.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

не мога да спра да си мисля за това помогнете :)

не съм вкарвал сперма в влагалището и нито с пръст нито с пениса си но има някакво течение безцветнно търкахме си органите чисто голи. Може ли да е бременна За пръв път проникнах в влагалиюето и с пръст и се подмокри след това почна бялото безцветно течение.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Хем бяло, хем безцветно?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Най-сигурния начин да спреш бременността, която е на лице (да, приятелката ти е бременна!) е да я риташ в корема 15-20 минути, с кубинки по възможност, или с бутони.. Бе ритай там.. така ще убиеш плода.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

безцветно обърках се някой да има мнение ? няма да пие ескапеле не иска

Цитирай Първоначално написано от ayhan.karttall Виж мнението
    безцветно обърках се някой да има мнение ? няма да пие ескапеле не иска
    Ритай я бе човек... помага.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

аз питам сериозно наплашен съм доста моля бъдете сериозни

Пфф, успокой се... Никакъв начин да е бременна, освен ако не е втората Дева Мария... Това безцветно нещо е бяло течение. Ще е хубаво приятелката ти да отиде на генеколог, да се направят изследвания и да се почне лекуване. Не е опасно, но все пак е неприятно и трябва да се премахне. Ако не знаеш какво е бяло течение, потърси в гугъл.

Не е бременна, ама и ти трябва да се образоваш малко повече на тема "секс" преди да правиш каквото и да било. Ескапел, и по-добре, че не иска да пие! Това оврежда хормоните и не е нещо, което може да се пие всеки път, когато решите, че може да сте сгафили. Оставете го като последен вариант, и то когато сте сигурни на 100%, че е станал гафът.

благодаря преди това се изпразних но след това си избърсах члена и ръката и не съм прониквал с член а само с рака ? възможно ли е да е бременна все пак ?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Най-сигурния начин да спреш бременността, която е на лице (да, приятелката ти е бременна!) е да я риташ в корема 15-20 минути, с кубинки по възможност, или с бутони.. Бе ритай там.. така ще убиеш плода.
    Според мен най- добре приятелката му да го рита с кобинки в глава, та дано се оправи.
    И аз потвърждавам, че приятелката ти е бременна. Ако искаш мога да ти кажа какъв е пола на бебето

Ох, не, не е.
    Не мога да разбера дали си сериозен или се ебаваш вече? Защото форумът е пълен с такива безсмилсени теми на базик.

дайте малко сериозно моля ви много съм наплашен за пръв път ни е има ли начин след като съм се избърсал да са достигнали сперматозоиди и да остане бременна ?

напълно сериозен съм просто ме е страх след като съм си избърсал раката има ли няква вероятност да е проникнала сперма и да забременее (

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от ayhan.karttall Виж мнението
    търкахме си органите чисто голи
    .. къв първи път бе ...

Вземе си го начукай в главата че няма нищо ...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Айхане,айхане... настина се надявам да си някакъв трол..

да се успокоя ли след като си избърсах ръката не пречи ли че съм прониквал с тия пръсти с които си изчистих спермата ?

не съм никакъв трол просто и двамата много ни е страх защото се опитах да проникна с член но тя каза че нито един път не съм успял и всеки път когато се изпразних (4 пъти) бях далеч от нея и се избърсвах всеки път..питам като човек...

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    брат така се смях като го прочетох , вече си ми фаворит

А това постоянно подмокряне досега не е имало, дали е че проникнах за пръв път ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    офф не е бременна

дано много ме е страх това стана тази сутрин към три кога да направим тест за бременност ?

А може би се е възбудила и от това се е овлажнила ?! Дано си трол..

Ако е влажна, тва е ясен признак на бременност в последен стадии, плода се е развил и вече водите й изтичат, мисля, че е късно да я риташ няма да убиеш плода, но поне можеш да я накажеш задето е забременяла, ритайки я в главата..
    Dr. Gregory House

от вчера насам се е овлажнила за четвърти път и казва че не се е възбуждала..

Няма си друга работа, седи и брои колко пъти се е овлажнила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си