.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Кво привличащо заглавие, нали..?
    Много, човек!! Заради него отворих темата!

Та. Аз съм мъж и любовта ми минава през стомаха. С мен не се говори, когато съм гладна, мъжо се е научил да не ме закача и да не ми се връзва. Честно... ПМС-то направо ряпа да яде :д

За повечето хора минавам за претенциозна, честно казано, защото си падам по по-странни неща. Отгледана съм със странна смесица от родната ни кухня и разните му там "изгъзици", които за мен са съвсем нормални, въпреки че не ми пречи да ям пържени картофи със сирене и бира по разни квартални кръчмички. Приятелят ми все се ебава с мен, че седнем ли в ресторант, ако в дадено ястие има поне 2 съставки, които той не е чувал, ще искам него :д
    Обичам да ходя на ресторанти и да се глезя, чревоугодник съм. Не харесвам консервативни към храната хора - никак не ми пречат, нека си ядат пилето с картофи на воля, но много мразя да ми се сочи в чинията и да ми обясняват колко съм странна. Пък някой като ми изцепи "ИУУУУУ" на това, което ям, честно, избива ме на агресия. Безкрайно невъзпитано ми е.

За щастие той също си пада експериментатор и никога не ми е отказал да пробва нещо. Много ми е добре така, един бивш хич не си падаше по нови неща и много му се дразнех. Честно... суперважно ми е отношението на човека до мен към храната. Майка ми често казва, че трябва да ти е приятно да ядеш с партньора си, защото през голям процент от времето правиш именно това. За мен да не пробваш нови неща е равносилно на това да си оближеш чинията в ресторант.

Готвя с удоволствие и го ползвам за опитно зайче. Засега следвам рецепти, но нещата ми се получават. Един път не ми хареса гъбената супа, ама тя наистина беше гадна. Правила съм му палачинки за закуска, докато е спял. Правила съм торта, мъфини милиони пъти, мусака, пиле с ориз, салатки... Често излизам от нас, минавам да купя нещо, което знам, че обича и го нося. Редовно просто взимам порция храна от вкъщи от това, което майка е сготвила и се носи. Храната е на почит в нашите отношения

Аз съм тази, дето глези с храна, той се учи да готви това-онова, рядко ми е правил нещо, но когато е, дори да е пържени яйца, винаги ми е супермило. По-вкусно е, когато е направено за мен, да. Безкрайно ми е мило, че е отделил от времето си да ми сготви. Като ми остане време и пари, ще го пратя на кулинарен курс да се усъвършенства. Представям си как ми носи завъртяно ястие по престилка да си кажа скромното мнение :д

Никога няма да откажа да се пипна с рокля и висок ток и да отидем на ресторант, да поръчаме изискани неща в големи бели чинии и да пием вино. Но имам толкова готини спомени от моменти, когато изгладняваме, поръчваме KFC и гледаме по гащи я сериал, я филм. Да се оклепам до ушите с пикантните крилца и царевицата на клечка. СУПЕРготино ми е. Разнообразие да има, той е на същото мнение! )

В леглото не ядем - и в двата смисъла, хаха. Просто не се е случвало.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Пък някой като ми изцепи "ИУУУУУ" на това, което ям, честно, избива ме на агресия.
    Хахахахахахах Цепиш мрака пантерке, честно!
    Последно редактирано от Vanchhh : 04-03-2014 на 10:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си