.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

за ползването на самобръсначка

До момичетата, които ползват самобръсначки за интимн.зона : Коя според вас е на-подходяща и ефективна за използване ? Колко често се минавате ? Срещате ли някакви затруднения при този тип обезкосмяване ? Пречи ли това на вашят партньор? Много ще съм Ви благодарна ако оставите отговор! Благодаря !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Използвам най-обикновена дамска самобръсначка с 3 ножчета. Обезкосмявам се може би през два - три дни. Всъщност зависи, понякога и през ден, или всеки ден, ако държа да е гладко. В момента нямам партньор, но когато имах - абсурд да му е пречело. Какво точно може да пречи? Става идеално гладко и меко, обезкосмено навсякъде. Аз не бих могла да чакам да пораснат, че да ходя на кола маска, че да я съобразявам с менструацията...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Използвам най-обикновената, която някога съм намирала (с 1 ножче). С нея боли най-малко (може би имам по-чувствителна кожа). Когато използвам самобръсначки с повече от 1 ножче, направо си раздирам кожата. :X Обезкосмявам се на 1-2 дена, харесвам гладки повърхности. Не срещам затруднение, защото съм му хванала цаката и става перфектно гладко. На партньора ми не му пречи. Даже не разбирам защо задаваш този въпрос...

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че 2 или 3 пъти съм ползвала такова нещо, когато бях 'малка' и глупава, кожата става груба, кофти е чувството да минава НОЖче там и спрях. Епилатор евър.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Мисля, че 2 или 3 пъти съм ползвала такова нещо, когато бях 'малка' и глупава, кожата става груба, кофти е чувството да минава НОЖче там и спрях. Епилатор евър.
    Леле...не умираш ли от болка?! Мен мн ме боли...

anonymous708973
    Guest
    Абе, баш "идеално гладко" като след коламаска е пълен абсурд да се получи след 2-3 дни последователно бръснене.

Ползвам самобръсначка с три ножчета, винаги се бръсна под душа след 10-тина минути киснене под топлата вода, на контра, баааааавно и полека.
    По едно време ходих на коламаска, но ми е супернеудобно да ги чакам да пораснат, а няма шанс да си доближа епилатора до... шуши :Д

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Използвам през ден или два. Никога не съм се порязвала или да си раздразя кожата-не. Не виждам как това може да пречи на приятеля ми?
    Използвам самобърсначка, защото ми е най-удобно. Нямам средства всяка седмица да хода на козметик, първо. Второ, нямам нерви да ги чакам да порастват за кола маска. И последно, но не и на последно място-цикъла. Трябва да се съобразявам и с него, няма как да има на козметик тогава. А епилатор-далече!

Голям фен Аватара на Dusty
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Жена, как го търпиш тоя епилатор? Аз само да си помисля и настръхвам ..

Пробвала съм с епилатора, немислимо е!
    И аз сега карам със самобръсначка, но ужасно много ме дразни, че ако искам да е гладко трябва да го правя всеки ден. Мисля да се прежеля съвсем скоро и да се мина с кола маска. Направих проба преди няколко седмици и въпреки че съм супер саката и си болеше доста е търпимо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Да бе и аз се чудя штрудела как търпи тоя епилатор.. въйй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си