.
Затворена тема
Страница 7 от 195 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 4861
    Толкова съм му ядосана, вместо да гледаме Breaking Bad, както се бяхме разбрали, той реши да счупи стъклена чаша в кухнята и да се нареже целия. 2 часа (буквално, ако не и повече) съм го молила да ми позволи да го закарам до болницата, тоест да се качи доброволно в колата. Трябваше да загуби кръв и да му прилошее и да ме пита "Колко кръв мислиш мога да загубя, преди да умра?" за да се съгласи. На кого е нужен този инат? Пред кого се доказва, и въобще това начин ли е да се докажеш като мъж? Провали ни се цялата вечер и добре че все пак се съгласи, 8 шева на ръката не са малко

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^кви са тия драми, бе?

Аз направих ебахти яките соленки със сирене, разтапят се в устата направо!!! Горда съм :Д Прочетох си по история и след малко се омитам с момчето миии.
    Брр. Хубаво ми е! Само и времето да беше по-топличко, щеше да съм чук!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Толкова съм му ядосана, вместо да гледаме Breaking Bad, както се бяхме разбрали, той реши да счупи стъклена чаша в кухнята и да се нареже целия. 2 часа (буквално, ако не и повече) съм го молила да ми позволи да го закарам до болницата, тоест да се качи доброволно в колата. Трябваше да загуби кръв и да му прилошее и да ме пита "Колко кръв мислиш мога да загубя, преди да умра?" за да се съгласи. На кого е нужен този инат? Пред кого се доказва, и въобще това начин ли е да се докажеш като мъж? Провали ни се цялата вечер и добре че все пак се съгласи, 8 шева на ръката не са малко
    не , не е това начина. хаха

цял ден нищоооооооооо .. поне си полежах на терасата , ако имам късмет може да съм хванал малко тен. хохо

Мега фен Аватара на xoxi
    Евала на всички, които се чувстват достатъчно добре, за да прекарат часове навън в това хубаво време. Него го няма вече 5-6 часа. Представям си колко ще е щастливо кучето след тази разходка. Аз пък съм пълна развалина. Най-много да допълзя до фотьойла на терасата, да се разтопя на него и да се кефя на слънцето. Ужасно е да си болен по това време. Вчера правих опити за слънчеви разходки, но се върнах след половин час с убийствен главобол, гадене и без капка сила останала в мен. Не знам на кой/какво да се ядосвам вече.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Да, хубаво си бях направила плановете аз снощи за пица и спокойна вечер, ама явно бая си обърках сметките и представите за дати. Малоумник номер 1 решил да прави БГ парти вкъщи, за което аз да не знам. Ми прекрасно просто.
    Легнах си супер рано, ама поне се наспах и тъкмо се прибирам от прекрасна разходка навън <3
    Сега само го чакам да се прибере от работа и ще му стъжня живота.
    Мда, войнствено съм настроена.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Да, естествено, тъкмо реша, че всичко гадно (поне до края на ваканцията) е минало и БАМ. Има си и добра страна, но... а бе, исках да си почина. Сега прескачам от ПИСА на математика и после на информатика. Как ми се наблъскаха всички простотии за два месеца?! -.- Поне ваканцията ще съм по-свободна, относително.
    Събота е, а бях вързана 4 часа на лекции. А дори не ни предупредиха, ама не е виновна нашата госпожа, а оная лицемерна кокона. Толкова съм й бясна. И не само на нея... Как може да ме прецаква само заради отношенията й с нашата госпожа (то те и двете са един дол дренки, ама какво да се прави)?! Жени на по 40-50 години, а се дъвчат като 10 годишни. Само това да не засягаше нас щеше да е ОК, ама не... Пълен игнор им тегля, но това единствено ми помага да не ми промиват мозъка, както на някои други индивиди от групата. Ако заради това отново ми се провали тренировката обаче просто не знам. Тая тренировка не й върви да се осъществи, то не са лекции, то не е чудо.
    И все пак ми е сънливо и приятно. Хубаво време е. Знам си какво ми се прави сега, но за съжаление, няма да се случи скоро. Ех, миналото лято как ми липсва, толкова перфектно беше. Това да ми е проблема, де. Има си време да го обмислям и то определено не е сега.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Oх, днес заслужено се поглезих. Накупувах си разни необходими нещица, даже и фризьор посетих.. и най-важното - успях да се наспя качествено.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хубав ден,един малоумник се опита да ми вдигне нервите,ама го пратих да пасе.
    Приятно ми е вкъщи !
    maDamn

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Ох, главата ми ще пламне от учене. Не стига, че имам един тон неща по химия и биология, ами и предстоящата седмица имам и контролни по всичко и всеки ден. И животът ми се върти около тренировки, готвене на храна и учене, няма такова нещо като социален живот, не.
    Искам просто да заеба тъпото училище, от което нямам грам полза, и да се фокусирам върху химията и биологията.

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хубав ден, един малоумник се опита да ми вдигне нервите,ама го пратих да пасе.
    Приятно ми е вкъщи !

И аз се чувствам добре, утре "репо"-почивка" както всеки ден, ще го мисля сутринта в 07:00

JustaLittleKid
    Guest
    Искам да мрънкам, да ми е тъжно, да ми е депресирано...
    И утре, когато се събудя, да ми е леко на душата.
    И да се случи нещо хубаво, за бога. Нещо Голямо хубаво.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    символично отворих нова страница в живота ми хаха
    някой лоши ситуации се превръщат в толкова хубави след това
    хората, които заслужават да са в живота ми, са там, а тези, и не мисля да ходя по гъза на тези , които не ме оценяваха
    някак си имам чувството , че се "отлепих"и се чувствам по-израснала ...пфхахаха
    нещо такова
    утре + следващите два уикенда ще са много интересни дни и ми е много готино , че ще съм заобиколена от хората, които ме обичат и се надявам те някак си да компенсират вероятните неприятни моменти
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

anonymous708973
    Guest
    Печене на Рейн ли? Гудбай, слънчеви планове и здравей, намръщено, тъмно, никакво, лишено от едничък слънчев лъч време.
    Поне презентацията беше ЕДИН ПЪТ! Божеее, ей такива хора ме мотивират, невероятен лектор, н-е-в-е-р-о-я-т-е-н! Най-доброто, което можех да правя в събота! Надявам се един ден да съм постигнала толкова, че 400-500 човека да ме слушат с такъв захлас и напрегнато да очакват всяка моя следваща дума! Дано.

Повече от фен
    Много ми е зле

Мега фен Аватара на Lilanda
    Nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan...(music)

Дебилствам малко аз. Имам да уча утре и хиииииииич не ми се мисли какво ще става идната седмица. Поне тази, която мина беше невероятна. Хубаво е да прекараш толкова време с любимо човече..;3

Me happy. Me is smiling. Me is talking retardedly because me happy. ^^

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    me is повръщинг...край.
    Време беше, и се чувствам малко смотано,но пък знам,че сега всичко си е в моите ръце, ще се справя, с това,което ме очаква...
    Всъщност, ще ме жегва всеки път някоя и друга мисъл за него, ама неизбежно е, и той ще отмине. Аз съм си по-важна
    Hello, пролет <3
    maDamn

Днес времето беше толкова хубаво и изведнъж стана супер мрачно, валящо и студено. И се прибирах по къси гащи.
    Днес никаква не я свърших, но се чувствам сравнително добре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София, България
    Как може да ми е толкова щастливо?!

Обичам го.
    Много.
    много.
    много.
    м
    н
    о
    г
    о.

ъх!

Болна. Трахеит... катар.. не знам и аз. Но ми писна и реших да си изляза като пич. Останах много доволна, супер беше. ^^

Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре, хване ме някакво чувство тип "следващите седмици няма да минат както трябва"... Чудя се за кой да се притеснявам по-напред, за баща ми или за дядо ми. Но такъв е живота.
    Утре не се виждам как мисля да свърша всичко. Днес обаче го ударих на почивка. Омръзна ми да прескачам от задача на задача. И все пак дано всичко мине гладко. Знам, че се притеснявам за глупости, но...

Мега фен Аватара на tori
    Страшно ми е яко и щастливо като цяло, не знам. Летя си на няколко сантиметра от земята и ми е някво такова... :3333333

Не мога да се сърдя дълго и т'ва е. Особено на него. Гледахме 47 ronin но останахме и двамата много разочаровани от края. Много глупав завършек на филма. Утре аз избирам какво да се гледа и сигурно 10 часа ще гледаме Breaking Bad, понеже съм си обещала да изгледам всичките 5 сезона до края на ваканцията, което означава до Вторник. Остават ни само 2 сезона и след това си давам почивка от сериали, освен Criminal Minds и Law&Order: SVU, чак до 6ти Април

Град
    София, България
    Слушам си готина музика, пия си кафето, ядох пай. Времето навън е толкова слънчево и синьо, и зареждащо! След малко се омитам да доброволствам и ми е много хубаво!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    мразя шума в ушите , който ми пречи да заспа.

общо взето добре , сега остана да си науча.

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    мразя шума в ушите , който ми пречи да заспа.

общо взето добре , сега остана да си науча.
    Не му обръщай внимание,просто го наблюдавай без да слушаш коментара на мислите си.Бъди страничен наблюдател.Един приятел така от този шум на края много си разстрои нервите,защото му обръщаше внимание. Внимавай,моля те. И аз имам лек шум,особено когато стане много много тихо. Но просто не му обръщам внимание и всичко е шест.Заспивам за 10 мин.

-------------------------------

Чувствам се супер,зареден с енергия за новия ден! Днес имам много задачи да свърша,като съм на един много приятен спорт по към привечер,и нямам търпение да се видя с приятелите,там. Супер! Просто супер!

Щастлив,весел и енергичен ден на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си