.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheMan9191 Виж мнението
    Пробвах с твоя, отново нищо не стана.

Най-после намерих мрежовите карти в device manager, бяха скрити и като цъкнах някъде се появиха. Там на PPPOE намерих драйвер чрез ръчно избиране инсталирах го и ми поиска рестарт. След него вместо да показва всички мрежови карти, показваше само realtek rtl8139/810x fast ethernet, но отново нищо не стана.

Взе да ми писва вече 3 дена да се занимавам с него и ще дам 10-15 лв на някой техник да го оправи...
    а поне знаеш ли защо имаш инсталирана pci lan-карта след като дъното ти има вграден lan-адаптер при положение и че компютъра ти е в гаранция?

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а поне знаеш ли защо имаш инсталирана pci lan-карта след като дъното ти има вграден lan-адаптер при положение и че компютъра ти е в гаранция?
    И представа си нямам. Поне аз съзнателно не съм инсталирал подобно нещо. Да си призная, не съм сигурен и какво точно е.

OoVasKoO Утре и това може да пробвам, но най-много, както бях казал, да ме пратят при техен техник. Когато имах проблем с телевизора веднага ме препратиха при тях, само и само за един код.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от TheMan9191 Виж мнението

OoVasKoO Утре и това може да пробвам, но най-много, както бях казал, да ме пратят при техен техник. Когато имах проблем с телевизора веднага ме препратиха при тях, само и само за един код.
    значи си попаднал на скапан доставчик, който гледа само да те цица...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си