.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Трябва ти работеща LAN карта с нормални драйвери, никакви pppoe и тем подобни настройки, рутер с вкарани данни за интернета (той си има pppoe) и интернет
    Ако компа може да влезе в рутера през 192.168.0.1 значи всичко е точно от страна на компа. Ако тогава няма нет, проблема е от страната на рутера. Ако не можеш да влезеш в рутера и LAN картата е инсталирана, значи е до настройки - трябва ти всичко чисто, без IP адреси.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Трябва ти работеща LAN карта с нормални драйвери, никакви pppoe и тем подобни настройки, рутер с вкарани данни за интернета (той си има pppoe) и интернет
    Ако компа може да влезе в рутера през 192.168.0.1 значи всичко е точно от страна на компа. Ако тогава няма нет, проблема е от страната на рутера. Ако не можеш да влезеш в рутера и LAN картата е инсталирана, значи е до настройки - трябва ти всичко чисто, без IP адреси.
    Дано коментара ми да не е много малоумен, но хич ме няма с рутери и интернет, там съм пълно дърво

Как да вляза в интернет през рутера (при лаптопа и телефона ми всичко е добре ), след като дори не мога да инсталирам рутера (излиза ми тази грешка http://prikachi.com/images.php?images/248/7167248W.png ).
    Когато вляза в "мрежовите връзки" има само една PPPОE. До колкото разбирам от грешката, трябва да активирам тази ши*ана мрежа за да стане цялата работа. И като се опитам да я активирам т.е. да се свържа ми излиза тази грешка 651, излиза ми и когато кабела за интернета е свързан с компа.

А за доставчика не съм сигурен с какво ще ми помогне той. Освен dо колкото ги знам, да занеса компа на техен техник и да ми вземат парите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си