му харесва като му сготвя нещо специално за него. Смисъл никога не ми е връщал порция, а той не яде какво да е, забъркано от намерени на улицата неща примерно. В леглото единствено шоколад ядем, защото не ми се чисти. Иначе не е чак махнаджия, даже яде почти всичко, само трябва да е сготвено вкъщи, не харесва заведения тип бързо хранене, освен мазните банички по Борисова. От боб чорба до разни сладкиши муа, голям ми е чревоугодник. Много ме радва като почне да тъпче, чак не знам. Само чинията оставя от хорски срам. Обожава всичко, което майка ми е сготвила и казва, че ако не се науча да готвя като нея, ще живеем у наще или със наще. ;д
Едит: Сега се сетих за последния път като му се ядяха палачинки. Върти се около мен детиту и чака да ми помогне нещо, пуска ми музика, подава тва-онова, маже, тъпче... Сладкиш ми е. Един път с майка ми му правихме торта за един негов рожден ден, едва успяхме да си опитаме. И първата пица, която му/ни се ядеше си спомням. Като изпекох, хукнах да я режа, но нещо не успях както трябва. Общо-взето до днес се ебава с мен, че не мога да режа и не иска да вижда нож в ръцете ми, а бтв не режа ЧАК толко зле.
Последно редактирано от tori : 03-16-2014 на 18:39
Преди няколко месеца бях много зле в кухнята, обичах да правя само салати, таратор и няколко вида сладкиши, защото сладкото ми е голяма страст. :3 Ии затова готвеше предимно Той, има доста умения, най-много обичам да ми прави омлети, толкова съвершени и апетитни изглеждат... Веднъж на майтап ми каза, че щял да ме обича много повече, ако съм можела да му правя ориз с пиле и сърмиОбаче аз го приех навътре и взех, че се научих и определено беше много доволен, всеки път си облизва пръстите, пък и на мен ми е якичко да си го глезя с вкусотийки. Може да се каже, че вече правя доста неща, поне основните манджи доста добре ги докарвам, едва ли ще надмина майка му, но какво пък важното е че се старая да научавам все повече
Иначе редовно се глезим и в леглото с някакви снаксове и шоколади докато си гледаме любимите сериалиПосле всичко става свинщина. но какво пък толкоз... чистиме и тва е.
P.S. Прави ми и най-вкусните палачинки на света, малко мрънка, че бавно ставали и щял цял ден да седи до котлона, но винаги ми ги прави, как да ми устои на цупещата и жална физиономийка.![]()
Последно редактирано от TheDevilInMe : 03-19-2014 на 08:59
cuz I swear, I don't care ... ;]]