.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

trixxter
    Guest
    Леле какъв хейт какво нещо ...станели дума за отслабване всички започват да повтарят "здравословен режим и спорт" може би това е най-правилният начин, но имайте предвид,че всеки организъм е различен и губи килограми по различен начин.Диетата просто е краткотраен режим на хранене а йо-йо ефектът си зависи от този който я спазва.Що се отнася до тази диета,аз лично я пробвах и за 10 дни свалих 6 кг. и си се чувствах добре, нито ми е прилошавало, нито ми е било отпаднало или нещо такова...Както казах това си е строго индивидуално, например за човек който е свикнал да похапва повече или организмът му е достатъчно бърз е нормално да се чувства гладен в началото или да му прилошее. И моля ви спрете да казвате колко нездравословно било, продължителността на диетата е само 10 дни и храната не е чак толкова малко,че да се стигне до гладуване,например две кофички кисело мляко са ти около 600 калории, това е достатъчно за човек който иска да смъкне някое друго кило и не спортува или няма голяма физическа активност."Нормалното" и "здравословно" хранене е относително, и си е строго индивидуално спрямо нуждите на всеки човек, така че, спрете да спорите за здравословно или не, дали се гладувало и други простотии, просто споделете опита си с диетата, ако нямате какво друго да кажете поне не хейтвайте толкова много .
    Последно редактирано от trixxter : 03-16-2014 на 16:10

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от trixxter Виж мнението
    две кофички кисело мляко са ти около 600 калории, това е достатъчно за човек който не спортува или няма голяма физическа активност
    А, то енергия само за физическата активност ти трябва явно. Я пробвай да учиш и да се концентрираш на 2 кофички кисело мляко. Ако киснеш на дивана цял ден и се въртиш от кълка на кълка, може и да те оправят.
    Ненормална история.

П.С. Ха, чета си мнение отпреди 4 години и съм на същото мнение. Само бих го написала с по-малко удивителни.

trixxter
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, то енергия само за физическата активност ти трябва явно. Я пробвай да учиш и да се концентрираш на 2 кофички кисело мляко. Ако киснеш на дивана цял ден и се въртиш от кълка на кълка, може и да те оправят.
    Ненормална история.

П.С. Ха, чета си мнение отпреди 4 години и съм на същото мнение. Само бих го написала с по-малко удивителни.
    Както казах това си е индивидуално, на всеки му понася различно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си